20.04.2024 00:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ЦВК забороняє кандидату Вадиму Гладчуку писати у виборчій програмі «путін хуйло». Аудіо

Редактор часопису sprotiv.org Вадим Гладчук на своїй сторінці у фейсбук заявив про перешкоди у реєстрації кандидатом у народні депутати України по 223 округу (Київ, Шевченківський район) через слова у його виборчій програмі «путін хуйло».

«Щойно мені позвонила помічниця члена ЦВК Олега Діденка Юлія Дудник та заявила, що у них є зауваження до головної тези моєї виборчної праграми „путін — хуйло“.
Цитата з нашої розмови: „Ми не можемо дозволити друкувати деякі слова. Не зовсім коректними є висловлювання про президента російської федерації“...
Я вважаю позицію ЦВК політичною та такою, що обмежує моє право на свободу висловлювань.
Хочу нагадати членам Центральної виборчої комісії, що в нашій країні йде вже 5 років війна. Російські солдати, артилерія та танки вбивають щодня найкращих синів і доньок України. І настав час називати речі своїми іменами: росія — це країна-агресор, а путін — хуйло. Зокрема і для цього я йду у Верховну Раду по 223 виборчому округу (Київ, Шевченківський район) — казати з парламентської трибуни правду про злочини російських загарбників проти України та українського народу», заявив Гладчук.

Вадим Гладчук пікетував ЦВК з гаслом "путін хуйло!

"

 

 

Українська вікіпедія пише, що вислів «путін — хуйло» серед філологів розглядається як мем та сленговий неологізм і обсценізм в українській мові.

Вислів набув популярності серед противників політики Володимира путіна як в Україні, так і за її межами, в тому числі серед російських опозиціонерів. «Всенародний культурний мем» отримав величезний резонанс у міжнародній пресі й став широко використовуватися не тільки вітчизняними, а й численними закордонними виконавцями, особливо в акціях протесту. «Пісня про путіна» згодом поширилась у всіх сферах людського життя: у політиці, релігії, спорті, інформаційній сфері, медіа та народній творчості.

 

Публікуємо аудіозапис розмови помічниці члена ЦВК Олега Діденка Юлії Дудник з Вадимом Гладчуком: https://sprotiv.org/video/cvk_2019-06-05.mp3

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-06-2019 16:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100