19.03.2024 12:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Аваковщина. Тернопільські «афіцери за Росію до канца». Відео

 

Тернопільські поліцейські, які танцювали в ресторані під пісню російського співака Олега Газманова, попросилися в зону АТО, щоб «підтримати своє лице».

Про це заявив голова управління Нацполіції у Тернопільській області Олександр Богомол у коментарі місцевому виданню «Політерно».

Днями в одному з розважальних закладів Тернополя представники силового відомства замовили пісню Газманова, в якій прославляється «гідність та честь» російських офіцерів, й витанцьовували під неї зі своїми супутницями.

Свідки розповіли, що російськими піснями справа у той вечір не обмежилась: були й бійки, і розбірки на вулиці, і з’ясування відносин з лайкою і нецензурщиною.

За словами Богомола, в ході перевірки з'ясувалося, що таким чином розважалися троє працівників тернопільського районного відділку поліції разом з родинами.

Голова поліції розповів, що жінка з їхньої компанії замовила українську версію пісні «Офіцери», текст якої є «досить патріотичним», але замість неї почав звучати російський оригінал.

«Неетична поведінка наших працівників, тому що треба було зупинити музиканта», — вважає Богомол.

Він повідомив, що троє поліцейських є учасниками АТО, і після цього інциденту вони знову попросилися на фронт.

«Післязавтра їдуть, знову ж таки, в АТО на 2 місяці. Попросилися, бо, кажуть, треба своє лице якось підтримати. Зрозуміло, вони не підтримують російську агресію», — каже очільник обласної поліції.

Газманов є персоною нон ґрата в Україні і йому заборонений в'їзд як особі, що несе загрозу державі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-03-2018 20:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100