20.04.2024 16:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Зрада. #Порошенко заблокував виробництво української крилатої ракети?

poroshenko-turmi1

Сергій Бондарчук стверджує, що Петро Порошенко, прийшовши до влади, фактично заблокував виробництво української крилатої ракети, на 100% створеної з вітчизняних комплектуючих. Про це пише журналіст Galya Plachynda у своєму фейсбук, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Бондарчук також стверджує, що ми – одна із семи країн світу, котра володіє подібними технологіями. Випробування ракети відбулося іще в березні 14-го. І якби, заявляє Бондарчук, за ці три роки ракета надійшла на озброєння української армії, результат українсько-російської війни був би інакшим, аніж зараз… Якщо це справді так, гадаю, ситуація довкола української крилатої ракети (та й не лише її, а й цілої низки вітчизняної техніки, яка так і не надійшла на озброєння в Українську армію) повинна стати предметом детального розслідування відповідними органами. А керівник держави, який під час війни заморожує розробку й виробництво вітчизняної зброї – як мінімум, повинен відповісти за це перед своїм народом», — пише Плачинда.

Бондарчука зараз розшукує Інтерпол.

Він persona non grata в Росії – за постачання озброєнь до Грузії під час російсько-грузинської війни.

«Постмайданна» прокуратура відкрила проти нього кримінальне провадження, підозрюючи у незаконному привласненні 7,5 мільйонів доларів, однак він називає сьогоднішніх прокурорів нікчемами і постить у Фейсбуці свої фото з лондонських пабів.

Бондарчук став депутатом у 2002-му, від блоку Віктора Ющенка, онак за одну каденцію змінив чотири парламентські фракції.

Входив у керівництво партії «Наша Україна», однак став ініціатором її розпуску.

Бондарчук – офіцер СБУ, який говорить, що в Україні до сих пір правлять бал КДБісти.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-05-2017 10:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100