19.04.2024 11:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Зеленский не володіє державною мовою, тому не має права балотуватися у президенти України, — #Гладчук

Редактор часопису sprotiv.org Вадим Гладчук, вважає, що «#Зеленский не володіє державною мовою, тому не має права балотуватися у президенти України», про це повідомляє 40ka.info.

«Право стати Президентом України регламентується законом та Конституцією України.
Зокрема статтею 103.
https://www.president.gov.ua/…/konstituciya-ukrayini-rozdil…

Для того щоб стати кандидатом у президенти, потрібно небагато, а саме: бути громадянином України; досягти 35 років; мати право голосу; проживати в Україні протягом 10 років перед днем виборів; володіти державною мовою.
18.04.2019 року переглядаючи прямий ефір телеканалу 1+1 я переконався у тому, що кандидат у президенти Владимир #Зеленский не володіє українською мовою.

Отже його участь у виборах є прямим порушенням ст. 103 Конституції України!

Я вкотре наголошую, що російський окупаційний сценарій „Буратино“, що зараз реалізується на виборах, несе загрозу національний безпеці України.

15 квітня 2019 року подав та зареєстрував заяву про кримінальне правопорушення до Служби безпеки України щодо державної зради Зеленським В.О.

Повний текст заяви про злочин та обставини, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення Зеленським опубліковані за цим посиланням.
https://sprotiv.org/69509

#вибори #дебати #зрада #нацбезпека»

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-04-2019 10:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100