20.04.2024 04:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Захід не зацікавлений залишити #Порошенко при владі, – #Гриценко. Відео

 

Наші західні партнери хочуть, щоб українська влада робила те, що говорить. Коли вони бачать, що нічого не виконується у них зникає бажання допомагати. Зараз немає жодної західної країни, яка була б зацікавлена, щоб Порошенка залишити при владі.

Про це на телеканалі ZIK заявив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, повідомляє 40ka.info.

«Я був членом уряду, брав участь у серйозних конференціях включаючи Мюнхенську. Не може приїхати глава держави і отак меншовартісно виступати. Тоді краще туди зовсім не їхати. Подивіться як Китай, Індія приїздить, вони говорять про світові проблеми. Петро Олексійович мабуть думає, що тільки він один спілкується з міжнародним оточенням, що тільки він має монополію. Немає зараз жодної західної країни, яка була б зацікавлена, щоб Порошенка залишити при владі. Дістав усіх», – переконаний Гриценко.

Зокрема, за словами пана Гриценка, наші західні партнери хочуть, щоб українська влада робила те, що говорить. Щоб виконувала угоди, які підписує з ЄС, МВФ. Коли вони бачать, що нічого не виконується у них зникає бажання допомагати Україні.

«От як колись носилися з Яценюком, казали, що кращий прем’єр всі часів і народів. А потім приїхав Байден і каже, що хоч Яценюк, хоч Гройсман, хто-завгодно, аби тільки нас залишили в спокої і Яценюка поміняли. На Порошенка вже махнули рукою давно, бо побачили що неможливо домовитися. Підписали Мінськ – значить виконайте. Коли західні партнери бачать електронні декларації наших урядовців і що це ще не вся інформація. І те, що в них є на рахунках набагато перевищує те, що ми просимо в МВФ. Коли вони бачать скільки на офшорах відмиває Порошенко і інші олігархи то в них підривається довіра», – зазначив екс-міністр оборони.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-01-2018 21:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100