18.04.2024 15:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Русская весна 2.0». Вся #Україна у небезпеці

An Ukrainian man sets fire to a Russian flag during a protest in front of the Ukrainian Parliament in Kiev, Wednesday, 22 October 2003 against Russia's construction of a dam near the Ukrainian island of Tuzla. Russian construction of a dam across the Kerch Strait near Ukraine's Crimean peninsula has sparked a war of words for the Ukrainian people. Russian workers in September began intensive construction of a gravel and earth dam in the narrow Kerch strait, at the junction of the Azov and Black Seas. The dam currently is some 400 meters short of waters claimed by Ukraine as territorial waters. EPA/SERGEY DOLZHENKO

Ці #вибори нагадали мені ситуацію, коли у 2014 році здавали Крим. Початок «русской весні». Зараз більші маштаби. Вся Україна у небезпеці.

Тоді теж влада бездіяла, хоча мала 6 тис солдат Внутрішніх військ і бойові частини на півострові. Десятки тисяч кримських татар мітингували за єдність з Україною.

У соцмережах ольгінські боти лаяли патріотів та гнали на Турчинова так, як зараз поливають брудом Порошенко.

У 2014 році я застерігав про небезпеку, як і 2003 році з островом-косою Тузла, коли палив російські прапорці біля ВР (на фото). Але Турчинов — не Кучма і у нього не вистачило мужності протистояти російській агресії.

Бог послав Україні #Порошенко, якого я від початку критикував багато за його, як мені здавалось, нерішучість. Так досі існує, наприклад, безвізовий режим з Росією, чиї танки щодня вбивають наших захисників на Донбасі. Водночас зараз вважаю, що саме Петро Олексійович врятував державність України від кремлівського проекту «Новоросія». Зупинив захоплення Донбасу. Сформував міжнародну антипутінську коаліцію. Розбудував ЗСУ. Поміг з томосом вірянам.
Чекаю на підписання закону про мову.

Дізнавшись про російське фінансування виборчої кампанії зеленского я включився у боротьбу проти кремлівського проекта «Буратіно»
https://myrotvorets.news/spetsoperatsyia-rehata-chast-4-2/

Я звернувся до правоохоронних органів, щодо відомих мені кримінальних правопорушень Зеленского.

15 квітня 2019 року #СБУ офіційно зареєстровано мою заяву про кримінальне правопорушення до Служби безпеки України щодо державної зради Зеленським В.О.
https://sprotiv.org/69509

22 квітня 2019 року зареєстровано мою заяву у Генпрокуратурі під номером 37 про вчинене кримінальне правопорушення Зеленським за статтею 159 ККУ Порушення таємниці голосування опублікована за цим посиланням
https://sprotiv.org/69564

Але влада, як і у 2014 році не бажає реагувати на «рускую весну 2.0».

Я люблю свою країну, яка 5 років спливає кров'ю у нерівній боротьбі з підступним ворогом.

Не вірю, що український народ, який виходив на Майдани у 2004 та 2013 році за свою свободу та демократію відасть Україну рашистам та приблудам з ОЗГ «Приват».

#
Україна
 переможе!

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-04-2019 19:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100