29.03.2024 12:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Фальсифікація! Нардеп Юрій Тимошенко заявив про підробку своїх підписів у Раді. Відео

Skryabin-Rada1

«У комітеті прийшла маса документів із моїм підписом – при тому жодного документу в справі призначення Найджела Брауна я не підписував. Підписи на мої, щоправда, дуже схожі».

Про це заявив народний депутат Юрій Тимошенко, народний депутат України, коментуючи дивну появу свого підпису під проектом постанови на підтримку призначення Найджела Брауна аудитором НАБУ від Верховної Ради.

Юрій Тимошенко зауважив, що людською добротою і довірливістю інколи можна скористатися. «Один чи два рази, але ж не постійно! Я зрозумів, куди мене втягають на засіданні комітету, і максимум що встиг зробити – не проголосувати «за». Не голосував я і в залі. А коли вже сьогодні хтось у розрахунку на мене підписував якісь документи, я вирішив, що мовчати не можна і потрібно це зупинити, поки не пізно», – наголосив нардеп Тимошенко.

Народний депутат повідомив, що йому сьогодні вручили дивний документ. «Мені дали роздруковану чернетку без підписів і я спочатку навіть не зорієнтувався, чи це заготовка документу, який ще треба підписувати, чи це копія вже підписаного. Відразу знайшов Єгора (Соболєва. — НБРУ), але він і сам не міг сказати що це таке», – зауважив Тимошенко.

Нардеп відзначив, що дивним чином опинився серед редакторів законопроекту про призначення Найджела Брауна аудитором НАБУ від ВР, проте його не підписував.

«Для мене важливо, що рішення не пройшло, набрало тільки 205 голосів. Я не збираюся бігати по судах, давати якусь заяву – достатньо попередження з мого боку, аби ніхто мною не маніпулював і не підписував документи від мого імені», – додав нардеп Тимошенко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-03-2017 16:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100