20.04.2024 16:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Безвіз по-новому. Кількість відмов у шенгенській візі для українців зросла вдвічі. Подробиці

Poroshenko zlidni1

За підсумками 2015 року суттєво погіршилася статистика видачі віз громадянам України в частині показника відмов, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це свідчить статистика Єврокомісії щодо роботи всіх консульств шенгенських держав, йдеться у статті у виданні «Європейська правда».

Відсоток відмов зріс удвічі порівняно з 2013 (останнім довоєнним роком). Тоді відмову консульства в оформленні візи отримали 1,7% українців. У 2014 цей показник зріс до 2,0% через різке погіршення статистики невеликої кількості консульств.

У 2015 році відмови в оформленні віз отримали 3,4% заявників, погіршення відбулося в багатьох консульствах, а в деяких показники значно гіршими за середні.

«Антирекорд» поставлений генконсульством Польщі у Вінниці, де до 12% заявників отримали офіційну відмову. У минулому році в цьому ж консульстві було лише 1,6% відмов.

Другий найгірший показник — у посольства Нідерландів в Україні, де відмови отримали 7,2% заявників (у минулому році — 4,3%, що вважалося досить високим показником).

Також більше як 6% відмов, що є вкрай високим показником — у посольства Бельгії (6,7%), в Чеському консульстві в Києві (6,9%), Німеччини (6,0%). За ними — грецьке консульство в Києві (5,7%), Швеція (5,7%), Естонія (5,3%).

Впадає в очі відміна статистики консульств у розрізі однієї країни. Приміром, польські консульства в Луцьку та Києві мають відмови на рівні 1,4% і 1,8% відповідно.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-03-2017 20:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100