28.03.2024 21:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дозволу на прийняття сміття містами немає, деспотія вирішила собі побавитись, — #Березюк

Голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олег Березюк, який уже четверту добу голодує проти свавілля деспотичної держави та на підтримку львів’ян, щодо яких влада влаштувала сміттєву блокаду, прокоментував останні дії влади щодо вирішення сміттєвої проблеми Львова.

Про це повідомляє sprotiv.org.

Як зазначає народний депутат, станом на обід 22 червня 2017 року — результату голодування немає: «Цирк, який центральна влада влаштувала вчора з приїздом залежної комісії з Києва – є просто цинічним. До мене дзвонять мери українських міст, вони чекають, що їм дозволять приймати сміття зі Львова, адже негласними телефонними дзвінками їх зашантажували. Вони вчора телефонували і думали, що до 12 години отримають дозвіл на прийом сміття зі Львова. Але дозволу не прийшло, тому що деспотія вирішила собі побавитись».

«Я вірю, що таки живу в демократичній державі. Для мене це держава, в центрі уваги якої є людина, її життя і здоров’я. За великим рахунком, термін мого голодування залежить від президента України, який є інституцією, не особою. Він є гарантією виконання Конституції і дотримання прав людини. У його руках сьогодні людські життя: львів’ян, моє та інших.

Я по-філософськи до цього ставлюся, але бачу ознаки тотальної деспотії слуги тих, хто вбивав нас протягом десятків років. Нехай зараз воно звучить парадоксально, але я це відчув”, – зазначає Олег Березюк.

Водночас голова фракції «Самопоміч» вкотре звертається до львів’ян: «Дивлячись на гори сміття під під’їздом, ви можете повірити, що люди, які разом із вами будували це місто протягом останніх десяти років, можуть вони так руйнувати свою працю? Створені обставини, де руйнується символ свободи і волі в Україні — місто Львів і його мешканці. Якщо львів’яни це проковтнуть — нам нема чого з вами в Україні жити».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-06-2017 9:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100