28.03.2024 19:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Брєжнєвщина, — #Тимошенко оцінила подарунок від #Порошенко, що отримав #Яценюк за #безвіз

 

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко висловила обурення з приводу того, що президент Петро Порошенко наголодив екс-прем'єра Арсенія Яценюка орденом Ярослава Мудрого IV ступен за внесок в отримання безвізового режиму з ЄС.

Про це вона заявила на брифінгу у Верховній Раді, повідомляє sprotiv.org.

«Виникає декілька питань — за що?..Мені здається, що це вже нагадує останній пероід брєжнєвщини, коли вже абсолютно делегімітизовані керівники, які вже немали розуму абсолютно, вішали на груди один одному нагороди і при цьому так смачно цілувалися...А ще більш вражає формулювання, з яким Порошенко накріпив на груди Яценюку державний орден Ярослава Мудрого — „за виснажливу роботу в отриманні безвізу“. Такого цинізму не пам'ятаю за жодного режиму», — обурилась Тимошенко.

Вона переконана, що ЄС надав Україні безвіз, тому що «з повагою ставить до народу України, до героїзму українців». «Тому закрили очі на корупцію на вищому рівні, через яку багато місяців не надавали Україні безвіз», — резюмувала лідер «Батьківщини».

Президент Петро Порошенко своїм указом від 19 червня 2017 року постановив нагородити Яценюка орденом Ярослава Мудрого IV ступеня, міністра закордонних справ Павла Клімкіна та заступника голови адміністрації президента Костянтина Єлісєєва — орденом «За заслуги» ІІІ ступеня за внесок в отримання безвізового режиму з ЄС.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-06-2017 13:41 | Кількість переглядів 4400 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100