19.03.2024 08:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Пашинський нацькував Нацполіцію однопартійця Авакова на свою підлеглу Блистів, якій погрожував вбивством

ГПУ відкрила кримінальне провадження проти Пашинського за підозрою у погрозі вбивством Блистів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Шевченківський районний суд Києва надав Національній поліції доступ до інформації про виплати зарплат помічникам-консультантам народного депутата від «Народного фронту» Сергія Пашинського у справі про шахрайство голови секретаріату комітету з питань національної безпеки й оборони Тетяни Блистів. Про це йдеться в матеріалах суду.

9 липня 2018 року Нацполіція почала розслідування за фактами замаху на шахрайське заволодіння коштами помічника-консультанта Пашинського, розкрадання державних коштів шляхом безпідставної виплати зарплати й премій помічникам-консультантам і заступнику голови секретаріату з нацбезпеки, а також за фактом декларування Блистів недостовірної інформації.

Суд задовольнив клопотання й надав поліції доступ до деяких документів, зокрема до оригіналів відомостей про нарахування зарплати співробітникам секретаріату комітету з нацбезпеки із грудня 2015 року по липень 2018 року, а також до документів, які стали підставою для виплати помічникам Пашинського зарплат, премій, надбавок і соціальної допомоги.

Rонфлікт між Пашинським та Блистів виник під час підготовки до розгляду Верховною Радою законопроекту щодо внесення змін до законів України про вирішення деяких питань заборгованості підприємств державного концерну «Укроборонпром» перед державою-агресором.

Пізніше ГПУ відкрила кримінальне провадження проти Пашинського за підозрою у погрозі вбивством Блистів.

Нагадаємо, Служба безпеки України засекретила інформацію про хід розслідування можливих загроз Пашинського на Блистів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-08-2018 21:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100