18.04.2024 09:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Снайпера Дмитра Хміля — вбивцю майданівця Олександра Храпаченка випустили під нічний домашній арешт

Печерський суд Києва пом’якшив запобіжний захід екс-бійцю підрозділу спецназу «Омега», снайперу Дмитру Хмілю, якого підозрюють у вбивстві активіста Євромайдану Олександра Храпаченка, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це заявив прокурор Ігор Земсков, пише Insider.

«Суддя Смик розглядала клопотання про продовження запобіжного заходу і змінила режим – з цілодобового на нічний домашній арешт. Клопотання подавала прокуратура про продовження запобіжного. Браслет протягом 5 днів ще не забезпечило управління поліції. Мотивує тим, що в них немає в наявності браслетів», — розказав він.

Запобіжний захід діє до 9 серпня. Окрім того, сам Хміль в ході засідання повідомив, що йому необхідно працювати, оскільки в нього жінка без роботи. Він заявив, що в нього на утриманні малолітня дитина.

Олександр Храпаченко — активіст Євромайдану, театральний режисер-початківець. Був убитий пострілом снайпера на вулиці Інститутській у Києві під час подій 20 лютого 2014 року. Герой Небесної Сотні, Герой України.

15 листопада 2018 року стало відомо, що правоохоронці затримали колишнього снайпера Внутрішніх військ, якого підозрюють у вбивстві активістів Євромайдану 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській у Києві.

Затриманий спецназівець Дмитро Хміль служив у підрозділі «Омега» під час Євромайдану. Його підозрюють у вбивстві активіста Храпаченка. Наразі ще триває досудове слідство і Хміль перебуває у статусі підозрюваного.

Раніше  Хміля відпустили під домашній арешт.

Правоохоронці розслідують справу щодо колишніх співробітників «Беркута» в убивствах 48 активістів Євромайдану 20 лютого 2014 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-06-2019 8:40 | Кількість переглядів 21853 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100