28.03.2024 20:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Не мала 25 грн: кондуктор з водієм вночі вигнали з маршрутки 21-річну Ірину Дворецьку. Вона замерзла у лісі. Фото

В автобусі у дівчини не виявилось грошей на квиток вартістю у 25 гривень. Тоді кондуктор вирішив висадити її на зупинці у двох кілометрах від села, повідомляє 40ka.info.

У Житомирській області між селами Перга та Рудня-Хочинська у лісовому масиві 10 січня 2019 року виявили тіло 21-річної дівчини, яка померла через переохолодження внутрішніх органів.

Тіло загиблої Ірини Дворецької виявив її батько.

«10 січня між селами Перга та Рудня-Хочинська у лісовому масиві було виявлено тіло дівчини 1998 р.н. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала через переохолодження внутрішніх органів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, триває перевірка обставин. Про зникнення дівчини до поліції повідомив староста села Рудня-Хочинська 8 січня. Знайшов її батько, лісник, 10 січня», – розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Місцевий активіст «Стоп Корупції» Олександр Ігнатьєв поспілкувався з родичкою загиблої та з’ясував подробиці смерті дівчини.

Виявилось, що та близько четвертої години ранку їхала до міста Олевськ. Коли прийшов час розраховуватись за проїзд, в дівчини не виявилось грошей на квиток вартістю у 25 гривень. Тоді кондуктор вирішив висадити її на зупинці у двох кілометрах від села Перга.

«Вона пішла трасою, однак потім збилась з дороги й зайшла в ліс. Там заблукала й замерзла», – розповів Олександр.

У Новоград-Волинському медичному коледжі, в якому навчалась дівчина, теж написали про сумну подію.

«Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула колектив медичного коледжу. На 21-му році трагічно обірвалося життя студентки IV курсу Ірини Дворецької. Згадуємо її як веселу і доброзичливу людину, співчутливу до чужого горя, з якою можна було розділити і радість, і смуток. У ці скорботні дні поділяємо невимовний сум і тугу її близьких та рідних. Нехай Господь дарує їй вічне життя у Царстві Небеснім», – йдеться в повідомленні на сайті освітнього закладу.

Користувачів мережі обурила поведінка водія. Відповідно до інформації з Facebook-сторінки «Олевщина радикальна», під колесами водія автобуса раніше вже загинули двоє людей – 15-річна дівчинка та жінка.  Але у місцевий реформованій по-новому поліції у того є велика волохата лапа.

До речі, за інформацією соцмереж сестра Ірини воювала за Україну в «Айдарі». Ймовірно за цим лінком фейсбук загиблої.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-01-2019 20:15 | Кількість переглядів 4655 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100