29.03.2024 11:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Фальсифікація: #Зеленський показав результат аналізу на наркотики ''заднім числом''

 

Кандидат у президенти Володимир Зеленський оприлюднив результат аналізу, згідно з яким наркотичних речовин у його організмі немає, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

При цьому спершу він оприлюднив у Facebook аркуш, на якому датою здачі аналізу значиться 2 квітня, а за 15 хвилин – із датою 5 квітня.

У проміжку між цими діями кореспондент «Української правди» звернулася до речника штабу кандидата Дмитра Разумкова, він порадив звернутися у прес-службу – а там не відповіли.

УП зберегла документи, оприлюднені на Facebook-сторінці Зеленського в обох варіантах.

У висновку наркотики-скринінгу сказано: «У досліджуваній пробі периферичної крові наркотичні речовини не виявлено. Підтверджено повторним дослідженням».

Крім дати, в результатах аналізів усе збігається.

Перший оприлюднений варіант було надруковано о 14:24 п'ятниці, а другий – о 16:56.

Також у пості міститься лист від «Eurolab» про те, що біологічні зразки Зеленського паралельно передали до іспанської клініки HM Hospitales.

Власниками «незалежної» лабораторії, в якій Зеленський здавав аналізи, виявились росіяни, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Засновник і президент лабораторії Eurolab  — Андрій Пальчевський. Він був заступником міністра молоді та спорту Рафіля Сафіуліна за часів Януковича. За інформацією ЗМІ, бізнесмен має російське та українське громадянства, також  він відкрито підтримував Зеленського під час передвиборчої кампанії.

 

Другий кінцевий бенефіціарний власник Eurolab, згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб,  – росіянин Олексій Кириллов, який зареєстрований у Москві.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-04-2019 17:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100