19.04.2024 18:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

1 квітня #Гройсман обісрався, коли #Порошенко відкрив громадську вбиральню на Банковій. 2 фото

Урочисте перерізання стрічки, чиновники та депутати з усієї країни, кульки на стінах та офіційні оглядини сантехніки: на Банковій президент Порошенко «з почестями» відкрив звичайну вбиральню для виборців.

Про «непересічну подію» стало відомо з публікації на сайті 40ka.info. Як йдеться в повідомленні, це відбулося 1 квітня 2018 року.

На ремонт громадської вбиральні були залучені кошти спонсорів та пожертви членів фракції БПП.


Звернувшись до присутніх колишній засновник партії регіонів та міністр економіки уряду Азарова, наголосив, що нинішня влада по-новому ставиться до фізіологічних потреб всіх громадян.

«Я дуже задоволений даною проробленою роботою. Окремо хочу відмітити, що сучасна вбиральна завжди відкрита для людей з партій Саакашвілі, Гриценко та Тимошенко. Було докладено багато зусиль, щоб мітингуючи відчували себе рівними з працівниками адміністрації президента, які користуються європейськими благами біля своїх кабінетів. Ця вбиральня — безсумнівно найбільше досягнення нашої команди реформаторів за останні роки», — наголосив президент.

Слухаючи виступ Порошенка, голова уряду Гройсман так розхвилювався, що одразу скористався зручностями вбиральні від БПП на Банковій. Після відвідин туалету Володимиру Борисовичу поміряла тиск та зробила вакцінацію особисто в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, провівши анкетування на туберкульоз, запропонувавши здати аналіз сечі та кала по телефону.

 

Читайте також про непересічні досягнення «реформаторів» з БПП:

Порошенко відкрив дитсадок на Рівненщині

Голова Вінницької РДА Михайло Демченко у Медвежому Вушку урочисто відкрив жіночу вбиральну у школі

Гройсман відкрив Центр надання адміністративних послуг у Золотниках Теребовлянського району

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-04-2018 13:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100