28.03.2024 13:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Запитання до генерального прокурора та голови СБУ: інтереси якої держави ви обстоюєте?», — Сироїд

zradniki2

Спостерігаємо, як з'являється все більше інформації про участь Юрія Голубана в російських окупаційних військах. Того самого поліцейського, який був незаконно заведений до пленарної зали парламенту 15 березня. Проте нема жодної публічної реакції на цю інформацію ані від органів правопорядку, ані від тих, хто поліцейського завів, ані від тих хто нагороджував.

15 березня народні депутати намагалися провести «гостей» до зали без належного дозволу. До честі охоронців парламенту, вони захищали залу пленарних засідань від незаконного проникнення навіть всупереч тиску народних депутатів.

Охоронці пропустили «гостей» тільки після вказівки в.о. керівника апарату ВРУ. Він дозволив прохід «гостей», не зважаючи на те, що не мав права цього робити без рішення парламенту. І, не зважаючи на те, що я, як головуюча, заборонила йому пропускати людей до зали без відповідного рішення (про що він замовчує у своєму листі).

Крім того, є інформація про те, що «поліцейський прорив» планувався щонайменше з вечора попереднього дня, а одним з організаторів був особисто лідер «Народного Фронту».

У відповідь на мої повідомлення про замах на злочин, органи правопорядку уникають розслідування та перекладають відповідальність один на одного.

СБУ на моє повідомлення про злочин, заявила, що розслідування має вести Національна Поліція. Генеральна Прокуратура перекладає відповідальність на прокуратуру м. Києва. Прокуратура м. Києва звернулася до Комітету Верховної Ради з питань Регламенту з проханням провести розслідування.

За три тижні жоден представник органів правопорядку не звернувся до мене, щоб отримати інформацію про те, що відбулося 15 березня. Ніхто не побачив загрози в тому, що до зали пленарних засідань парламенту свавільно потрапляють поліцейські, щодо одного з яких є інформація про його участь у війні проти України.

Тож запитання до Генерального Прокурора та Голови СБУ: інтереси якої держави ви обстоюєте і хто повинен буде захистити український парламент, якщо наступного разу народним депутатам заманеться завести туди російських військових?

Оксана Сироїд, фейсбук, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-04-2017 20:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100