20.04.2024 17:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кума Путіна Медведчука підтримує українська влада, бо досі не порвала із Москвою, – Левко Лук'яненко

Український політик, лідер організації «Український вибір» Віктор Медведчук надалі зберігає серйозний вплив в Україні, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Усе тому, що в цьому проросійському політику сприяє чинна українська влада.

Про це в коментарі журналістам заявив український дисидент, політик, громадський діяч, перший Надзвичайний і Повноважний Посол України в Канаді Левко Лук'яненко.

«Чому Медведчук досі зберігає такий вплив в Україні? Тому й зберігає, що його підтримує українська влада. Хто персонально – сказати важко, але очевидно: наша державна верхівка підтримує Медведчука», – наголосив Лук'яненко.

На його думку, українська влада підтримує Медведчука, тому що сама не до кінця порвала з Москвою і зберігає з нею старі зв'язки.

Начебто, в українській верхівці повинні бути люди, які будуть воювати з Путіним і його впливом усередині України. Але їх або немає, або вони цього не хочуть, звідси і терпиме ставлення, зокрема до кума Путіна Медведчука, – наголосив український дисидент.

Водночас Лук'яненко висловив упевненість, що вимогу українського суспільства про розслідування «злочинної діяльності Медведчука» буде виконано. Цьому, на думку політика, може й сприяти президент України Петро Порошенко.

«Впевнений, врешті-решт цю вимогу буде виконано. Думаю, Порошенко прискорить цей процес. У мене критичне ставлення до президента, але я вдячний йому, що він діє, як український президент, а саме обмежує вплив російських ЗМІ та інтернету, тим паче, що Московія вела інформаційну війну проти України з 1991 року», – наголосив дисидент.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-05-2017 13:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100