29.03.2024 00:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Стало відомо про роль «Інтера» у планах Кремля

 

Кінцева мета Москви — щоб України не було. «Інтер» за завданням північного ворога працює саме на це.

Про це журналістам заявив народний депутат, заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Сергій Висоцький, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Тут питання тільки в одній людині — Петру Порошенкові. У якого є стосунки з Фірташем і Льовочкіним. Це система ненападу один на одного — вони його не критикують, а президент не робить нічого проти них.

На російські гроші і за російським завданням фактично знищують державу. Виходить, Порошенко або не розуміє цього. Або розуміє і нічого в цьому погано не бачить.

З «Інтером» намагалися воювати у сесійній залі ще три роки тому. Коли внесли законопроект про можливе відкликання ліцензії з телерадіоорганізацій, з якими пов’язані громадяни країни-агресора. Людина може напряму не володіти акціями, але контролює їх. Документ не пройшов через відсутність підтримки президентської фракції.

На російські гроші і за російським завданням фактично знищують державу.

Президент може тихо, кулуарно покликати у кабінет генерального прокурора і голову СБУ. Сказати: розірвіть бізнес Льовочкіна і Фірташа, їхнє фінансування з Москви. І ніякого б «Інтера» не було. Це, як і кожний великий телеканал, неприбуткова організація — збиткова. Одна справа, коли в телеканал вкладає сякий-такий але український олігарх, інша — коли гроші йдуть з РФ через українські «прокладки».

Кінцева мета ляльководів з Москви — щоб України не було. «Інтер» працює саме на це, роздмухати нову фазу конфлікту. Щоб можна було ввести кудись «зелених чоловічків», під виглядом так званих протестів влаштувати російські провокації. А мережі для цього в Україні залишилися.

У теперішньої еліти не достатньо розуміння держави, як цінності. Коли гроші Медведчука інвестуються у партії — це війна. Бо до влади хочуть привести людей, які потім здадуть Україну. Але наші деякі лідери розглядають це, як політику. І думають, що можуть з Бойком, Фірташем і Львочкіним домовитися і їм від цього буде добре. Ні, їм буде дуже погано, бо це не самостійні гравці. Є Кремль», — сказав нардеп.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-05-2018 19:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100