28.03.2024 12:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вибухи в Калинівці – теракт. Частина путінських диверсантів затримана

 

Пожежа та вибухи на військових складах у Калинівці Вінницької області сталися внаслідок заздалегідь підготовленого теракту, скоєного диверсантами з використанням безпілотника, повідомляє sprotiv.org.

Про це написав у Facebook прес-секретар Головного управління розвитку та супроводу матеріального забезпечення ЗСУ Сергій Місюра.

– Це точно диверсія. У зв’язку з цим, через наші розвіддані ще з 25 числа у Вінницькій області під виглядом антитерористичних навчань були проведені обшуки та переслідування диверсійних груп. Так, це справа не однієї людини. І два дні проходили пошуки та ведення цих груп. Основна маса була визначена, їхні цілі – і були затримані. Основна маса, але не всі. Тому одна група і змогла доправити на безпілотнику підривний пристрій, – заявив він.

За словами Місюри, ​​постові доповіли про звук у небі, а потім почалися вибухи.

– Постові доповіли про звук у небі, потім почалися підриви снарядів, які стояли на вулиці. Це підтверджено – працював безпілотник, і це терористичний акт, – додав він.

Разом із тим, Місюра зауважив, що основна маса снарядів не постраждала, оскільки знаходилась у підземних бункерах. За його словами, розривається велика кількість танкових снарядів і 120-мм мін, які були розташовані на вулиці. Таким чином, у результаті вибухів немає не тільки людських втрат, але і втрат стратегічних видів боєприпасів.

26 вересня близько 22.00 у підрозділи ДСНС надійшла інформація про вибухи боєприпасів на військових складах Міноборони поблизу смт Калинівка Вінницької області. Прокуратура розслідує справу як диверсію.

26 вересня президент України Порошенко святкував свій день народження.

Раніше російські безпілотники неодноразово успішно атакували українські склади боєприпасів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-09-2017 15:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100