23.04.2024 20:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Військових хотіли опитати про ставлення до переговорів із окупантами на Донбасі

У командуванні «Північ» призначили службову перевірку через розпорядження провести опитування військовослужбовців щодо ставлення до переговорів із представниками так званих «ДНР» і «ЛНР», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Раніше Фонд «Повернись живим» оприлюднив документ, який нібито отримали у різних військових частинах 23 травня 2019 року.

«Командирам військових частин організувати та провести вивчення серед особового складу ставлення військовослужбовців стосовно можливих перемовин з „ДНР“/»ЛНР" та в термін до 16:00 24.05.2019 через управління морально-психологічного забезпечення (доповісти – ред) аналіз вивчення даного питання та можливі наслідки зазначеного", – йдеться записцы.

У свою чергу, Оперативне командування «Північ» у Facebook пояснило: «Зазначена в документі інформація мала на меті створення прогнозування можливих ризиків для громадян України та військовослужбовців Збройних Сил України та втілення упереджувальних заходів на майбутнє, щодо захисту цивільного населення».

«Втім, у документі, який наразі втратив юридичну силу та скасований, допущено викривлення інформації, яка мала бути направлена на усіх громадян України без виключення і не мала містити залучення військовослужбовців», – стверджує командування «Північ».

«В оперативному командуванні „Північ“ з даного приводу призначено службову перевірку», – повідомили там.

«Нагадаємо, що військовослужбовці Збройних Сил України не ведуть перемовин із незаконними збройними формуваннями та не приймають участі у політичних акціях», – наголосило військове керівництво.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-05-2019 22:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100