19.03.2024 04:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

В Авакова оскаржили вирок у справі про побиття активіста з #Майдан беркутівцем 18 лютого 2014 року. Документ

Avakovshina1

У МВС Арсена Авакова вирішили оскаржити вирок у справі про побиття активіста харківським «беркутівцем» Андрієм Єфіміним, повідомляє sprotiv.org.

Про це у фейсбуці написала адвокат Євгенія Закревська.

«Через десять місяців після винесення вироку, УМВС Харківської області (ліквідаційна комісія, глава  Биковченко Н.І.) вирішила подати апеляцію на поки єдиний вирок беркутівцю, що набув чинності, у справах Майдану.

За її словами, мова йде про вирок харківському «беркутівцю» за побиття активіста Сергія Дідича в Кріпосному провулку 18 лютого 2014 року.

Закревська також вказала, що відповідач пропустив строк подання апеляції майже на дев’ять місяців.

MVS-apel-Maidan1

28 квітня з Лук'янівського СІЗО Києва відпустили Ростислава Заворотного – одного з обвинувачених і єдиного затриманого у справі про передачу зброї «тітушкам» під час подій Революції Гідності.

Крім того, 6 квітня Апеляційний суд Києва звільнив з-під варти екс-«беркутівця» Віталія Гончаренка, підозрюваного у вбивстві трьох людей 18 лютого 2014 року під час Євромайдану. 14 квітня четверо екс- «беркутівців» Віталій Гончаренко, Артем Войлоков, Олександр Костюк та Владислав Мастега виклали в YouTube  відео, в якому дали зрозуміти, що покинули територію України через те, що, за їхніми словами, тут небезпечно перебувати.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-05-2017 10:12 | Кількість переглядів 3961 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100