ГРОМАДСЬКИЙ СПРОТИВ УКРАЇНИ
www.sprotiv.org

ФСБ рф вирішило знищити добровольців з Правого сектору руками ворога України Зеленського. Відео

Автор Sprotiv.org дата: 15/04/2024 @ 09:37 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,НОВИНИ | Нет комментариев

 

[1]

 

Залужного, генералів і командирів бригад російському шпигуну Ze звільнити виявилося недостатньо... Тепер вороги України почали цілі бригади — підрозділи добровольців розформовувати.

Всіх командирів та бійців ДУК «ПС» переводять із 67 ОМБр, кістяком якої вони є. Проти командирів підрозділів розпочато службові розслідування, — ДУК «ПС»

«Повідомляємо, що вище командування Збройних сил України розпочало процес переведення в інші військові частини всіх командирів та бійців ДУК ПС, які формували бригаду та є її бойовим кістяком. Мотиви таких дій нам не відомі. Всі спроби зупинити цей процес та з'ясувати причини результатів не дали», — йдеться у повідомленні.

"

⚡ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ЩОДО СИТУАЦІЇ В 67 ОМБР "ДУК"⚡
Повідомляємо, що вище командування Збройних сил України розпочало процес переведення в інші військові частини всіх командирів та бійців ДУК ПС, які формували бригаду та є її бойовим кістяком. Мотиви таких дій нам не відомі. Всі спроби зупинити цей процес та вияснити причини результатів не дали.
Можливо, хтось вважає, що розпорошення бійців ДУК ПС по різних підрозділах Збройних сил призведе до знищення ДУК ПС.
На даний момент в бригаді працюють численні комісії. Вони складають списки бійців, котрі з першого дня існування військової частини здійснювали в її лавах захист України. На командирів підрозділів відкрито службові розслідування, не виключено, що відкриють кримінальні провадження за надуманими звинуваченнями в невиконанні бойових розпоряджень.
Командири та бійці готові відстоювати свою, і полеглих побратимів, честь та гідність в законний спосіб.
Всі накази командування бійцями та командирами виконуються. Залишаються абсолютно незрозумілими дії на цілковите ослаблення боєздатного підрозділу, яким від самого початку повномасштабного вторгнення є дана військова частина.
ДУК ПС був, є і буде оборонцем незалежності України та її територіальної цілісності. Кожен командир та боєць ДУК ПС, в якому б підрозділі він не знаходився, завжди буде взірцем виконання військового обов'язку, зразком дисципліни та мужності.

Дії російського шпигуна Ze проти бійців ДУК ПС спрямовані на знищення бригади, що не може не обурювати усіх, кому відомо про бойову майстерність ДУК ПС

Зараз, коли ЗЕленський і його поплічники нищать завоювання Майдану і готують капітуляцію, ДУК «Правий сектор» є однією з перешкод до встановлення в Україні авторитарного режиму путінського типу.

Саме тому закликаємо вас звернути увагу на цю ситуацію

Закликаємо до МАКСИМАЛЬНОГО поширення!

ЗУПИНІТЬ ЗНИЩЕННЯ БРИГАДИ фсб рф!

… до Бучі була Житомирська траса. Відео страшних злочинів росіян #russianterroriststate

Автор Sprotiv.org дата: 13/04/2024 @ 18:19 в мародерство російської армії,Московщина,НОВИНИ,російське вторгнення 2022,Російсько-українська війна | Нет комментариев

[3]… до Бучі була Житомирська траса.

Це відео без начитки та музики, щоб всі канали світу могли показати та нагадати про страшні злочини росіян.

Дорога по Житомирській трасі і бачимо розстріляних людей та спалені авто. Саме тут відбулася жахлива трагедія, яку з дрона зафільмували з групи Bugatti. Рухається колона цивільних, росіяни її обстрілюють. В білому авто пробите колесо (потім ми дізнаємося, що мати закрила собою дитину і загинула на місці). Чоловік (працівник туристичної фірми) вискакує з авто та підіймає руки. Але його розстрілюють… Російський солдат з танку біжить до автомобіля, підходять й інші. З автівки виводять жінку з дитиною і ведуть до лісу…

Чоловіка відтягують з дороги, перевіряють кишені…

Ми ж підіймаємо свого дрона і вивчаємо місцевість куди повели жінку з дитиною. Знаходимо російські позиції та йдемо туди… Безлад, сміття, купа презервативів… А потім ми бачимо тіла, складені на купи та спаленні. Багато жіночих тіл… Страшно уявити, що з ними творили росіяни…

Мамо, змилуйтеся! Ще поживіть до весни, до зеленого…

Автор Sprotiv.org дата: 12/04/2024 @ 17:34 в Голодомор 1932-1933 років,СТАТТІ | Нет комментариев

[4]
''В тридцять другому дідо мій зумів сховати два мішки зерна за селом. А жорна в хаті були. Їх тоді так і не знайшли мисливці за п`ятьма колосками. Бачили, що всі живі. Півсела в зимі вже від голоду померли, а мої живі всі були. Тільки прабаба, мама дідова, на покуті лежала в одежі празниковій і вмирала тяжко. І все ніяк не могла Богові душу віддати.
А мисливці ходили двором. Ходили зі щупами, протикали ними мерзлу землю, долівку глиняну в хаті, як орли хижі поклювали. Діда до сільради водили на допити, до району возили. Дід лише руками покаліченими розводив. “Не знаю чим живемо, панове комуністи. Самі бачите – нема нічого. Божим духом тримаємось”.
Діда били і відпускали. Він приходив додому, баба просто в дворі коло криниці змивала з нього кров і запирала в холодний воді одежу. А дід ішов до хати, падав перед покутям, хрестився до ікон пучками, переламаними в дверях кабінету слідчого НКВС і шепотів тихо: “Мамо, Христом Богом прошу і молю вас: не віддавайте Богові душу! Бо, як віддасте свою – то і наші за вами підуть…”
А прабаба лежала жовта, як свічка воскова. І душа все хотіла скрапнути з неї і вогника життя загасити.
І прабабі давно вже не до життя було. Ще весною тридцять другого їй і ряст не цвів, і журавлі в осінні засвіти її кликали. І прабабі боліло і пекло в грудях вже від тої свічки життєвої, бо догоряла вона, розливалася воском гарячим попід ребрами, розтікалась і палила всередині все.
А як лелеки восени летіли над хатою, то баба чорно кричала за ними і просила птахів забрати її з собою до Ирію.
Але дідо брав її висохлу руку, цілував чорну від праці долоню і молився. Не до образів, до матері молився: “Мамо, змилуйтеся! Ще поживіть до весни, до зеленого…”
І прабаба жила. Чіплялась очима невидючими за надію, душею за віру трималась, а серцем за любов. І жила.
Бо під прабабою, там на покуті, жорна оці були сховані. На них дідо з бабою вночі, прицвяхувавши до віконної рами грубу верету, напотемки, без каганця, без посвіту терли по кілька жмень того прихованого зерна.
Прабаба моя дожила до осені тридцять третього. На затірці з того борошна, що в жорнах схованих терлося, та на дідових молитвах.
Аж тоді стали в колгоспі видавати окраєць хліба за трудодень. Дідо приніс його додому, розкраяв на всіх порівну і перший шматочок підніс прабабі до губ. Вона цілувала його, вдихала його запах і всміхалась, всміхалась…Так і померла, дихаючи тим гіркуватим духом глевкого казенного хліба.
Дідо їй і домовину з обрізків колгоспних дощок витесав, і перкалем білим оббив всередині. Дідо з бабою самі матір на цвинтар віднесли. Ішли через село, дідо в головах тримав домовину, баба – в ногах. А під труною мій малий тато з сестрами йшли і підтримували знизу.
Голова колгоспу казав, що негоже аби родина покійницю несла та щоб за труну діти трималися. Бо всі з хати повмирають скоро.
Але дідо вважав, що прабаба смерть їхню в порозі зупинила. І вже нічого злого не станеться.
Дідо вже потім розказав батькові, що не дав нікому нести домовину, бо важка вона була. Там під подушкою, під головою в прабаби жорна були. Дідо їх на цвинтарі вийняв і прикопав у могилі. Як відчував, що сорок сьомому році вони знову закрутяться…
А тоді річка настала. Людська річка… Повінь. О! Як тоді, після Голоду ці води полились! Наче десь греблю прорвало. В кожне село, в кожну спустошену голодом хату, затікала каламуть російської глибинки. Переселенці. Зозулине поріддя.
– Чому ж – зозулине? – спитала Оксана. – Люди, як люди…

– Росія… Як зозуля яйця підкидає свої до чужих гнізд і пташки іноді й гинуть, годуючи її пташенят, так і Росія заселяє відвойовані землі своїми дітками. І наш люд гине. Бо зозулята викидають його з родинного гнізда, замордовують працею і виморюють голодом. Зозулятам багато треба. Все треба. Все, що є і ще більше… Більше… Більше!..

Автор: Дзвінка Торохтушко із книги «Благовіщення»

Російські хакери зламали сайт Народної ЦВК, перешкоджаючи Вадиму Гладчуку бути обраним сьомим Президентом України

Автор Sprotiv.org дата: 12/04/2024 @ 11:39 в Вибори,НОВИНИ | Нет комментариев

[5]

 

Зранку 12 квітня 2024 року російські хакери зламали сайт Народної ЦВК, ймовірно підібравши або викравши паролі адміністраторів.

Нагадуємо, що 31 березня 2024 року Народна Центральна виборча комісія провела вибори президента України на Майдані. Одночасно голосування відбувалося на сайті Народної ЦВК у кабінеті виборця.

Згідно підрахунку голосів перемогу у першому турі виборів президента здобув Вадим Гладчук, за нього проголосувало 55.55 відсотка тих хто взяв участь у виборах.

Відповідно до 103 ст. Конституції України

«Чергові вибори Президента України проводяться в останню неділю березня п'ятого року повноважень Президента України».
Відповідно до 5 ст. Конституції України «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування».
Не проведення президентських виборів Конституція України не передбачає.
Головним меседжем у виборчій програмі Гладчука була наступна теза: «Люстрація всіх, хто має зв'язки з росією. Мають бути усунені з керівних посад в уряді, парламенті, армії всі хто має російське громадянство, мав або досі має бізнес в росії, має рахунки в російських банках, має дружину або інших родичів в росії, навчався у російських військових навчальних закладах.
Вiд Матвiя 6:21 „Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!“
Ми ніколи не переможемо ворога під керівництвом зрадників».
Також на відміну від свого попередника-дурня Гладчук не відмовляється від залучення до оборони України військ країн НАТО. Гладчук вже підготував листи Джо Байдену, Еммануелю Макрону та Петру Павлу з пропозиціями розмістити американські, французькі та чеські бригади на стратегічних напрямках оборони України.
Також Гладчук підготував листа до СБУ та ГУР МО України, у якому наполягає на необхідності терміново ліквідувати терориста путіна «як Бен Ладена. Як Гітлера. Як Муссоліні. Тільки так можна швидко перемогти у війні та зупинити геноцид українців російською армією», — пише Гладчук.

Більше про сьомого президента України Вадима Гладчука можна дізнатися на його сайті: https://gladchuk.info/sample-page [6]

Народна ЦВК відповідно до ст. 104 Конституції України наполягає на необхідності привести до присяги сьомого Президента України Вадима Гладчука Головою Конституційного Суду України під час урочистого засідання Верховної Ради України.

Українці через державну зраду Зеленського щодо забезпечення ППО перетворилися на мішені у тирі

Автор Sprotiv.org дата: 11/04/2024 @ 10:35 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,Національна безпека,СТАТТІ | Нет комментариев

[7]

 

За кілька тижнів РФ випереджатиме Україну в артилерії 10 до 1, — генерал США Кристофер Каволі у зверненні до Конгресу.

Це катастрофа!
Зрадник Зеленський та його Z-влада за понад 2 роки повномаштабної війни не налагодили достатнього виробництва боєприпасів, щоб хоча б досягти паритету з російським ворогом.
Надія на те, що «закордон нам допоможе», схоже виявиляється марною через постійні дипломатичні «пройоби», які мають ознаки диверсій від Ze.
З часів Першої та Другої світової перевага у артилерійських пострілах є вирішальною для перемоги. Артилерія перетворює солдат на «гарматне м'ясо» — ось звідки пішов цей фразеологізм.
Як показує історія воєн перевага у артилерійських пострілах та масований вогонь дозволяє досягти надійного ураження ворога в найкоротший термін та знищити оборону.

У сучасній війні солдати не воюють лопатами, не вірте Кулебі. Потрібні боєприпаси та зброя. І їх повинно бути у рази більше чим у ворога. Ті хто відправляє мобілізованих на фронт воювати лопатами — це зрадники та вороги. Зрадницька, корумпована та злочинна Z-влада не забезпечуючи боєприпасами ЗСУ у достатній кількості, перетворює тисячі українців на «гарматне м'ясо» — витратний матеріал через перевагу російського ворожого вогню.

Щодо браку ППО, то свідченням та наслідком цього стало руйнування більшості електростанцій ДТЕК.
«5 із 6 ТЕС пошкоджено дуже сильно, деякі блоки зруйновано майже повністю, деякі частково», — це заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук 22 березня 2024 року.
Голова наглядової ради ПАТ «Центренерго» Андрій Гота повідомив, що Зміївська ТЕС компанії на Харківщині повністю зруйнована атаками РФ, її в перспективі відновлюватимуть, але терміни і вартість цього відновлення поки що невідомі.
Неспроможність зрадницької, корумпованої та злочинної Z-влади захитити стратегічну енергетичну галузь від ракетних атак російського ворога свідчить про державну зраду та роботу на рашистів.
Україна за понад 2 роки повномаштабної війни отримала сотні мільярдів (!) доларів від країн Заходу, але ці кошти не пішли на закупівлю чи виробництво власного ППО.

Українці через злочинну бездіяльність та державну зраду ворога України Зеленського щодо забезпечення ППО перетворилися на мішені у тирі для російських ракет та шахедів.

Вадим Гладчук, фейсбук [8]

Ze боїться «хайпу росії», але не боїться російських ракет та шахедів, тому що господарі Зеленського у кремлі?

Автор Sprotiv.org дата: 08/04/2024 @ 16:01 в авторитаризм Зеленского,державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,СТАТТІ | Нет комментариев

[9]

Від кави у Відні до колючого дроту на кордоні та смерті у Тисі лише одна позначка у бюлетені — за Зеленського.

Огородження з колючим дротом слуги російського народу встановили вздовж річки Тиса.
Вже 22 українці втопилися під час спроби втікти від геноцидної війни з України.
СБУ та ТЦК переслідують журналістів-розслідувачів, викривачів чи активістів, які виявляють корупцію.
ТЦК стали повіями для СБУ. Їх викликають і використовують коли треба.
Це робиться для того, щоб далі журналіста направити на фронт, а там і на передову, а там щоб його вбили.
Я вже писав раніше, що закон про мобілізацію є і вн діє вже 30 років в Україні!
І він має назву «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».
Ось посилання:

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3543-12#Text [10]

Зараз мобілізація відбувається у режимі 24/7 після відповідної постанови уряду Шмигаля про цілодобову роботу ТЦК та ВЛК.
Блокування рахунків, заборона керування транспортними засобами, виїзду за кордон для громадян України — ці норми вже діють в російських законах та порушують права людини. Це закон про російський концтабір. Вороги України зумисне імплементують норми російських законів, щоб путін міг використати мобілізаційний потенціал України у війні проти Європи за відновлення СРСР та Варшавського договору.
Тільки ворог не бажає перемоги Україні, виправдовуючи відмову залучити іноземні війська для оборони нашої держави «хайпом росії.»
росія щодня вбиває українців, чому зеленський боїться незгоди та заперечень країни-агресора?
Ze боїться розчарувати путіна, але не боїться російських ракет та шахедів, тому що господарі Зеленського у кремлі?

Я прошу народних депутатів-державників ініціювати постанову Верховної Ради України про залучення іноземних військ для оборони нашої держави. Коли війська країн НАТО будуть на території України ми разом зможемо знищити всіх російських загарбників та звільнити окуповані території.

Вадим Гладчук, фейсбук [11]

Зеленський бере участь у зйомках путінської кіноверсії Wag the Dog Film

Автор Sprotiv.org дата: 08/04/2024 @ 09:03 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,СТАТТІ | Нет комментариев

[12]
Зеленський бере участь у зйомках путінської кіноверсії Wag the Dog Film [13]
«Хвіст крутить собакою» найкращий фільм, який демонструє можливості створення штучної реальності за допомогою кіно та новин.
Лише професійний талановитий актор може забезпечити замовнику потрібний результат.
Саме тому путін та Патрушев затвердили кандидатуру актора Зеленського для плану фсб рф «Буратіно» по окупації України.
Саме тому російський шпигун Зеленський та слуги російського народу злочинно монополізували телебачення в Україні, формуючи культ особи Ze та поширюючи неправдиві новини для мільйонів українців.
Зеленський вже 5 рік грає роль президента України, роблячи все для знищення найбільшої незалежної держави у Європі та проводячи геноцид українців разом з путіним.
Конституція не дає права без виборів на ДРУГИЙ СТРОК залишатись Президентом України
Стаття 103. «Президент України обирається громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування СТРОКОМ на п'ять років.»
Це конституційна норма.
Рішення Конституційного суду України у справі про строк, на який обирається Президент України
Резолютивна частина
Рішення «Положення частин першої, п’ятої статті 103 Конституції України необхідно розуміти так, що Президент України обирається громадянами України на позачергових, як і на чергових, виборах строком на п’ять років».
Посилання:

https://ccu.gov.ua/.../pres-reliz-u-spravi-pro-strok-na... [14]

З опівночі 20 травня 2024 року (ст.103 ч.1 Конституції України).
Відповідно до ст. 108, 109, 110 та 111 Конституції України виконання обов'язків Президента України покладається на Голову Верховної Ради України.

Верховна Рада зобов’язана 20 травня 2024 року ухвалити постанову, якою постановити, що Зеленський є таким, що не може виконувати повноваження президента України у зв’язку з закінченням строку перебування на посту президента України відповідно до рішення Конституційного суду України у справі про строк, на який обирається Президент України.

Вадим Гладчук, sprotiv.org [15]

Президент Зеленський заявив, що не готовий покликати іноземні війська воювати за Україну: «бо Росія підніме хайп»

Автор Sprotiv.org дата: 07/04/2024 @ 12:18 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,НОВИНИ | Нет комментариев

 

[16]

 

Президент Володимир Зеленський заявив, що не може закликати інші держави відправляти війська на війну в Україну.

Про йдеться інтерв’ю російського шпигуна Ze, показане в ефірі телемарафону.

Цитата: «Але я хочу пояснити своє ставлення. Я не можу сьогодні публічно сказати: „Так, давайте, армії світу, приїжджайте в Україну і воюйте“. Тому що Росія підніме цей хайп у світі, вони почнуть піднімати суспільства інших держав, що не можна відправляти своїх дітей на війну, що це не їх війна, почнуть розколювати єдність між країнами Європи і країнами НАТО. Тому для нас це ризиковано».

 

«Зеленський ворог України.
Тільки ворог не бажає перемоги Україні, виправдовуючи відмову залучити іноземні війська для оборони нашої держави хайпом росії.
росія щодня вбиває українців, чому зеленський боїться незгоди та заперечень країни-агресора?
Ze боїться розчарувати путіна, але не боїться російських ракет та шахедів, тому що господарі Зеленського у кремлі», — так прокоментував у фейсбук зрадницьку заяву найвеличнішого зрадника сучасності у фейсбук Вадим Гладчук [17].

 

СБУ Малюка разом з ТЦК вручають повістки журналістам, що пишуть про корупцію в Україні. Відео

Автор Sprotiv.org дата: 06/04/2024 @ 19:40 в авторитаризм Зеленского,Зеленський Володимир Олександрович,кримінальне оточення Зеленського,НОВИНИ,Обмеження свободи слова,Перешкоджання журналістській діяльності,Політична цензура | Нет комментариев

[18]

СБУ використала військкомат як помсту проти журналіста «Слідства.Інфо» Євгенія Шульгата через розслідування. Чоловік, який керував представниками ТЦК - Олексій Володимирович Біленко, близький до Іллі Вітюка та працює у департаменті кібербезпеки СБУ.

У понеділок 1 квітня в Оболонському районі Києва до журналіста «Слідства.Інфо» Євгенія Шульгата підійшли співробітники ТЦК та намагалися вручити повістку, повідомляє «Слідство.Інфо [19]».

У розмові військовослужбовці зазначили, що нещодавно Євгенію виповнилося 27 років і він не прийшов до ТЦК оновити дані.

Журналіст усе фіксував на камеру, але повістку не взяв. Військові зафіксували відмову й пішли.

Журналісти дістали відео з камери спостережень. На ньому видно, що о 21:08 журналіст заходить у торговельний центр.

Вже за кілька хвилин до супермаркету заходять двоє співробітників ТЦК. Разом з ними — чоловік у цивільному одязі. Журналісти вважають, що людина у цивільному давала вказівки співробітникам ТЦК.

Поки журналіст перебуває у супермаркеті, чоловік у цивільному ходить біля кас, а потім швидко повертається до військових. Активно жестикулює, показуючи військовим у різні боки та залишає торговий центр. Менше ніж за хвилину військові підійшли до журналіста.

З побаченого можна зробити висновок, що цей чоловік вказує військовим на Євгенія Шульгата. Коли співробітники ТЦК підійшли до журналіста, вони назвали його на ім'я.

Журналісти «Слідства.Інфо» ідентифікували представників Соломʼянського ТЦК.

Один з них підтвердив, що працює саме у цьому ТЦК, однак на запитання про події у торговому центрі відповідати відмовився. Сказав, що такі запитання — лише через командування. Так само відреагував і його колега.

Військовослужбовці не погодилися назвати особу, яка вказувала їм, кому саме треба вручити повістку. Ми відправили запит з детальними запитаннями щодо інциденту до Генштабу ЗСУ. Можливо там пояснять, на яких підставах ця людина в цивільному одязі віддає вказівки військовослужбовцям.

Джерела журналістів допомогли зрозуміти, хто саме той чоловік, який керував представниками ТЦК. То міг бути Олексій Володимирович Біленко — людина, близька до Іллі Вітюка та працює у департаменті кібербезпеки СБУ.

Тобто у департаменті, який очолює Вітюк — фігурант розслідування Євгенія Шульгата.

Олексій Біленко не відповів на дзвінки журналістів, а після повідомлень у месенджерах заблокував їх.

Журналісти планують подати заяву до поліції.

Журналісти-розслідувачі знайшли у дружини Вітюка [20] придбану у грудні 2023 року квартиру за понад 20 мільйонів гривень за ринковою ціною. Хоча в декларації посадовця зазначено, що за квартиру сплатили 12,8 мільйонів гривень.

Зняти вікові обмеження. Призов в армію з 18 років

Автор Sprotiv.org дата: 03/04/2024 @ 21:37 в Національна безпека,СТАТТІ | Нет комментариев

[21]
Ситуація, коли «в бой идут одни старики» протирічить здоровому глузду та світовій практиці.
Середній вік, наприклад, американського солдата — 28 років. Середній, тобто в армії США служать й набагато молодші. В Україні зараз від мобілізації звільнені, як каже Лубінець, «хлопчики до 27 років». Тож середній вік мобілізованного в Україні — 45 років.
Це взагалі «невійськовий» вік у більшості західних армій. Принаймні, 45-річні штурмовики, десантники чи ССО-шники — це для американців виглядає наче якийсь нонсенс.
Молоді люди мають перевагу над стариками майже по всім критеріям, за якими оцінюють солдата у бою. А саме:
Фізична підготовка,
Стан здоров'я,
Здатність навчатися та опановувати нове,
Швидкість реакції,
Лабільність та адаптивність психіки.
Один із найбільш вагомих аргументів «за» зменшення віку призову — вплив на сімейний бюджет. Бо чоловік у віці 40 років часто є головним годувальником сім'ї, його загибель може призвести до фінансових труднощів для його рідних.
До того ж цей 40-річний чоловік ймовірно є платником податків. Тобто його праця ще гарантує поповнення бюджету. Отже якщо забрати таку людину і там її втратити, сім'я залишиться без годувальника, а держава — без економічно активного громадянина.
Українці у справі захисту своєї держави від російської агресії, не мають орієнтуватися саме на вік.
Мобілізація молоді рано чи пізно повернеться на порядок денний. Це є логіка війни на виснаження. Війни мобілізаційних потенціалів. У іншому випадку коли росія піде у великий наступ, то лінія фронту буде зруйнована.
sprotiv.org [15]

СЕКТА «ЗЕЛЕНЕ БРАТСТВО» як маніпулятивна технологія фсб рф. Розслідування

Автор Sprotiv.org дата: 03/04/2024 @ 19:17 в Національна безпека,СТАТТІ | Нет комментариев

[22]

На мою думку серіал «слуга народу» був використаний як маніпулятивна технологія, причому з порушенням етичних, моральних норм, а можливо і юридичних.

Я займаюся юридичною психологією, моя колишня наукова керівниця, доктор наук, за завданням однієї правоохоронної структури вивчала «біле братство»увійшовши у цю секту.
Через деякий час змушена була відмовитися від завдання, бо зрозуміла, що втрачає контроль над собою і над дійсністю, яка навколо неї відбувається.
Вона доросла, сформована особистість, захищена знаннями, досвідом і силовою структурою.
Вона не змогла з'ясувати, як здійснюється вплив і дати йому пояснення, лише констатувала, що він дуже небезпечний.
Якщо пам'ятаєте, то в результаті діяльність, «білого братства» була заборонена, а головні персонажі (засновники) отримали тюремні терміни.
Чоловік (прізвище кривоногов) виявися офіцером фсб.
Це була «проба пера» на локальній групі. Наскільки мені відомо, дехто з учасників цієї секти досі є пацієнтами психіатричних лікарень, настільки небезпечним був цей вплив.
Я вивчав і захищав тему «Маніпулювання свідомістю, прийоми і засоби».
Уже після виборів 19 року, перебуваючи в легкому шоку від масового психозу великої кількості адекватних (раніше) людей я, за порадою своєї дочки заставив себе переглянути серіал «слуга народу».
Я був ще більше шокований, коли після перегляду піймав себе на тому (на коротку мить), що я симпатизую голобородьку і, наче, довіряю персонажу, який його зіграв.
Це при моєму політичному, життєвому досвіді, повному несприйнятті (гидливості) до кварталу, певному набору знань психології.
Але воно на коротку мить на мене подіяло.
І я уявив собі масштаб трагедії, коли мільйони людей не захищених так як я, подивилися серіал і зазнали масового психічного враження, ліків від якого у мене немає.
Люди, які піддалися цьому впливу і досі не усвідомили своєї помилки, насправді, уже не здатні критично мислити.
Наголошую ті, кого, навіть, вторгнення не «розблокувало».
У нас, тих, хто не піддався масованому «зомбуванню» непочатий край роботи.
На моє переконання, нам не можна відмежовуватися від людей, які під впливом маніпуляцій зробили фатальну помилку, бо вони зроблять її вдруге, а ми не знаємо їхньої точної кількості, можливо їх знову багато.
Я неодноразово спостерігав, з якою маніакальною впертістю вони захищають свій вибір.
У них немає аргументів, але вони на своєрідному «якорі» і самі без допомоги з нього не знімуться.
Ми маємо змусити себе повернутися до них обличчям, змінити обвинувачувальний тон, на приятельський і крок за кроком, очевидними, простими аргументами привести до тями.

Хоча допускаю, що є «безнадійні», лише сподіваюся, що їх не мільйони.

Богдан Кавуліч, sprotiv.org [15]

«Якби переміг би Петро Порошенко, то повномаштабного вторгнення зараз би не було би», — пише Z-депутатка. Цей допис Безуглої — явка з повинною! Розслідування

Автор Sprotiv.org дата: 02/04/2024 @ 17:04 в Безугла Мар'яна,державна зрада,Національна безпека,Порошенко Петро,СТАТТІ | Нет комментариев

[23]

Це публічне схвалення Безуглою військової агресії російської федерації проти України?

5% було окуповано України на момент обрання Зеленського, зараз окуповано понад 20% і повномаштабна війна на виснаження триває вже понад 2 роки, щодня гинуть українці.
Ми маємо дякувати Зеленському за 24.02.2022, за руїну, за російський геноцид проти українців, за сотні тисяч смертей, за втрачені міста та землі, за долар по 40?

У кріслі президента зрадник — троянський кінь, який відкрив ворота ворогу і зробив можливим велику війну.

[24]

Зруйновані вщент міста та села, здана російським загарбникам в кілька разів більша територія чим була окупована раніше, та сотні тисяч загинувших, мільйони біженців, тотальна корупція та зелена жаба з рукою Патрушева в дупі — це те чого українці заслужили, аби не Порошенко?

[25]

«Якби переміг би Петро Порошенко, то повномаштабного вторгнення зараз би не було би», — пише Z-депутатка.

Звісно, що російська розвідниця Безугла вторгнення путіна буде позитивно оцінювати і переконувати нас, що окуповані Херсонщина, Луганщина, Донеччина, Запоріжжя, всі ті тисячі смертей серед цивільного населення від обстрілів та на окупованих, а потім звільнених територіях — це дуже добре.

Безугла подавала знаки у соцмережах своїм рашистським кураторам та повідомила про плани контрнаступу ЗСУ. Зокрема, вона вказала, де буде відбуватися контрнаступ — «Південь», час наступу, яка бойова техніка буде задіяна, та навіть вказала бригаду, яка буде атакувати! Є таке поняття як військова таємниця.

[26]

Розголошення відомостей військового характеру, що становлять державну таємницю, за відсутності ознак державної зради -карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років (Кримінальний кодекс України Стаття 422).

[27]

 

Злочинна діяльність Мар'яни Безуглої нанесла шкоди ЗСУ та Україні — було зірвано контрнаступ на півдні.

[28]

Чому ця зрадниця досі не за гратами?
Цей допис Безуглої — ще одна явка з повинною. Безугла виправдовує та публічно схвалює повномаштабну війну, яку зараз веде проти нашої України путінська росія.
Стаття 436-2 Кримінального кодексу України. Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників
3. Дії, передбачені частиною першою або другою цієї статті, вчинені службовою особою, або вчинені повторно, або організованою групою, або з використанням засобів масової інформації, -караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
Z-влада — це влада зрадників та ворогів України.
Зеленського та всіх Ze-посіпак путіна під арешт за державну зраду!
Вадим Гладчук, фейсбук [29]

Дещо по дідуся та татуся зрадника Зеленського

Автор Sprotiv.org дата: 02/04/2024 @ 16:19 в державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,НОВИНИ | Нет комментариев

[30]

ЙОГО ДІДУСЬ – (ім’я та прізвище до 1943 року було інше) в 1943 році був мобілізований в віці 18 років, попав чомусь служити в «Заградотряд НКВД». 9 мая 1945 року вже мав офіцерське звання та «бил направлєн для прохождєнія дальнєйшєй служби в отдєл НКВД г. Крівой Рог».

ЙОГО ТАТУСЬ – понад 20 років «пропрацював» за кордоном на спецслужби СССР та РФ (по 1995 рік), далі «бил направлєн для прохождєнія дальнєйшєй служби старшим прєподаватєльом в Кріворожскій горний інститут» – зараз це університет, звичайно.

ПРО КАР’ЄРУ ОНУКА – іншим разом…

«Солодше нам у бою умирати, ніж жити в путах, мов німі раби»

Автор Sprotiv.org дата: 01/04/2024 @ 21:48 в Російсько-українська війна,СТАТТІ | Нет комментариев

[31]
«Станем ми на смерть з тобою, щоб не вмерла Україна»
Вдома. Готую з мамою зелений борщ, з вітчимом, якого вважаю батьком, слухаємо фільм про командира УПА «Кривоноса». Мовчки тато дослухав до кінця, далі послухав кілька повстанських пісень і каже: «Ох, як же мені забивали голову тим комсомолом, а про повстанців розповідали страшне, що то бандити і головорізи...Я був головою партійної школи, членом партійної організації, читав Енгельса й Маркса та вірив! А оце тільки останні два роки багато слухав радіо та почув правду про УПА і змінив свій світогляд. Мені приємно, що ти цікавишся УПА».
Він з 1937 року народження. Вітчиму 87 років.
Я ріжу кропиву, чую його слова і починаю безмовно плакати... Так мені серце щемить. І згадую я прочитане та переглянуте про визвольну боротьбу повстанської армії. Мені 26, але правду про УПА я пізнала теж не зі шкільної чи університетської програм, а завдяки власним пошукам та знайомствам з інтелектуальною молоддю, яка нашу історію знала та зацікавлювала нею інших. Потім згадую десантника Олега «Гуцула» родом з Івано-Франківщини, студента історичного факультету, носія того самого гену повстанців, нащадка УПА, бійця, який добровільно пішов на особливо важке завдання та загинув за свободу України в свій 21 рік. Розповідаю вже батьку про Олега. Згадую розповіді побратимів, що встаючи на бойовий вихід о 3 ночі, «Гуцул» своїм сильним голосом на всю хату заводив повстанських пісень і хлопцям легше було збиратися на бойове завдання. Мотивації та піднесення більшало. Розповідаю про власну бібліотеку Олега з книг на історичну тематику, революційну, національно-визвольну. Вітчим слухає, а потім каже: «Хотів би я мати доступ до такої бібліотеки».
Знаєте, фінальними словами «Кривоноса» у фільмі було наставництво, що вони кров'ю самовіддано і безкомпромісно виборювали незалежність, а наше завдання — втримати її.
Тож зараз кров'ю таких, як Олег Гринішак «Гуцул», кров'ю найкращих і безкомпромісних втримуємо... Вірніше, вони втримують. Найкращі та безкомпромісні своєю кров'ю. Мабуть тому ми й маємо свою державу, бо були та є українці, для яких власне життя ніколи не було важливіше за волю...
«Солодше нам у бою умирати, ніж жити в путах, мов німі раби»
Честь.

Ніколи вони не мають бути забуті.

Катерина Петренко, фейсбук [32]

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО: Відповідно до статті 60 Конституції України «Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази...»

Автор Sprotiv.org дата: 01/04/2024 @ 12:21 в авторитаризм Зеленского,державна зрада,державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,кримінальне оточення Зеленського,Національна безпека,Омельченко Григорій,СТАТТІ | Нет комментариев

[33]

Генерал Григорій Омельченко

ПОДОЛАЄШ СТРАХ — СТАНЕШ НЕПЕРЕМОЖНИМ!
(Рабів до раю не пускають)
Світлій пам’яті тих,
хто віддав своє життя
за Україну – присвячую…
Крайній мій відкритий лист* до Зеленського, опублікований газетою «Україна молода» 12 березня під заголовком «Вільним людям слуги не потрібні» викликав переполох у «найвеличнішого» і його оточення.
Зауважу, що на сьогодні «УМ» залишилася єдиним друкованим національно-патріотичним виданням, яке сміливо відстоює українські національні інтереси і сповідує гасло «Україна понад усе!».
Так сталося, що моя громадська-політична діяльність тісно пов’язана з газетою з дня її заснування – 4 липня 1991 року.
«Україна молода» отримала «бойове хрещення» під час так званого ГКЧП 19 серпня 1991 року (державний заколот в Москві). Пройшла нелегке випробування (як ні одне інше друковане видання) за роки незалежності України.
Президенти антинародних корумпованих авторитарних режимів Кучма і Янукович, їх представники Табачник, Лазаренко, Азаров, Медведчук та інші «українські гниди» погрожували, залякували, шантажували редакцію газети і її головного редактора Михайла Дорошенка, пробували їх купити. Проте журналісти «України молодої» вистояли, зберегли свою національну незалежну редакційну політику. За що українці-патріоти їм безмежно вдячні.
Прогнила наскрізь корумпована «Зе-влада» на чолі з «найвеличнішим президентом сучасності» за п’ять років його правління не змогла підім’яти «Україну молоду» під себе. Газета вистояла і продовжує боротися за Україну. Знаходячись у скрутному фінансовому становищі, редакція газети тримає свій інформаційний фронт, захищаючи Україну від зовнішніх і внутрішніх ворогів. «Україна молода» сьогодні – це «Бойова газета героїчної нації»!
Нагадав історію «України молодої» у зв’язку з подіями, які приховано почали розгортатися після публікації мого листа до Зеленського та попередніх публікацій:

1). «Момент істини: Україна або Зеленський. Українці, вибір за вами» https://umoloda.kyiv.ua/number/0/180/181218 [34]

2). «Легітимність президента Зеленського після 20 травня чомусь тлумачить ЦВК замість КСУ» https://umoloda.kyiv.ua/number/0/188/181919 [35]

Зауважу, що лист до президента був опублікований також на порталі українських офіцерів 13 березня під заголовком «Володимире, народ має право на повстання. Вільним людям слуги на потрібні, їм потрібні зброя, земля і воля».
Згодом мій лист та інші статті оприлюднили ютуб-канали. Відео можете подивитися за посиланнями:
1). «Застереження Зеленському від почесного голови Спілки офіцерів України генерала Григорія Омельченка»

https://m.youtube.com/watch?v=bOp2ZcF_TDk [36]

2). «Звернення Героя України до Силовиків, українців і президента»

https://youtu.be/_Y0kB-CI43k?si=DPDQLuwKGBKlR56n [37]

3) «Зеленський, іди краще сам!!!»

https://m.youtube.com/watch?v=GLsgcwiADZI [38]

4). «Омельченко переконливіший від Зеленського»

https://m.youtube.com/watch?v=Sjjl8pAr5eg [39]

Якщо маєте можливість, зробіть копії цих відео, щоб їх можна було потім поновити в ютубі, якщо вони за вказівкою «невидимої руки» ОПУ будуть видалені, як це уже було з моїм розслідуванням про злочинну здачу півдня України Єрмаком-Зеленським.
На порталі українських офіцерів відкритий лист до президента, всі інші мої публікації і зазначені відео, які знаходилися на ньому, були видалені 17 березня без мого відома головою СОУ, полковником Олександром Сасько. Що спонукало його це зробити, зрозумілої відповіді від нього я не почув…
За моєю інформацією це було зроблено за вказівкою ОПУ і СБУ. Колеги із спецслужби також виясняли, чи дійсно я є членом Спілки офіцерів України і її почесним головою та іншу інформацією про мене.
Представники МО зацікавилися мною після того, як «Цензор.НЕТ» і «Україна молода» опублікувала матеріали мого розслідування:
1). Президент Зеленський і здача півдня України: злочинна недбалість чи державна зрада?
2). «Здача півдня України, захоплення Запорізької АЕС, окупація Маріуполя і полон його захисників, підрив Каховської ГЕС, провал операції „Авеню“ — це наслідки злочинної діяльності президента Зеленського»
3). Генерали проти «Вовчиці», або Як зручно бути в позі «трьох мавп» («не скажу», «не бачу», «не чую»)
4). «Як ЗЕ-влада призначила „стрілочника“, який взяв на себе відповідальність за НЕ ПІДРИВ чонгарських мостів, що призвело до здачі півдня України»
5). Про «героїчний» ЧОНГАР або як працює пральна машина з відбілювання Зеленського і Єрмака, винних у злочинній здачі півдня України

6). «Здача півдня України: злочинна недбалість чи державна зрада». https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/169909 [40]

7). «Генерали проти «Вовчиці» або поза «трьох мавп» щодо здачі півдня України». https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/176359 [41]

Пояснюю колегам із СБУ і МО: я був учасником першого установчого з’їзду по створенню Всеукраїнської громадської військово-патріотичної організації «Спілка офіцерів України», яка у кінці липня 1991 року звернулася до Верховної Ради з резолюцією про відновлення незалежності України (на мою пропозицію) і створення національних Збройних сил.
Понад 25 року я був одним із керівників СОУ (неодноразово обирався головою, заступником голови і членом Проводу). На сьогодні я ветеран військової служби, генерал-лейтенант у відставці, член СОУ і почесний її голова.
Колеги, треба було поцікавитися у мене. Я би вам все пояснив і одночасно нагадав про заяви, направлені мною в СБУ і Генпрокуратуру, щодо кримінальних правопорушень з ознаками державної зради, вчинених президентом Зеленським і найвищими посадовими особами. Для чого було турбувати керівництво СОУ, яке завантажене громадською роботою і допомагає ЗСУ.
Читачам повідомляю, що разом з листом до Зеленського був видалений майже весь мій архів, який зберігався на сайті порталу українських офіцерів. Зокрема:
— депутатські звернення і запити про порушення кримінальних справ і визнання Голодомору в Україні в 1932—1933 роках і депортації кримських татар у травні 1944 року актом геноциду;
— публікації про Голодомор-геноцид українців і депортацію-геноцид кримських татар з зазначенням прізвищ, посад і національності злочинців комуністичного режиму, які вчинили геноцид двох народів;
— звернення до президентів і народних депутатів про відновлення в реєстраційних документах графи «національність»;
— матеріали депутатських розслідувань про злочини, вчинені президентами Кравчуком, Кучмою, Януковичем, прем’єр-міністрами Лазаренком, Тимошенко, Азаровим і членами їх урядів;
— заяви про порушення кримінального провадження щодо президента Зеленського, глави його офісу Єрмака і ексголови СБУ Баканова, які вчинили злочини, які мають ознаки державної зради;
— матеріали розслідування про зрив операції «Авеню» по затриманню терористів-вагнерівців з вини Єрмака-Зеленського;
— матеріали розслідування про злочинну здачу півдня України з ознаками державної зради, вчиненої Зеленським, Єрмаком та іншими високопосадовими особами з оточення президента;
— перелік питань, які необхідно поставити Зеленському під час його допиту як підозрюваного у державній зраді при здачі півдня України;
— публікації про агентурну мережу спецслужб росії в ОПУ, СБУ, ПЦУ МП і Ватикані;
— стаття, як путін і ФСБ завербували прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана;
— юридичне обгрунтування фізичного знищення воєнного злочинця путіна (за аналогією вбивства міжнародного терориста Усами бен Ладена), яке я направив в ООН, НАТО, ЄС, ПАРЄ і Європарламент з переліком вчинених ним злочинів;
— заяви до керівників СБУ і Генеральної прокуратури про порушення кримінального провадження проти воєнного злочинця путіна, повідомлення йому підозри у вчиненні злочинів проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, обрання міри запобіжного заходу тримання під вартою і оголошення путіна в міжнародний розшук;
— матеріали про злочинну діяльність керівника терористичної організації ПВК «Вагнер» Пригожина;
— відкритий лист до президента США Джо Байдена (укр. і анг. мовами);
— публікації про незаконне, політично вмотивоване кримінальне переслідування полковника Романа Червінського, генералів Дмитра Марченка, Сергія Кривоноса та інших патріотів-захисників України;
— відкрите звернення до президента Зеленського з вимогою припинити незаконне переслідування Червінського і звільнити його з під варти;
— офіційна заява до суду про звільнення Червінського з під варти і взяття його під особисте поручительство;
— відкрите звернення до військових захистити Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного і не допустити його безпідставного звільнення президентом Зеленським;
— юридичні висновки про безпідставне звільнення генерала Залужного;
— матеріали розслідування про збиття військовими росії малайзійського пасажирського літака;
— матеріали розслідування про підрив спецслужбами росії літака з президентом Польщі Лехом Качинським;
— аналіз і висновки спеціалістів щодо профпридатності Зеленського займати пост президента України і бути верховним головнокомандувачем ЗСУ.
Висновок: Зеленський повний дилетанта в оборонній, безпековій, військовій, економічній, міжнародній, дипломатичній сферах і державному управлінні країною. П’ятирічне президенство «найвеличнішого» підтвердило висновки спеціалістів;
— висновки юристів про завершення конституційного п’ятирічного строку президента Зеленського 20 травня 2024 року і необхідність звернення до Конституційного Суду для встановлення, чи є він легітимним після 20 травня під час дії воєнного статну;
— стаття про конституційний шлях порятунку України.
Були видалені й інші суспільно значущі публікації. Чи будуть вони відновлені тим, хто їх видалив, для мене уже немає ніякого значення після розмови з ним…
Дякуючи «Україні молодій», «Цензору» та іншим виданням, частина видалених матеріалів на порталі Українських офіцерів є доступною в інтернеті.
Що ж могло так наполохати Єрмака-Зеленського у відкритому листі?
Не думаю, що Зеленського могло настрахати юридичне обгрунтування про необхідність звернутися до Конституційного суду за тлумаченням статей 103 і 108 Конституції України, чи має він конституційне право виконувати повноваження (обов’язки) президента України після закінчення його п’ятирічного строку 20 травня 2024 року до обрання президента після завершення дії воєнного статну.
Сумніваюся, що Зеленський злякався мого чергового застереження, що у випадку узурпації ним влади, я залишаю за собою конституційне право чинити опір його узурпації, свавіллю і беззаконню.
Не впевнений, що його могло налякати і моє нагадування, що відповідно до Загальної декларації прав людини український народ має право на повстання і діяти в стані крайньої необхідності (ст. 39 ККУ), якщо він підпише «мир в обмін на території».
Подібних застережень від ветеранів війни за час його правління країною було багато.
Що ж могло так налякати Зеленського, що підлегла йому СБУ примусила видалити на порталі Українських офіцерів мій відкритий лист та інші мої матеріали?
Лист уже був опублікований і масово поширений в соціальних мережах і на ютуб каналах. З його змістом ознайомилося понад мільйон людей. Мій лист до президента живе в народі, його уже не можливо знищити. Мене можна, але не духовно. Зламати мене морально не під силу нікому! Навіть, якщо Зеленський і його вірні пси почнуть переслідувати мою сім’ю, дітей, онуків. Не раджу нікому цього робити.
Я це все проходив. Були і погрози, і залякування, і шантаж, і спроби викрасти молодшого сина, коли він був школярем. Пропонували матеріальні блага і високі посади. Відмовився. Не захотів отримувати генеральське звання і державну нагороду від президента Кучми, на руках якого кров лідера Народного руху В’ячеслава Чорновіла, журналіста Георгія Гонгадзе, народного депутата Олександра Єльяшкевича, громадського діяча Олексія Подольського та інших.
На авдіозаписах, зроблених майором Миколою Мельниченком у вересні 2000 року в президентському кабінеті, в розмові з головою СБУ Деркачем, який доповідає президенту Кучмі про те, що я і Анатолій Єрмак знайшли за кордоном банківські рахунки і нерухомість його доньки Олени і зятя Пінчука, президент Кучма дав команду Деркачу знищити мене і Анатолія Єрмака. Процитую мовою оригіналу сказане Кучмою: «Да надо таких уничтожать! Они зверье!».
В кінці розмови Кучма подякував Деркачу за роботу СБУ, яка прослуховувала і стежила за депутатами та влаштовувала їм провокації.
11 лютого 2003 року мій побратим, підполковник СБУ Анатолій Єрмак загинув в автомобільній аварії як народні депутати В’ячеслав Чорновіл (1999), Олександр Ємець (2001), Юрій Оробець (2006) і керівник «Укрспецекспорту» Валерій Малєв (2002)…
Вранці 15 травня 2007 року на пішохідному переході біля комітетів Верховної Ради легковий автомобіль на великій швидкості збив мене. Хтось поспішив повідомити в Інтернеті, що я загинув. Дякуючи Богу, військовим лікарям і фізичній підготовці, я вижив…
Пережив погрози і замахи на вбивство, які готувалися за вказівкою президента Кучми і його корумпованого оточення. Мою голову мафіозний режим Кучми оцінив у 500 тисяч «баксів».
«500 тисяч «баксів» за голову депутата Омельченка» («Голос України»,
23.07.1999 р.). «Самый дорогой заказ» («Рабочая газета», 29.07.1999 г.)

Про це ви можете прочитати у книзі Олександра Михайлюти «Воїни «Антимафії» (на фото) або у газеті «Україна молода» за посиланням https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/172721 [42]

Колеги із СБУ, немало із вас, які сьогодні займають керівні і відповідальні посади в органах СБУ, в тому числі і в Центральному апараті, в ті далекі часи були ще школярами. Серед вас є мої учні, яким я допоміг стати курсантами Національної академії СБУ, читав вам лекції, вітав вас, коли по закінченні навчання ви отримали лейтенантські погони.
Багато із вас пройшли АТО на сході країни, нагороджені державними нагородами. Коли ви захищали Україну, отримували поранення і гинули, клоун Зеленський неодноразово ухилявся від мобілізації, жартуючи з отриманих повісток. Переховуючись за кордоном, він і його «Квартал 95» цинічно глузували з українців, України, Голодомору, Томасу ПЦУ, гасла «Слава Україні!», захисників-патріотів. Ставши президентом, Зеленський почав їх незаконно переслідувати і позбавляти волі…

Панове офіцери і генерали СБУ і МО, прочитайте уважно моє відкрите звернення до Зеленського, опубліковане в «Україні молодій» 5 серпня 2020 року під заголовком «Володимире, ти проклятий батьком загиблого сержанта Ярослава Журавля» https://umoloda.kyiv.ua/number/3621/180/148736/ [43]

Ви узнаєте як верховний головнокомандувач Зеленський, в очікувані припинення вогню на Донбасі з 27 липня 2020 року, заборонив проводити операцію по врятуванню тяжко пораненого сержанта Журавля, який знаходився в «сірій зоні», в чотирьохстах метрах від передової.
Коли ваш бойовий побратим Ярослав, стікаючи кров’ю чотири дні помирав під пекучим сонцем, Зеленський тиждень безтурботно відпочивав на Азовському морі, на колишній дачі Микити Хрущова…
«Вова, де ти був, коли у мого сина ламали пальці, виймаючи автомат?».

Послухайте крик душі батька Ярослава біля офісу президента: https://m.youtube.com/watch?v=GtJp7jmhl3I&feature=shar [44]

Колеги, серед вас є і ті, які після призначення Зеленським головою СБУ «свого друга дитинства», дилетанта-лейтенанта Баканова розгублено запитував мене, що «нам тепер робити?».
Моя відповідь була коротка: захищайте національні інтереси України і пам’ятайте, що ви присягали на вірність Українському народу, а не президенту. Сподіваюся, що не забули слова свого учителя…
Колеги, нагадую вам, що відповідно до статті 60 Конституції України «Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність».
Пам’ятайте, що «Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави» (ст. 3 Конституції).
Не забувайте, шо «Кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей. Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності (ст.68 Конституції).
Вимагаю від керівників СБУ і Генеральної прокуратури порушити за моїми заявами кримінальне провадження проти воєнного злочинця путіна, повідомити йому підозру у вчиненні злочинів проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, обрати в суді міру запобіжного заходу тримання під вартою і оголосити путіна в міжнародний розшук.
Якщо вам цього не дозволяє зробити Зеленський, наберіться мужності і скажіть народу, якому ви присягали на вірність, що президент покриває міжнародного терориста і воєнного злочинця путіна.
Так в чому ж був сенс тиснути на керівника СОУ, щоб він видалив мій лист Зеленському та інші публікації на порталі українських офіцерів?
Пояснення, що значимість листа могла підсилювати назва порталу, на якому він був опублікований, мало вірогідне. В листі до президента я висловив особисту думку як правник і почесний голова СОУ. Судячи з десятків тисяч коментарів, мою думку і пропозиції поділяє абсолютна більшість фронтовиків і ветеранів війни, які прочитали лист і тих, з ким я спілкувався. Сотні моїх друзів, знайомих поділилися моїм листом на своїх фейсбук сторінках, Instagram, телеграм-каналах, в ютубі.
Так чому ж тоді такий переполох в офісі Єрмака-Зеленського?
Відповідь на це питання, на мою думку, необхідно шукати у психологічних рисах характеру і психотипі Зеленського – професіонального актора комічного жанру з манією величі, самозакоханого нарциса з гіпертрофованим самолюбством (синдром hubris syndrome) і авторитарним стилем управління країною.
Зеленський живе в постійному страху, в стані підвищеної підозрілості. Ним керує тваринний інстинкт самозбереження, у нього явно виражена манія переслідування. Йому постійно вважаються якісь «заколоти», «перевороти», «замахи на вбивство», «майдани» та інші страхи за своє майбутнє (бути засудженим або вбитим) і майбутнє своїх дітей.
Зеленський: «У нас буде державний переворот!»
Психіатри і психологи почати занепокоєно говорити: «У Зеленського цілий букет психічних розладів», «Зеленський у важкому психоемоціональному стані», «Зеленському потрібно звернутися до спеціаліста», «для Зеленського все може закінчитися госпіталізацією і катастрофою». На це я публічно звертав увагу у відкритих листах до Зеленського у перші роки його президентсва.

Наприклад, психіатр Владислав Сова заявив, що у Зеленського є цілий перечень психічних розладів. «У нього є синдром повного психічного вигорання, невротичний розлад, емоціональні провали і енергетична недостатність, нездатність до кінця себе контролювати. Це ознаки того, що президент може вчиняти емоціональні дії і оцінювати ситуацію суб’єктивно – так же як і люба людина. Але від його рішень залежить не особисто його доля, а доля країни. Він це розуміє і це його ще більше виснажує. Зеленський втрачає нитку розмови, запинається, з його розмов стає зрозуміло, що приступи тривоги, безсонниці і можливих панічних атак йдуть разом з енергетичним вигоранням», — наголосив Сова (див. тут: https://ctrana.news/.../367516-strana-razobralas-pochemu... [45]

).

Екскерівник офісу президента Андрій Богдан поставив свій діагноз психічному стану Зеленського – «маніакально-депресивний психоз біполярочка. Це психічний розлад».
Французький психолог Шарль Ройзман у жовтні 2022 року заявив, що остерігається президента Зеленського більше, чим інших радикальних політиків. Психолог вказав на «безумство» Зеленського, який «страждає манією нарцисизму».
ВОВЧИЦЯ, [31/03/2024 10:36]
Психолог Андрій Кузьменко вважає, що «президент Зеленський страждає «гибрис-синдромом». Президент не друже з реальністю. Він погруз у своєму ідеалізованому світі і проектує його на оточуючих, повністю відриваючись від реальності.
Психолог Валентин Ким заявив: «Я бачу в Зеленському диктатора».

Повне дослідчення психологічного портрету і психотипу Зеленського ви можете прочитати на сайті журналу «Універсум» за цим посиланням: https://universum.lviv.ua/data/magarticles/files/3386.pdf [46]

Рекомендую роздрукувати публікацію (поки її не видалили) і зберегти. На порталі Українських офіцерів вона видалена.
Українці, за мене не хвилюйтеся! Мій Учитель, тибетський монах Церін, у якого я понад 50 років тому проходив духовні практики і тренування зі східних бойових мистецтв, не раз повторював:
«Пам’ятай: сьогоденням, яке завтра уже буде минулим, можна ВІДКРИВАТИ МАЙБУТНЄ. Яке воно буде – залежить від тебе. Не становись лише рабом обставин. Самий небезпечний ворог людини – її внутрішній СТРАХ. Подолай його і станеш НЕПЕРЕМОЖНИМ! Роби все, що від тебе залежить без СТРАХУ і світ зміниться на краще, стане добрішим».
Життя засвідчило, що у кожного із нас свій потолок мужності і безодня страху. І вкотре підтвердило правоту і далекоглядність мого земляка Симона Петлюри, що «не так страшні московські воші, як українські гниди».
Лідери національно-визвольного руху Степан Бандера, Євген Коновалець, Роман Шухевич, Василь Кук, борці за волю і незалежність України, політичні в’язні Левко Лук’яненко, В’ячеслав Чорновіл, Степан Хмара, Михайло і Богдан Горині, Михайло Косів, учасник дисидентського руху Ярослав Кендзьор владі не кланялись і на коліна перед ворогом не ставали…
Українці, я свій страх поборов давно. Робимо разом нашу українську справу. Все для фронту! Все для Перемоги! Не опускаємо рук. Тримаємо міцно зброю. Відчуваємо плече один одного і знаємо, що спина надійно прикрита побратимами. У кожного свій фронт. НЕ зраджуємо. НЕ боїмося. НЕ мовчимо. Об’єднуємося навколо ЗСУ! Народ і Армія – єдині! Віримо у ЗСУ! Боремося разом і перемагаємо!
Українці, пам’ятайте: перемога над фашистською путінською ордою лежить через перемогу над «зеленими українськими гнидами»!
«Бо прийде Син Людський у славі Свого Отця з Ангелами Своїми, і віддасть кожному згідно з ділами його» (Від Матвія 16:27).
Р.S. Тих, хто поділяє висловлені мною думки і пропозиції, ПРОШУ поширити статтю серед друзів і знайомих, щоб її прочитала вся Україна. Нашій організації «СМЕРТЬ РАШИСТАМ» («Караючий Меч Арея») важлива кожна ваша думка. Пропозиції і зауваження викладайте у коментарях в соціальних мережах. Буду вдячний.
Від імені організації ДЯКУЮ всім не байдужим, хто допомагає ЗСУ, ГУР МО, СБУ і нашій організації у боротьбі з російськими загарбниками, всім тим, хто наближає нашу спільну українську ПЕРЕМОГУ над російською імперією – центром планетарного зла і внутрішніми ворогами Української нації!
Користуючись нагодою вітаю своїх кодег з професійним святом – Днем СБУ (25 березня). Як консультант Парламентської комісії з питань оборони і державної безпеки я брав участь у розробці законопроекту «Про Службу безпеки України» у 1992 році.
Бажаю вам завжди повертатися живими і неушкодженими з бойових операцій. Спільної нам Перемоги над ворогами України! Світла і вічна пам’ять полеглим за Україну…
Слава Україні! Слава ЗСУ! Смерть путіну і московії!
Ганьба корумпованій злочинній Зе-владі!
Честь маю!
Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО,
Герой України,
генерал-лейтенант
____________________
* ВІЛЬНИМ ЛЮДЯМ СЛУГИ НЕ ПОТРІБНІ: ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ПРЕЗИДЕНТУ ЗЕЛЕНСЬКОМУ

https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/182023/ [47]

Криза повноважень шостого президента України Володимира Зеленського. Вихід є!

Автор Sprotiv.org дата: 01/04/2024 @ 11:17 в Національна безпека,СТАТТІ | Нет комментариев

[23]

Сьогодні 31 березня 2024 року – остання субота березня п’ятого року повноважень шостого президента України Володимира Зеленського. День виборів.

Сьогодні, за Конституцією України – день виборів президента України.

Вже стало давно зрозумілим, що ці Конституційні приписи не будуть виконані українською владою та спеціально уповноваженими суб’єктами. При чому все це відбувається за їх  спільною мовчазною бездіяльністю.

Я далекий від того, що в Україні відсутні фахівці, що професійно могли б розробити алгоритм поведінки суб’єктів владних повноважень, що є відповідальними за призначення та проведення виборів в Україні. Алгоритм, який би відповідав би букві і духу Конституції України, і не ставив би під сумнів легітимність виконання президентом України повноважень поза межами визначеного Конституцією України п’ятирічного строку, на який його обрали громадяни України. Відсутність таких алгоритмів, свідчить або про вихолощення владних інституцій від професійної компетентності, або про страх перед постановкою таких питань перед керівництвом України. Останнє, зважаючи на зловживання владою застосуванням до своїх співгромадян статті 111 Кримінального Кодексу України(державна зрада) – є цілком обґрунтованим.

Під час війни, Україні необхідна легітимна влада, якій би довіряло суспільство та сприймало її реальною та авторитетною. Натомість не менш важливо, щоб ця влада була також легальною. Щоб її діяльність ґрунтувалася на нормі права. І ця легальність важливіша не менш назовні нашої країни чим всередині!

Відсутність легальності буде демонтувати фундамент легітимності і в очах громадян і у відносинах із міжнародними суб’єктами !

У кінці листопада минулого року, за наслідками дискусії з товаришами, які мають академічні та прикладні знання у галузі права та політології, стала очевидною картина можливості отримання ситуації, у якій повноваження президента України будуть під сумнівом легітимності, внаслідок сплину 5 річного конституційно-легального строку повноважень, на який його було обрано. Усвідомлюючи загрозу такої ситуації, можливість виникнення напруження не тільки у середині нашої держави, а і створення ореолу недовіри у наших союзників та використання  противниками, з’явилася думка звернутися до фахівців у галузі конституційного та виборчого права про започаткування діалогу та формування сценарних правових легітимних валідних рішень.

Таким чином мною була опублікована аналітична стаття на ресурсі «ЛІГА» Влада і опозиція на межі скоєння злочину — Валерій Карпунцов / ЛІГА.Блоги — LIGA [48] .

У статті я надав не лише Конституційний аналіз і прогнози розвитку можливих сценаріїв розвитку подій задля обговорення експортним середовищем.

На жаль тільки невелика частина експертного середовища, а якщо чесно, то у кількості пальців однієї руки, звернули турботливо свою фахову увагу на цю проблему. Я не беру до уваги адептів влади, що бездумно освячують будь який інформаційний шлак, самоназиваючись фахівцями у галузі конституційного права чи лідерами громадської думки. Я маю на увазі знаних і фахово визнаних особистостей. Рівень компетентності та репутації яких не викликає сумнівів.

Я вдячний Олесю Донію, Андрію Магері, Ігорю Мосійчуку, Григорію Омельченку, Михайлу Косіву за їх аналітичні роздуми на цю тему у спектрі співпереживань за збереження повноважності владних інституцій і майбутнього України.

Натомість у суспільстві склалася дискусія виключно навколо однієї тези. А саме — легітимний Президент після 20 травня чи нелегітимний. Виключно та безальтернативно. Жодних науково-правових конституційних пропозицій чи алгоритмів розвитку подій — не лунає.

Ні від Парламенту, який мусив би прийняти постанову про оголошення виборів на 31 березня ну 2024-го року, як це зобов’язує Конституція України, незважаючи на воєнний стан чи інші перепони. Ні від Центральної Виборчої Комісії, яка зобов’язана забезпечити виборчий процес і зобов’язана була б на своєму засіданні визначитися із можливістю чи неможливістю проведення виборчих процедур, а не видавати сумнівний лист голови ЦВК. Ні Уповноважений ВРУ з прав людини, до обов’язків якого і відноситься саме захист прав людини. А право обирати і бути обраними є фундаментальним у демократичній республіканській державі. Хіба, що дискутують навколо можливого сценарію розвитку подій через рішення Конституційного Суду України. Який можливо б вказав, що на підставі 108 статті Конституції України, можна виконувати повноваження президента до безкінечності, створюючи підстави неможливості проведення виборів або просто їх не оголошуючи.

То хибна думка з багатьох причин.

По перше — ніхто не може дати гарантії, що рішення Конституційного Суду України саме полегшить ситуацію, а не навпаки, породить інші можливі сценарії роздумів і розвитку подій.

По друге — жодна посадова особа у нашій державі чи орган влади, не має права привласнювати собі додаткові повноваження чи діяти поза межами повноважень наданих законом, чи здійснювати повноваження поза межами строку передбаченого на їх виконання.

По третє — механізм вирішення питання кризи повноважень Президента України повинен відповідати і нормі і духу Конституції України та надавати впевненість як українським громадянам, у питанні легальності ситуації, так і давати сигнал назовні — усьому світу та міжнародній спільноті.

Зважаючи на відсутність позитивних сценаріїв, які могли бути б застосовані для збереження легітимності та легальності повноважень президента України, та вирішення кризи — надаю можливий сценарій розвитку подій.

Ситуація, при якій можуть наступити обставини, які обумовлюватимуть неможливість проведення тих чи інших виборів — мусять бути передбачені у діючому законодавстві України. У такій ситуації не може бути правової невизначеності, і це суттєве недопрацювання суб’єктів законодавчої ініціативи та ЦВК.

У тому числі, вирішення ситуації, коли вибори президента України не можуть бути проведені у нашій державі з об’єктивних причин — не можуть залишатися поза межами нормативного врегулювання.

Виконання повноважень Президента мусять базуватися виключно на Конституції та законах України. Будь-який громадянин України, має право роздумувати та міркувати над будь-якими питаннями, у тому числі над питаннями конституційної важливості.

Але думка жодної людини, навіть якщо вона обіймає вагому посаду у державі, не може підмінити собою Конституції України і законів України. Виключно вони повинні давати відповідь на питання здійснення посадовими особами своїх повноважень. У ситуації, коли неможливо провести жодних плебісцитів чи виборів, єдиним найвищим представницьким органом у нашій державі і надалі залишається Верховна Рада України. Український парламент зберігає і свою легітимність і легальність не зважаючи на жодні обставини непереборної сили, війни чи надзвичайних ситуацій. Так визначила Конституція України. Єдино можливий варіант торпедувати таку стійку конструкцію – зменшити склад до менше ніж 300 народних депутатів України. Але я не думаю, що вороги здатні створити таку ситуацію.

Тому тільки Український Парламент має конституційні повноваження та можливості створити процедури, які дадуть відповідь на усі питання легітимності виконання повноважень президентом України, поза межами конституційного строку на який його було обрано.

Сумнів у легітимності здійснення повноважень президента України, може виникнути після 20 травня 2024 р., бо процес їх застосування, буде знаходитися поза межами п’ятирічного строку, визначеного Конституцією України, на який президента України Володимира Зеленського було обрано.

Легітимність виконання цих повноважень може бути підтвердження виключно Законом.

Органи державної влади та їх посадові особи не мають права наділяти себе додатковими повноваженнями, окрім тих що визначені Конституцією України. Так як Президент України не належить ні до законодавчої, ні до виконавчої, ні до судової влади, а є главою держави наділеним конституційними повноваженнями, то і жодних додаткових повноважень Парламент йому не встановлює, а приймає рішення виключно із процедурних питань та питань здійснення конституційних повноважень Президентом. Таким чином необхідно зробити наступні дії.

Верховній Раді України до Виборчого кодексу України необхідно внести зміни наступного змісту.

Необхідно передбачити розділ під загальною назвою «Неможливість проведення виборів». У цьому розділі необхідно передбачити підрозділ під назвою «Неможливість проведення виборів президента України». Де визначити, що неможливість проведення виборів президента України, повинна бути встановлена на засіданні Центральної Виборчої Комісії, не менш як двома третинами від її складу. Бо безумовно, відповідно до Конституції України, виключно Центральна Виборча Комісія є конституційним органом, який відповідальний за організацію та проведення виборчого процесу. Відповідно тільки Центральна Виборча Комісія може зауважити, що саме стало на перешкоді до проведення виборів. Це стан війни, проведення безпосередньо воєнних дій, надзвичайний стан, відсутність коштів та фінансування, відсутність відповідного законодавства яке б забезпечувала можливість проведення виборчого процесу в умовах сьогодення тощо. Таке рішення Центральної Виборчої Комісії, повинно бути прийняте з часу виникнення таких обставин але не пізніше ніж за місяць до закінчення повноважень президента України. Голова Верховної Ради України, або особа, що його заміняє, невідкладно, але не пізніше ніж на 3-й день від прийняття рішення Центральною Виборчою Комісією, скликає невідкладне засідання Верховної Ради України, з питань розгляду постанови Центральної Виборчої Комісії про неможливість проведення виборів президента України. За результатами розгляду постанови Центральної Виборчої Комісії, Верховна Рада України, більшістю голосів від свого складу, приймає постанову про виконання повноважень президентом України поза межами п’ятирічного строку на який його обрано у зв’язку із неможливістю проведення виборів, що підтверджено постановою ЦВК. Строк дії даної Постанови ВРУ — 6 місяців. Також Верховна Рада України приймає постанову у якій визначає заходи, необхідні для усунення перешкод для проведення виборів президента України у строк до трьох місяців. Через 3 місяці після набуття чинності даної Постанови Верховної Ради України, парламент мусить прийняти постанову про призначення виборів президента України. У разі не усунення перешкод, дія постанови подовжується на 6 місяців одноразово. Також вживаються заходи щодо усунення перешкод до проведення виборів президента України (приймається законодавство, шо дає можливість провести вибори під час дії стану війни чи інших станів, виділяється фінансування тощо).

Рішення, прийняті на вищезазначеному засіданні Верховної Ради України з усіх питань, офіційно публікуються у спеціальному випуску парламентського друкованого офіційного видання «Голос України» та надсилаються органам виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, їх службовим та посадовим особам, керівникам дипломатичних представництв та відомств.

Фахівці Апарату ВРУ мають компетентний потенціал оформити вищезазначений алгоритм у рамки нормо проектувальної техніки.

Сутність представницької демократії полягає, насамперед, в опосередкованій участі громадян у прийнятті рішень державного значення через своїх представників, покликаних виступати від імені виборців, виражати та захищати інтереси всього народу. Реалізація засади відкритості роботи парламенту гарантує підтримання постійного зв’язку народних депутатів України, як повноважних представників Українського народу у Верховній Раді України, із виборцями, що створює умови для всебічного аналізу діяльності як окремих народних депутатів України, так і парламенту в цілому.

(абзац четвертий пункту 3 мотивувальної частини)

Рішення Конституційного Суду України у справі за конституційним поданням 51 народного депутата України щодо відповідності Конституції України (конституційності) положень частин п’ятої, шостої статті 75, частини четвертої статті 77 Регламенту Верховної Ради України, затвердженого Законом України „Про Регламент Верховної Ради України“ (справа про обрання Голови Верховної Ради України) від 11 липня 2012 року № 15-рп/2012 [49]

Забезпечення дотримання встановленої чинним законодавством України періодичності виборів Президента України має визначальне значення для функціонування демократичної держави, її республіканських засад (абзац перший підпункту 3.1 пункту 3 мотивувальної частини Рішення Конституційного Суду України № 8-рп/2009 від 28 квітня 2009 року).

(речення друге абзацу третього підпункту 3.1 пункту 3 мотивувальної частини)

Рішення Конституційного Суду України у справі за конституційним поданням Президента України щодо відповідності Конституції України (конституційності) частини першої статті 17 Закону України „Про вибори Президента України“ та Постанови Верховної Ради України „Про призначення чергових виборів Президента України“ від 12 травня 2009 року № 10-рп/2009 [50]

Конституційний Суд України вважає, що істотне значення для функціонування демократичної держави, гарантування її республіканських засад має встановлений Основним Законом України порядок формування органів державної влади та органів місцевого самоврядування, зокрема періодичність проведення виборів до них.

(абзац перший пункту 3 мотивувальної частини)

Рішення Конституційного Суду України у справі за конституційним поданням 48 народних депутатів України щодо офіційного тлумачення положень частини другої статті 136, частини третьої статті 141 Конституції України, абзацу першого частини другої статті 14 Закону України „Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів“ від 29 травня 2013 року № 2-рп/2013 [51]

 

Валерій Карпунцов
Екснародний депутат України, професор кафедри політичних наук і права КНУБА, заслужений юрист України, доктор юридичних наук
https://blog.liga.net/user/vkarpuntsov/article/52628?fbclid=IwAR0nHQf5T3oZuQBpXJHwox50nPIR2cScvHfOnCwWOeHPLOaHf-3QljjiE0I_aem_ASJMD-nJV_Iyh7aungqpCPws98rNpZgLsMQDYJBzqTsZzonMJ1BnR52R6o60Zuzv6vtiZIRTFbPu799vm6T4Pdoh

Сьомим президентом України обрано Вадима Гладчука

Автор Sprotiv.org дата: 01/04/2024 @ 09:59 в Гладчук Вадим,НОВИНИ,Політична сатира та гумор,Політичні анекдоти | Нет комментариев

[52]
Відповідно до 103 ст. Конституції України
«Чергові вибори Президента України проводяться в останню неділю березня п'ятого року повноважень Президента України».
Відповідно до 5 ст. Конституції України «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування».
Не проведення президентських виборів Конституція України не передбачає.
Тому у неділю, 31 березня 2024 року Народна Центральна виборча комісія провела вибори президента України на Майдані. Одночасно голосування відбувалося на сайті Народної ЦВК у кабінеті виборця.
Згідно підрахунку голосів перемогу у першому турі виборів президента здобув Вадим Гладчук, за нього проголосувало 55.55 відсотка тих хто взяв участь у виборах.
Головним меседжем у виборчій програмі Гладчука була наступна теза: «Люстрація всіх, хто має зв'язки з росією. Мають бути усунені з керівних посад в уряді, парламенті, армії всі хто має російське громадянство, мав або досі має бізнес в росії, має рахунки в російських банках, має дружину або інших родичів в росії, навчався у російських військових навчальних закладах.
Вiд Матвiя 6:21 „Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!“
Ми ніколи не переможемо ворога під керівництвом зрадників».
Також на відміну від свого попередника-дурня Гладчук не відмовляється від залучення до оборони України військ країн НАТО. Гладчук вже підготував листи Джо Байдену, Еммануелю Макрону та Петру Павлу з пропозиціями розмістити американські, французькі та чеські бригади на стратегічних напрямках оборони України.
Також Гладчук підготував листа до СБУ та ГУР МО України, у якому наполягає на необхідності терміново ліквідувати терориста путіна «як Бен Ладена. Як Гітлера. Як Муссоліні. Тільки так можна швидко перемогти у війні та зупинити геноцид українців російською армією», — пише Гладчук.

Більше про сьомого президента України Вадима Гладчука можна дізнатися на його сайті: https://gladchuk.info/sample-page [6]

«Кожен із нас — Президент», нагадує sprotiv.org [15], до того ж сьогодні 1 квітня, тому правдивість цієї новини може підтвердити чи спростувати приведення чи не приведення до присяги Президента України Вадима Гладчука Головою Конституційного Суду України під час урочистого засідання Верховної Ради України.

росія та Китай одночасно почнуть вторгнення у країни Балтії та Тайвань у листопаді 2024 року. Розслідування

Автор Sprotiv.org дата: 30/03/2024 @ 10:09 в Національна безпека,СТАТТІ | Нет комментариев

[53]

Я вважаю, що активні воєнні дії проти НАТО путін та Сі Цзіньпін почнуть у листопаді 2024 року. Одночасно. РФ та Китай.

Сі Цзіньпін та путін зустрічалися перед повномаштабним вторгненням в Україну у 2022 році на Олімпіаді у Пекіні.
У листопаді відбуватимуться вибори у США, тому рф та Китай використають як сприятливий час для вторгнення у країни Балтії та Тайвань, попередньо іспіруючи масові заворушення «невдоволених виборами» у США.
Китай вже побудував у пустелі копію урядового району Тайбею, столиці Тайваню.
В подібних комплексах зазвичай відпрацьовують тактику ведення бойових дій в місті.
РОСІЯ ПЕРЕБУВАЄ У СТАНІ ВІЙНИ З НАТО.
Через кілька годин після оголошення результатів імітації виборів путін сказав волонтерам свого штабу, що війна з НАТО можлива.
Потім Шойгу оголосив про створення двох нових армій. Пєсков в інтерв'ю «Аргументам і фактам», заявив що те, що починалося як «спеціальна військова операція» перетворилося на війну, і «росія перебуває в стані війни».

На фото копія урядового району Тайбею, столиці Тайваню у пустелі в Китаї.

Вадим Гладчук, фейсбук [54]

Зеленський, йди за руським кораблем. Тоді ми будемо готові. Без тебе, зрадника

Автор Sprotiv.org дата: 29/03/2024 @ 11:58 в авторитаризм Зеленского,державна зрада Зеленського,Зеленський Володимир Олександрович,СТАТТІ | Нет комментариев

[55]
Не готові, але чому ти тоді заявив Макрону, що іноземні вояки нам не потрібні?
При Залужному ми були готові.
Зеленський, йди за руським кораблем.
Тоді ми будемо готові.
Без тебе, зрадника.
Зеленський В.О. не може виконувати обов'язки Президента України у зв'язку з закінченням строку перебування на посту Президента України з опівночі 20 травня 2024 року (ст.103 ч.1 Конституції України).
Відповідно до ст. 108, 109, 110 та 111 Конституції України виконання обов'язків Президента України покладається на Голову Верховної Ради України.
Верховна Рада зобов’язана 20 травня 2024 року ухвалити постанову, якою постановити, що Зеленський є таким, що не може виконувати повноваження президента України у зв’язку з закінченням строку перебування на посту президента України.

З опівночі 20 травня 2024 року Зеленський втрачає президентські повноваження, тому будь які його спроби керувати Українською Державою, будуть самовільним захопленням влади – з усіма правовими наслідками за Кримінальним кодексом України.

Вадим Гладчук, фейсбук [56]

Про найбільшу пропагандистсько-підривну мережу русского міра в Україні

Автор Sprotiv.org дата: 28/03/2024 @ 09:56 в Національна безпека,СТАТТІ | Нет комментариев

[57]
Рашистська РПЦ офіційно оголосило війну з Україною «священною», заявила про контроль над усією нашою територією і затвердила відповідні «документи» за підписом кіріла. Не хочу коментувати звірино-церковні воплі, але наша держава має реагувати жорстко і оперативно.
Що потрібно робити вже зараз?
1. Закон про заборону упц мп потрібно приймати на найближчому сесійному засідання (бажано позачерговому). Заодно, чітко побачимо яка частина нашого парламенту в реаліях підтримує русскій мір.
2. Кабінету міністрів приймати невідкладні рішення про передачу трьох лавр (Києво-Печерська, Почаївська, Святогірська) в користування Православній Церкві України.
3. Аналогічне рішення уряд має прийняти щодо всіх історичних пам´яток, які перебувають у використанні московських батюшок (мова про сотні пам´яток).
4. Для територіальних центрів комплектації (ТЦК) одним із пріоритетів має стати мобілізація військовозобов´язаних із середовища духовенства упц мп. Загалом йдеться про 10-15 тис. чоловіків. Звичайно, зброю потенційним колаборантам давати ризиковано, як і куховарити (щоб чогось не підсипали), але для риття окопів їх фізична форма цілком відповідна.

І, головне, рішення потрібно приймати невідкладно, не мовчати і не відсиджуватися. Мова не про «хороших» чи «поганих» батюшок – йдеться про найбільшу пропагандистсько-підривну мережу русского міра в Україні.

Serhiy Rudyk, фейсбук [58]


Статья распечатана с sprotiv.org: https://sprotiv.org

URL статьи: https://sprotiv.org/72101

URL-ы в этой записи:

[1] Изображение: https://sprotiv.org/72154/67br-znishuut1

[2] Добровольчий Український Корпус «Правий сектор»: https://www.facebook.com/67ombrduk/posts/pfbid02Frc5vuXM5xqJvY3wmZ1DZawjkMtsHmyrJJgKytGt1sotwZ7DDGN84U8pe2T3U89l

[3] Изображение: https://sprotiv.org/71798/rus-teror3

[4] Изображение: https://sprotiv.org/72147/holodomor1

[5] Изображение: https://sprotiv.org/72144/rus-haker1

[6] https://gladchuk.info/sample-page: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fgladchuk.info%2Fsample-page%3Ffbclid%3DIwAR1b59iRsSzQNUSgOuDPCvVUs8H1k0Sv1QShBFAziJsRjYDoyYn1Sab2h2g_aem_AZ648LN4GG3Ibi0uuzbiqVeEOTB_3sjrbK30T-gyc2qMyuMdj7Qn0NyrNddmwlBIM0yredZl5IsHdHmdY_H6jU0t&h=AT2iHWrXm-khoXmM9kXgtLaQyqwZQTJYSHnxXzMVb1eSS4UvkwZPG3cYep_RXP6P9ITlTgeYRcYxyhy5Iwu8smNSp7OKotGbNJ0hfbevmyhS9KevaLUlLzzl0JzIzm6ba8m3&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3GxqFJp_RXzllqnri-bHHWAQJMs1Ax56ro3WF5xyui7uoO7ipm-Ox4uAWXcRErkvfVzD3R20Dyr5jMbMt474AlYVw1sOrBtXrA1VvULeF5vggtTtHDnSB2Imyk3_p5oNK820Bx_hdD6k7FBhvkOqCLnD8GUjBabj81mSsrqbpe9R28eg

[7] Изображение: https://sprotiv.org/72142/cavoli1

[8] фейсбук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid02CPczG49oN5YEYbdLJGyoUAWj2PeYzCmw8eTtvbuSs3xpSCDmJF6v9CzLH5zcYhF1l

[9] Изображение: https://sprotiv.org/72139/ze-proti-nato1-2

[10] https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3543-12#Text: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3543-12?fbclid=IwAR0vDvBOtNd0Fg3oKRhi3pvjgr2_Z7otyXd44Ma-tUtq_vM__DFsHdOt84I_aem_Af2ZkrAZZa5NxjKA9tPmDo0jimaQRHzrijX9HhkgmvfoHOn7keP4UyZCbg8EFGgSYf_Gi-7S1hEzYOJsEPmmM_aN#Text

[11] фейсбук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid02Uym6TrSxn7c4MjDhEBYqQX78zXNZiWRDrbKnsULHkZsb8cLupAG3UfDEaJEyFSZLl

[12] Изображение: https://sprotiv.org/72137/ze-kino1

[13] Wag the Dog Film: https://www.facebook.com/WagTheDogFilm?__cft__[0]=AZVv3uhe9CV5awd05RiZNguC-rtHYVQAYVwC-h4bLZkDBe1PbCIcrOdMDCl32Yu7svV6Qv9cQwonx5vFY1i8-M4wAqqc5X6DjACJr1wdbN5Frw8LTlpYaHk0z6LieJkaXsYJB-ulUuDZSDevPaFz8EdatcvpMGnu8K33Vcz7bXfAg9tQZZPs1hzrAFnIxvthpd8&__tn__=-]K-R

[14] https://ccu.gov.ua/.../pres-reliz-u-spravi-pro-strok-na...: https://ccu.gov.ua/novyna/pres-reliz-u-spravi-pro-strok-na-yakyy-obyrayetsya-prezydent-ukrayiny?fbclid=IwAR1kIFZztwGug3t4U_wgacSSs24T0SINKk1YkXmgmGsC5rq3BnNlBPzpL6Y_aem_AWrfBij0QGxDVKJwt3Xx_n7v4bX0JloLDR-G5x3rl51oTv3XMSkqjJjxW7J3Z18Xd0uNhL18m4mD7JqJAjmMnPqi

[15] sprotiv.org: https://sprotiv.org

[16] Изображение: https://sprotiv.org/72133/ze-vorog1-2

[17] прокоментував у фейсбук зрадницьку заяву найвеличнішого зрадника сучасності у фейсбук Вадим Гладчук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid0MugEdb3CWF9i19jHeSEGcP7Pm7b8GsnQvGMmAppFJm6S3qXadmrLC6vjiuYupyYXl

[18] Изображение: https://sprotiv.org/72131/ttsk_sayt-2-1024x520

[19] Слідство.Інфо: https://www.slidstvo.info/news/povistka-iak-pomsta-sbu-vykorystala-viyskkomat-dlia-peresliduvannia-zhurnalista-slidstva-info-za-yoho-vykryttia/

[20] знайшли у дружини Вітюка: https://www.pravda.com.ua/news/2024/04/4/7449725/

[21] Изображение: https://sprotiv.org/64816/pidtr-army1

[22] Изображение: https://sprotiv.org/72125/ze-oon1

[23] Изображение: https://sprotiv.org/71979/ze-golosuv1

[24] Изображение: https://sprotiv.org/72118/bezugla-us-poroshenko1

[25] Изображение: https://sprotiv.org/72118/bezugla-us-poroshenko2

[26] Изображение: https://sprotiv.org/72118/bezugla-zrada1

[27] Изображение: https://sprotiv.org/72118/bezugla-zrada2

[28] Изображение: https://sprotiv.org/72118/bezugla-zrada3

[29] фейсбук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid02EuJX8pw3a48HzP7AjNqJQbwDnTJZpb6t83xsQduswJWAaEd2kSmtSj8boQX6ZvgXl

[30] Изображение: https://sprotiv.org/72116/ze-chorn-bil1

[31] Изображение: https://sprotiv.org/45556/povstanci-ukr1

[32] фейсбук: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid03eSnmGPPNX5MKmiuy4P6eXqzrfn93CAdZCXnExbVmsbpB9zp1378vomnVwWLMyJ7l&id=100011264799307

[33] Изображение: https://sprotiv.org/72112/omelchenko-grigoryi1

[34] https://umoloda.kyiv.ua/number/0/180/181218: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fumoloda.kyiv.ua%2Fnumber%2F0%2F180%2F181218%3Ffbclid%3DIwAR1zimFALcgDz_FOqMKWs2N3s4umVMBtdyg9nqHQyviid2veTH7wYGNud6w_aem_ASK7e-IdlIPb-Gs33qI5oi7PiJJOzN7wwHhb9d7O0plxWTtdmpI-9zRfM8AWPeVBENAUdzQ54mrb24DosLU20RE9&h=AT1q3t0Dj3UiV8UTeHJc42rD87pS7tzJs52dZ4ZDu_hoCznOrAPqbRrV3xDnPi7bvBqI_ynUiGSf7WOoWdRpC--4hB7yGWin9Twh8KV8ucda-ueUEJ1ZMxcXQmouI2yidwAO&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[35] https://umoloda.kyiv.ua/number/0/188/181919: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fumoloda.kyiv.ua%2Fnumber%2F0%2F188%2F181919%3Ffbclid%3DIwAR3m7Kiq-QJACrEReWA_dJYlsfbOAwqumruPt_rlYInLAJmmpHNlT8dXIsE_aem_ASJ7I2Of4fxA7ACm4yeg7u2xEDY7r-YyLQ5xJcgUOo9CoNzy2Z9Nk6JmY9_9r4tW_LXZ5VATf4Hiz0XeljyKa7SI&h=AT2H72MeGoDFNKzqznPMHugucb4gmh61b_2JbIKJg1ocngBXn3yUTNCFEu1TCPn7Nkkx8iyb1m6HqahITpzP0Nu2ayS1PW3bmBJiy9mb5IWmleSxWoVhGILEJMx8HAm8Ds_F&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[36] https://m.youtube.com/watch?v=bOp2ZcF_TDk: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DbOp2ZcF_TDk%26fbclid%3DIwAR1_G4udg6UqoSvs9iOIETFOzJLDXlRZprNV8Ldfiup0fizWKHdT5OkVbUw_aem_ASJGU4x4Ph34U2olZiGb-2t-rhoh7jWGmYxNbURZTfRIeJarYX-Yw8rRisrMNdD-SCKK1sgZClM1Z3yv1XqIz6YZ&h=AT36o7_UmvJzBsqO1hg4gTV6Jluzv1YaYu5-aV28ZLi4YhGvjhfIFp5wyxYk7oFhIQi76x870OhV5s3Oo9B0TFDfDoIeZ4rIP3zdkxo6RfQRez1XxWlk7ljiz9_vkweQum0Q&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[37] https://youtu.be/_Y0kB-CI43k?si=DPDQLuwKGBKlR56n: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2F_Y0kB-CI43k%3Fsi%3DDPDQLuwKGBKlR56n%26fbclid%3DIwAR29eVrnoZ3OVj5jBKdu1Iezpy9mcV2Xk6G2bDyHQWceOdRyAkAiak84mbQ_aem_ASID1Oj79j0ultdPi4qt5NFJhrnrSDxw6LkvN_Xn3XDppulWMdP-OdNI6B_Ck-u-BeItqhkUmlqG-i9grbVLBItK&h=AT0scEWIrSpvYKCh7tAdk9oyVdmWzzTK71YqTasq2QYdG_9fPshptIbzzNSabFzlJsar2AoW_5LRRLS6XZ6uEH5ZiCHjgjLzJ-pHj6T9TRthkufPQtO1y3cRdbnHVZvTAb4H&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[38] https://m.youtube.com/watch?v=GLsgcwiADZI: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DGLsgcwiADZI%26fbclid%3DIwAR1-CXMO23ahs64WlZ_0Mq7ad5prWbDyqhpvLNz8HoJkl9cW4vjhzcCjpxc_aem_ASIJCtMe0wHZ-DuAe80rltj2Kl_n_AVc-gTEotKL3bzmWNLnxPAQpKBdG_KfhRrQnCTl_iGHqVHqLHs7xWi-r7us&h=AT23sRAVdEzpl5fMM16Ru8Kb9Xl0wAra0rmJEQnWHQb6BiZiEYdWR4z-ZhIcOT50dnqdgGPjkyOzvqwFgQ-6etWyuwqAg-WfZUjLNf8DWPEkDNCort_HnHkF_YHBIdIVbu_K&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[39] https://m.youtube.com/watch?v=Sjjl8pAr5eg: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DSjjl8pAr5eg%26fbclid%3DIwAR1lAuPl3IBmOEzHmBPUVxxph63ShvBKE5vuvHnjWowbTdaix6TfBwkb_UE_aem_ASLmSVhMeGkuhvZ0OKDH1keP0mS5C7VaLAAHUfe4a7NAhI4tSj5Uhf3UBETVpoKV3DKLf0s4Z1wUrpk5mE2iGtQg&h=AT3vgoPoU7kRyiKjsdmgQ8wyv-ql2CKBfbeouvb0yHLTFPfFErc5YG0ILsIuwFAePHMlUAgg7B5wuCF4prGYN12-0v2olQMiYfe9_jYPLSuWSZ4_0IHeeYNk3bEe8oip-0iq&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[40] https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/169909: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fumoloda.kyiv.ua%2Fnumber%2F0%2F2006%2F169909%3Ffbclid%3DIwAR2ImZAHc1WbB7yVGcACQKozSw0tfkqZheBUMyTPkVERo0eW20uGpasL4hQ_aem_ASK981q7Rsx2Fe9xt7RJ_VqY_-DP9hf6pjLF8LkWp01t32FDICUYyt77lvWOCBGruWguEWMUETpxXNcNLhjjUGc0&h=AT25Gj3E9kHswBD35a6fcacB3HzQd70O6JSJeXXh6qia0qGDNrjEd1QzFnZ6BNJYW5qxnvFDnbvsjeLe2SeomOpl_H6ttVPd6JwxugXJ5jjNGiBM5B4mVDeO59Jh7itRAh1d&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[41] https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/176359: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fumoloda.kyiv.ua%2Fnumber%2F0%2F2006%2F176359%3Ffbclid%3DIwAR0-bv_mLidD-D0zGFZRYtzIICGnYcdem4_3-K3Bv_T1kMXBMuyOKXLrRtY_aem_ASIFzGTkKNDntIPCLHs9FcDKeKMlg4O5HiLRLv3XMeQQk-2Fgs8i6fDlf0iDXwHLvme2EreaoI2LdTsFgnakzFHG&h=AT3Btuv8kpoqzdRmyGsQ0gJwknmInDGAPtUZIJ1SuAT7JQJxUUZsTnnvkqoFkUbGNVBGfXmpFiaKitScz-0Ro81BJKn28oHMFEb686LCZ3QYezcHyd_n-G29d-PGdxNTHqdf&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[42] https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/172721: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fumoloda.kyiv.ua%2Fnumber%2F0%2F2006%2F172721%3Ffbclid%3DIwAR33QnOC5Tc2RJdZAqNEDilrmFHeySfz1yfMkbEZk9lKs_B3QxA76Byl2HQ_aem_ASJMqucdstappSFTRq1NvGG2CIpDnSEsh2_fUDnYDrMLrWcifztWEwvJbAkRP1LImCKc9O4gWwBD5lgTZO4XbUus&h=AT3XbzGVWEXSfL3YSWCzCOZKWRLFGCY5VfRkb8bW6GXtCGkIlpEdGlXoIBmvaDRrzXk962Y0ye6GdwGi90Od9mjb4Hb5EBHsxywxuAaIUEGXULxfBWpo4XskSOdQKdFQIJ4B&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[43] https://umoloda.kyiv.ua/number/3621/180/148736/: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fumoloda.kyiv.ua%2Fnumber%2F3621%2F180%2F148736%2F%3Ffbclid%3DIwAR3kL1uR3IkrGc6yPsJ8mnQF2t5MjTbAKPHsn7DWSnfSWLOBWJDX-R-XWGk_aem_ASKFbkmmC5GpMn7YX32z6BBktx0iyBxRlnPWkJMVdreb3mlyC7bXfiHgIHmYPYax3Us8DMJtvGSeyEdujmu_irt1&h=AT1GlQPUH2RKLWEMcocKbzdmPVL5GFs6L0SvYG9DdfnQN0CZrMv58_h55gCA19zqIa3Dla7fuWP66EPpEnoZ7SMIqQqa54Cw-eYFYRZdOHlTcX3LRL8D4IOi-XoAC4f1YfnA&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[44] https://m.youtube.com/watch?v=GtJp7jmhl3I&feature=shar: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DGtJp7jmhl3I%26feature%3Dshar%26fbclid%3DIwAR2ImZAHc1WbB7yVGcACQKozSw0tfkqZheBUMyTPkVERo0eW20uGpasL4hQ_aem_ASK981q7Rsx2Fe9xt7RJ_VqY_-DP9hf6pjLF8LkWp01t32FDICUYyt77lvWOCBGruWguEWMUETpxXNcNLhjjUGc0&h=AT2puEXpI4kGf2-lWKx8A9p1s_x_jalQtUygHP6YNpkKPwSyqtFwa7_5lu2hkUhJWU8Fh5CW41QLPrCwmwH0ZdSvIr4Qa13tH6d-2_z786bjhHiFSgq1JhnT2Nm4I_svyfZy&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[45] https://ctrana.news/.../367516-strana-razobralas-pochemu...: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fctrana.news%2Farticles%2F367516-strana-razobralas-pochemu-zelenskomuneobkhodima-pomoshch-psikhiatra.html%3Ffbclid%3DIwAR2jYWbTe5UY99uDBXW_Hkfw2FdFRA1aU4ALnewDIeafIEJz40dkm3e7_3c_aem_ASJeN00JD7TptBDHaoLOso1JagblpJ_cYWuKIx4YQz4YizpiREN5myFjGfFEKG4LXBoCJR7HUYriZsg8UVv8AMjG&h=AT1VjYactDFQ8sfQ0pTv62CisBtuq4fve_Iz0IpGS8z6njYs1bgDWIaLnEIWKP5CLArM4Wlxs-vFs7Mmz1loh5zBrb2fFJqLq4eJ2CORx8ZtzPIYdprpWUvjWYg-rLITCcH2&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[46] https://universum.lviv.ua/data/magarticles/files/3386.pdf: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Funiversum.lviv.ua%2Fdata%2Fmagarticles%2Ffiles%2F3386.pdf%3Ffbclid%3DIwAR33QnOC5Tc2RJdZAqNEDilrmFHeySfz1yfMkbEZk9lKs_B3QxA76Byl2HQ_aem_ASJMqucdstappSFTRq1NvGG2CIpDnSEsh2_fUDnYDrMLrWcifztWEwvJbAkRP1LImCKc9O4gWwBD5lgTZO4XbUus&h=AT0igHGJV0nENzRedZKdG5iCKrOWN6JiA1Z77TQ3TpN0g3q3NZMEHsai_5caKk_obW2BxVy_cCeCuLXJYLjLQJZ8hTpQF7oxB4T8iEFuQh9neJj6XAFn-DtwRhzVs-JFG6I5&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3ZnfUJzop0hwOzr-fWff2MGWKOIi16qLgHgIdgpnu-9i5P2_wTufu3cuk3HZVs40SMaUuDhntnhXS_hB_fknUKhbw35-7cW3uJkZTlQNFk3Q2O2gfX1ZglkFK1mUZ2k6VNygIrZG-ZUPU7tYLzQsznCA

[47] https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/182023/: https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/182023/?fbclid=IwAR22PkoDT9JNxsAf8jChHbW1PancAksPnceYZSDrxv2fe5cIFuUdAc1--Ko_aem_ASLL-TVmhX9MWCAmV3TIVVD9DmYvPgUVJnQ5YNqTB9l31VrIeEXMSki7bwhF7DzrOl3VPdmfcis-aKMqMo0RLzAt

[48] Влада і опозиція на межі скоєння злочину — Валерій Карпунцов / ЛІГА.Блоги — LIGA: https://blog.liga.net/user/vkarpuntsov/article/51774

[49] № 15-рп/2012: https://ccu.gov.ua/sites/default/files/ndf/15-rp/2012.doc

[50] № 10-рп/2009: https://ccu.gov.ua/sites/default/files/ndf/10-rp/2009.doc

[51] № 2-рп/2013: http://www.ccu.gov.ua/sites/default/files/ndf/2-rp/2013.doc

[52] Изображение: https://sprotiv.org/72109/gladchuk-vadym-w

[53] Изображение: https://sprotiv.org/72106/china-agrission1

[54] фейсбук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid02JvMaJNyhMcszB1yDtAsz95LhSwBYawEqCpah4xvu3uewfFs2gEmiSL7LS8yHZrrgl

[55] Изображение: https://sprotiv.org/72104/ze-negotovi1

[56] фейсбук: https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid0xo1QdbLWLKmo8NzJBLo9Z8SBNmxP7wegEojZ4AmJJ3xo8fQdVqfVgKSmEdRjPzPFl

[57] Изображение: https://sprotiv.org/72101/rpc-fsb1

[58] фейсбук: https://www.facebook.com/serhiy.rudyk.3/posts/pfbid0ESSAxK3quYmPsr3QM3P93uZnR9KnstjP9N5Tzb7urWvoxkv49AN9fMcqBqPgY88Ql

(Copyleft) 2004-2009 Громадський спротив України. Копілефт передбачає вільне розповсюдження із збереженням автури. Сайт розповсюджується згідно з ліцензією GNU для документації.