19.03.2024 06:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пісец по-новому: жінкою III тисячоліття стала не герой АТО, а тюнінгована дружина Луценка

 

Відомі українські журналісти відреагували на рішення назвати «жінкою третього тисячоліття» Ірину Луценко, повідомляє портал 40ka.info.

Ірина Луценко стала переможцем в категорії “Рейтинг” (Всеукраїнської премії “Жінка III тисячоліття”) за захист прав і рівних можливостей чоловіків і жінок, відстоювання справедливості і прав людини в усіх сферах життя.

Крім Ірини Луценко «жінкою третього тисячоліття» стала і дружина президента Марина Порошенко.

«А я, дурень, думав, що жінки III-го тисячоліття в Україні – це жінки-солдати, які захищають Батьківщину на фронті, або волонтери, які віддають все для його забезпечення, або лікарі та медсестри АТО, які під вогнем рятують поранених бійців , або матері, ховають своїх загиблих на війні синів », – коментує український телеведучий і блогер Сергій Іванов.

“Я помилявся. Виявляється, що жінка III-го тисячоліття – це тюнінгова дружина генпрокурора у вечірній сукні. Все дуже просто. Ні, наша, вибачте, еліта ніколи не змінить своєї звички збирати блискучі іграшки, щиро вважаючи, що вона їх заслуговує », – додав він.

«Ірина Луценко стала переможцем Всеукраїнської премії” Жінка III тисячоліття “. Тепер її ім’я назавжди вписане золотими літерами в почесний список, в якому вже фігурують директор ПАТ «Луганський м’ясокомбінат» Тетяна Молчанова, радник Януковича Ганна Герман та інші видатні особистості. Куди посилати вітальну телеграму? », – жартує журналіст В’ячеслав Чечіло.

«Ну, для цього хоч освіти не потрібно … Ніякого. Тільки бабки », – погоджується журналіст Олександр Дубінський.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-11-2017 22:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100