19.04.2024 00:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Сакварелідзе розповів, чому #Саакашвілі піарять проросійські телеканали. Відео

Проросійські канали показують Саакашвілі тому, що їх рейтинг зріс, вважає Сакварелідзе, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Екс-заступник генпрокурора України Давід Сакварелідзе заявив, що проросійські канали зробили дуже розумний крок, вони залишили частину ефіру для опозиції, висвітлюють події із Михайлом Саакашвілі і завдяки цьому зростає їхній рейтинг.

Про це в ефірі  на телеканалі ZIK заявив Сакварелідзе, відповідаючи на питання, чому Саакашвілі бере участь в ефірах проросійських телеканалів.

«Мене і Саакашвілі ніколи не хвалили проросійські канали. З іншої сторони який канал олігархів є проукраїнським? Для мене Ахметов така ж загроза для України як і Медведчук. Жоден з них не є проукраїнським, вони класичні російські олігархи, які в будь-який момент можуть домовитися з Путіним для того, щоб зберегти свої бізнесові інтереси. Тут є дуже проста логіка», – вважає гість програми.

На переконання пана Сакварелідзе, заяви, що команда Саакашвілі працює з проросійськими каналами виглядають спекулятивними.

«Вони нас показують тому, що їх рейтинг значно зріс. Чому? Тому, що вони дуже розумно залишили вільне «вікно» для опозиції. Якби вони не показували, нас взагалі б не існувало, як і їхнього рейтингу. Ми цим користуємося, бо ми в активній боротьбі і політиці, тому будь-який вихід на комунікацію з глядачами для нас вигідний», – переконує політик.

Ввечері 8 грудня лідера банди «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі затримали.

В поліції повідомили, що затримання проводилося в Солом’янському районі м. Києва.

Затримання сталося на квартирі діючого співробітника поліції.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-12-2017 20:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100