18.04.2024 05:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Будь-які зміни Конституції, в тому числі зняття недоторканності з нардепів, неприпустимі в умовах воєнного стану, — Віктор Шишкін

Організатори акції допомагають Порошенку і путіну топити Україну! Так вважає Віктор Шишкін, колишній суддя КСУ, повідомляє sprotiv.org.

«З 11 до 15 був біля Верховної зради. Дуже стисло.

1) наочно ще впевнився, що порошенко бреше, що не можна перемогти московію у збройному протистояння. Якби всю ту екіпіровану братію, яку він зібрав в урядовому кварталі проти демонстрантів, спрямувати на фронт, то мабуть через місяць були б у москві.

2) не розумію друго-третьорядних гасел у так званої „великої політреформи“, на яку намагались організатори акції підняти море людей. А де вимога відставки парошенківської влади, що колаборує з путлером під час війни з агресором?

3) нехай я залишусь один із 40 мільйонів нашого населення (не звикати, я вже був один при голосуванні у 2010 р. в КСУ за повернення Янучару повноважень Конституції 1996 року і був історично правий), але я буду категорично проти внесення змін до Конституції, навіть якщо вони такі позитивні як скасування недоторканності депутатів. Бо Конституція під час наявності умов воєнного стану, які існують об'єктивно, не змінюється (ч. 2 ст. 158). Внесенням зміни до Конституції ми надаємо путлеру карт-бланш у тому, що дозволяємо йому аргументовано стверджувати, що у нас має місце громадянська війна, а не його агресія. Тому бездумність організаторів акції саме з цього питанні і поведінка опозиції, яка себе позиціює як патріотична, мене просто шокує. Вони що не бачать, що допомагають парошенку і путлеру топити Україну? Я про це писав неодноразово і моя остання в КСУ у 2015 році Окрема думка саме цьому присвячена».

Інф. із сторінки Віктора Шишкіна у Facebook.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-10-2017 20:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100