25.04.2024 23:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Радник Авакова #Кива «засвітився» на російському ТБ. Фото. Відео

Kiva-Ilya1

Радник міністра внутрішніх справ України Ілля Кива з'явився в ефірі телеканалу «Росія 1» під час обговорення теми блокади Донбасу.

Відповідне відео оприлюднене в Youtube, повідомляє sprotiv.org.

Ведучі поцікавились у Киви, чому українські правоохоронці не розганяють «блокувальників» Донбасу. Радник міністра на це відповів, що українська влада навчилася слухати суспільство і ніколи не підніме руку на свій народ.

«У нашій країні навчилися поважати думку не просто влади, а думку народу. І люди, які сьогодні знаходяться на блокаді окупованих територій, — це не обов'язково ось ці політичні лузери, які намагаються будь-яку ситуацію використати для підняття свого політичного рейтингу. У цій ситуації точно так же знаходяться патріоти, які готові ціною власного життя захищати свою Батьківщину і наближати перемогу», — сказав він.

Кива також розповів, що почав воювати на Донбасі в березні 2014 року і пройшов через два котли, борючись з російською армією, але потім «доля перенесла його в Київ».

Відзначимо, що запрошених до студії росТБ гостей був глава окупаційного уряду Криму Сергій Аксьонов та колишній нардеп-втікач Володимир Олійник.

Наприкінці виступу Кива напав з критикою на Олійника, назвавши його «зрадником-втікачем».

«Хоч ми і противники, але до зрадників ми ставимося однаково», — заявив він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-03-2017 19:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100