19.03.2024 04:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Аваковщина. Зв’язав, лупцював, двічі зґвалтував і намагався її спалити. Кривдник – на волі! Відео

Оскаженів, почав лупцювати, зв’язав – зґвалтував двічі… і це ще не все, повідомляє 40ka.info.

– Намагався вбити, а також скрутив шию собаці… і це не фільм жахів, а реальна історія, що нещодавно трапилась в Ужгороді. 25 лютого 2018 року– цей день жінка хоче забути, як страшний сон.

Кривдник не тільки зґвалтував та побив ужгородку. Зі слів дівчини, оскаженілий співмешканець – намагався її спалити … Каже, дивом змогла вмовити його змилуватися. Нині медики рятують постраждалу. Констатували розрив очного яблука, забій статевих органів.

Батькам дівчина розповіла про інцидент, вже перебуваючи у лікарні. Вчинити самосуд батькові постраждалої не вдалось, на час приїзду його до лікарні, з підозрюваним вже працювали поліцейські. Батько каже, слідчі запевнили його, винуватець – буде покараний. Нині лікарі борються за те, аби бодай зберегти ужгородці око. Про відновлення зору навіть не беруться говорити. А тим часом квартирант-кривдник – на волі, хоча і минув вже майже місяць. В поліції ж пояснюють, підозру досі не оголосили, оскільки слідство триває, і немає доказової бази.

Матеріали по справі відправлено на експертизу за межі області. Звідки ж взявся такий співмешканець?

Постраждала запевняє – це квартирант, що знімав у неї кімнату протягом місяця. А сварка розпочалась через банальне зауваження, що в хаті безлад. Хлопцю за відкритими справами загрожує від 3- до 5-ти років, однак наразі це питання часу… Як і те, чи зможе ужгородка знову бачити на праве око. Наразі

Більше – у сюжеті М-студіо...

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-03-2018 21:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100