28.03.2024 17:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Кіровоградщині 150 фермерів одночасно купили 150 автоматів Калашникова і не платять хабарі

У Кіровоградській області 150 аграріїв одночасно купили 150 автоматів Калашникова, і всі чиновники стали «шовковими». Так фермери борються з хабарництвом, яке процвітає в регіоні.

Про це пише Український інформаційний портал.

Про озброєнні кіровоградських аграріїв розповів віце-президент Асоціації фермерів і приватних землевласників України Микола Стрижак. За його словами, фермерський загін утворився в Бобринецькому районі Кіровоградської області.

«150 фермерів одночасно законно придбали 150 автоматів Калашникова. Жодного разу їх поки не застосували. Але тепер прокурор району — як шовковий, голова РДА, побачивши фермера, низько кланяється, голова райради почав бачити в фермерів шанованих людей», — розповів Стрижак.

Він не вірить в те, що влада або правоохоронні органи можуть захистити українських аграріїв від корупції. Тому найефективніший спосіб — захищати свої інтереси самостійно, вважає Стрижак.

У ще одному випадку аграрії прийшли в кабінет до чиновника з ніжками від стільців. Той вимагав земельну хабар в 300 доларів з гектара.

«Голова асоціації запитав у свого районного земельника, чому фермери три роки не можуть продовжити договори оренди, а якийсь прибулець за тиждень оформив сотні гектарів землі. Земельники каже:» Розумієте, потрібно 300 доларів за кожен гектар, але це не мені, це в Київ «. Голова асоціації вийшов в коридор. Через хвилину разом з ним до кабінету зайшли ще 22 фермера, у кожного в руці дерев’яна ніжка від стільця. Постукали по столу і запитали:» Так скільки-скільки тобі треба з гектара, повтори? » У відповідь почули: «47 гривень 50 копійок», — розповів Микола Стрижак.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-07-2017 21:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100