28.03.2024 10:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ніяких диверсантів не знайшли, — військовий прокурор Матіос про Калинівку

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляє, що слідство не встановило жодних диверсійних груп, які могли б підпалити склади боєприпасів в Калинівці Вінницької області.

Про це він повідомив на брифінгу в Одесі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Ніяких диверсійних груп, про які говорить Facebook, слідство, вивчивши матеріали СБУ та інших правоохоронних органів, на території Вінницької області не встановило, і даних про це немає. Дані про БПЛА слідством... не встановлено», — заявив він.

Матіос також зазначив, що заплановані СБУ антитерористичні навчання у Вінницькій області так і не почалися, тому інформація про затримання диверсійних груп в ході навчань не відповідає дійсності.

За словами головного військового прокурора, слідство розглядає такі версії пожежі в Калинівці, як неналежні умови зберігання боєприпасів, неналежне виконання своїх обов'язків посадовими особами та диверсія з боку осіб, які мали доступ до складів з боєприпасами.

Станом на ранок 28 вересня 2017 року у зоні ураження від вибухів на військових складах у Калинівці призупинено навчання, зберігається обмеження на рух транспорту.

Державна служба з надзвичайних ситуацій о 7 ранку повідомляла, що «спостерігається поодинока детонація боєприпасів», але станом на 8 ранку такої інформації вже немає.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-09-2017 21:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100