28.03.2024 22:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У БПП нагадали, як #Тимошенко зірвала отримання ПДЧ для вступу в НАТО і розвалювала армію

Голова фракції «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов заявив, що за часів керівництва лідера фракції «Батьківщина» Юлії Тимошенко була розвалена армія в Україні та взяті запозичення, які змушують піднімати тарифи на газ.

Відповідні заяви пролунали під час погоджувальної ради  у понеділок, 5 листопада 2018 року, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Так, Герасимов зазначив, що, на минулому тижні Україну відвідала канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка закликала підтримувати Мінський процес.

«Показово, що ті, хто критикують Мінський процес, зокрема, лідер фракції „Батьківщина“ Юлія Тимошенко, під час спілкування з фрау Меркель вкотре визнала позитивний ефект мінських угод», — заявив представник БПП.

 Він додав, що не менш загрозливим виглядають заяви Тимошенко з приводу повної сумісності української армії зі стандартами НАТО.

«Подібні кроки у період збройної агресії Росії повторюють події десятирічної давнини, коли прем'єр Тимошенко зірвала отримання ПДЧ для вступу в НАТО і розвалювала армію, припиняючі її фінансування на розпродаючи танки, літаки та гелікоптери», — сказав Герасимов.

За його словами, не можна оминути тему підвищення ціни на газ, яку «відчайдушно роздмухують популісти».

«Особливо ті, хто цю проблему і створив. Наголошу ще раз, що незважаючи на війну та скрутне економічне становище, нинішні запозичення були б непотрібні, якби не боргова яма, створена за часів Тимошенко та Януковича, які разом передали нам у спадок борги у понад 70 мільярдів доларів», — наголосив політик.

На його думку, люди, які говорять, що зможуть вдвічі або втричі  знизити ціни на газ, цинічно брешуть, бо у них немає розуміння як це зробити.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-11-2018 21:30 | Кількість переглядів 11625 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100