19.03.2024 09:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Аваков призначає на посади осіб, причетних до розстрілів на #Майдан – Ігор Луценко. Відео

avakov-vidstavka1

Мені не зрозуміло, як можна призначати зрадників та колаборантів, які співпрацювали із сепаратистськими організаціями на Донбасі, а потім фактично здали Росії ці території, на службу в державних органах України? Більше того, я не можу зрозуміти, як можна захищати «беркутівців», які вбивали мирних людей на Майдані?

Про це в ефірі на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Ігор Луценко коментуючи його критику міністра внутрішніх справ Арсеном Аваковим, повідомляє sprotiv.org.

«А хіба є речі, за які Авакова треба поважати? Особисто я дуже специфічно ставлюся до нього. Адже ще 2014 року, міністр внутрішніх справ зробив певні ризиковані рішення. Зокрема, у 2014 році добровольчі батальйони отримали зброю і це стало епохальним вчинком. Більше того, на фронт ми виїжджали із нелегальними пістолетами, рушницями та іншою зброєю. Проте, потім все змінилося, зокрема саме це й було єдиною заслугою Авакова. Все, на цьому його заслуги закінчилися, є лише мінуси», – акцентує Ігор Луценко.

За словами нардепа, глава МВС Арсен Аваков «прикриває» колишніх чиновників, які причетні до розстрілів на Майдані. Ба більше, призначає їх на державні посади.

«Величезним мінусом у роботі Авакова є призначення зрадників та колаборантів, які співпрацювали із сепаратистськими організаціями на Донбасі, а потім фактично здали ці території на службу в державних органах. Далі, це захист «беркутівців», які вбивали на Майдані, то їх теж захищав Аваков. Я не можу цього зрозуміти»,– додає Луценко.

Народний депутат також нагадав, що після Майдану Аваков особисто звертався з листом до ГПУ, де зазначив, що звинувачення діючих правоохоронців, тобто «беркутівців», у скоєнні протиправних дій на Майдані в значній мірі шкодить їхньому психологічному стану. За словами Луценка, саме тоді Україна втратила можливість засудити тих, хто вбивав людей на Майдані. Натомість, до в’язниць посадили невинних, а справжні злочинці втекли з України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-05-2017 20:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100