19.04.2024 09:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У #МВС Авакова анонсували нові справи щодо «брехливих ЗМІ»

Гужва «заливав у вуха українців огидну путінську єрєсь», — написав Шкіряк, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Затримання головного редактора «Страна.ua» Ігоря Гужви — це не боротьба зі свободою слова, а боротьба зі свободою безкарно брехати.

Про це написав у Facebook нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко.

«Перший пішов! За ним підуть і інші торговці наклепами і неправдою», — написав Геращенко про затримання Гужви.

Водночас, радник глави МВС Зорян Шкіряк теж підтримав затримання головреда «Страна.ua» та уточнив, що Гужва «заливав у вуха українців огидну путінську єрєсь».

Раніше, співробітники Нацполіції прийшли з обшуками до редакції інтернет-видання «Страна.ua».

Після цього генпрокурор Юрій Луценко заявив, що поліція затримала головного редактора «Страна.ua» Ігоря Гужву за хабарництво.

За інформацією генпрокурора, головний редактор вимагав $10 тис. дол. за нерозміщення на сайті компромату на чинного політика.

Головний редактор видання «Страна.ua» Ігор Гужва визнав, що йому пропонували $20 тисяч.

Він заявив, що кримінальну справу проти видання сфальсифіковано. За його словами, це сталося після критичної публікації про нардепа з фракції «Радикальної партії» Дмитра Лінька.

Народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько стверджує, що редакція видання «Страна.ua» вимагала від нього грошей за нерозміщення компрометуючих матеріалів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-06-2017 10:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100