19.03.2024 09:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

По мужу – Тимошенко, уроджена Капітальман-Грігян

Ця людина, яка привселюдно плює на могилу принаймні свого загиблого на війні діда Абрама Кельмановича Капітальмана та його єврейських предків: «У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці», є негідною наскрізь брехливою людиною без жодного сліду якоїсь людської моралі в її душі...

Коли Євген Червоненко, як і кожна гідна людина, не приховуючи свого походження, публічно заявив у 2005 році, що мати Юлії Тимошенко – єврейка, а батько – вірменин, то ця дочка Володимира Абрамовича Грігяна – сина Абрама Кельмановича Капітальмана, який дав свому сину Володимиру Абрамовичу не своє прізвище, як це прийнято, а прізвище своєї дружини Грігян, то Юлія Володимирівна Тимошенко на ці слова Червоненка – не менш публічно – відповіла так: «У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці».

Може шановна Юлія Володимирівна не в курсі про своїх предків? Але слова Юлії Володимирівни (наведені в книжці її рідної тітки – Ульяхина А. Юля, Юлия Владимировна. – Днепропетровск: Журфонд, 2007. – С.6.): «Віктор Пінчук [...] сказав, що не єврейське то діло стояти на площі і прапором махати [...] Я вирішила, що якраз це наше діло» (у звязку з рішенням Юлії Володимирівни розпочати політичну кар'єру), досить таки ясно показують, що слова Юлії Володимирівни: «У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці» – це пряма свідома брехня Юлії Володимирівни на весь світ.

І ця брехня, це на жаль не просто така собі давно від Юлії Володимирівни, принцеси дніпропетровського порновідеобізнесу 1989—1990, яким вона здобула свій перший капітал – звична масована привселюдна брехня, свідчення її ворожого ставлення до людей, яким вона бреше – це така брехня Юлії Тимошенко, яка практично є тим самим, що Юлія Володимирівна публічно привселюдно обплювала могили своїх єврейських предків. А плювання на могили своїх предків, це прийнято серед усіх народів, неможливо витлумачити якось інакше, аніж що ця людина, яка привселюдно робить це стосовно принаймні свого загиблого на війні діда Абрама Кельмановича Капітальмана та його єврейських предків (щодо національності її інших предків такої ясності досі нема), така людина є негідною наскрізь брехливою людиною без жодного сліду якоїсь людської моралі в її душі.

Олександр Франчук http://www.geocities.com/olexandr

Література:

Дмитро Чобіт, Макуха або Штрихи до політичного портрета «Блоку Юлії Тимошенко», Броди – Просвіта 2008,

http://farysei.webs.com/makuha.html

http://kin.43i.net/makuha/index.html

 

Читайте також у рубриці "Тимошенко Юлія":

Умільці змікширували виступ Юлії Тимошенко «Пропало всьо» з коментарями Гепи. Відео

Тимошенко: «Пропало всьо». Відео

 Юля Деви Христос или как брехливая чертовка себя к Христу приравняла

Редакція опозиційного інтернет-видання Sprotiv.org радить Вам ознайомися з цікавою підбіркою статтей про кримінальне оточення Юлії Тимошенко:

Как избавиться от «своих» воров. Рецепт Ю.В.Тимошенко

Криминальный банкир из БЮТа Сергей Буряк

Свинська афера бютівця Сергія Буряка з податкової на фоні свинячого грипу

Свинська афера ДПА–2. Ігри нардепа-бютівця Антона Яценка

Лозинский: бютовское животное с депутатскими полномочиями. Фотодокументы

Олийныка убил не Лозинский, а председатель Верховного Суда Украины Василий Онопенко?

Бриллиантовая отмычка

 

Хочете більше знати про богатства та маєтки Юлії Тимошенко — тоді Вам слід ознайомитися з наступними публікаціями:

Тимошенко в декларации наврала о своих доходах. Журналистское расследование 

Про маєток олігарха Юлії Тимошенко

З життя державної еліти: новий маєток родини Юлії Тимошенко

 

Дізнатися про політичну цензура та спроби обмежити свободу слова БЮТом можна у рубриці "Як Тимошенко пресує журналістів":

У «чорному списку» небажаних для Тимошенко журналістів Сергій Лещенко, Роман Скрипін та Олександр Чаленко

Молодежь призывает Ющенко ветировать закон бютовца Портнова, угрожающий свободе слова

Как Тимошенко прессует журналистов. Факты

Тимошенко обещает ввести диктатуру

Форумні тролі з БЮТу (фотофакт)

Не словом, а делом. БЮТ явил стране собственный подход к свободе слова

 

У рубриці «Вірші про Юлію Тимошенко» Ви можете зкопіювати та надіслати всім своїм друзям наступні непересічні поетичні рядки про Вону:

Юлька, подлюка

Редька с Хреном

Юлька Холуенко

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-11-2008 9:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Петрович

    А чё єто вы все гоните на Юльку-Золотая ручка?. А шо, там все остальные святые рвут горло один одному? В єтой волчьей стае вообще нечего делать порядочному человеку, вернее, его там сразу же порвут на клочки.И вообще- это все фарисейские словоблудники треплятся по телевидению, в прессе, с билбордов день и ночь, на самом деле одна сгруппировавшаяся шайка, которая занимается только ограблением и продажей Украины. И им глубоко плевать на нас сусликов. То ли дело на Западе народ.! Встают все на защиту своих интересов. А у нас если только где то подымутся, тут же штрейкбрехеры под руководством властей, всё подсирают. Самоеды! Я смотрю, что только тогда у нас будет порядок, когда нас всех уничтожат. А дело к этому идёт полным ходом. Вот только земельку продадут и нам капец! Уже идут официальные разговоры о продаже земли Катару. А чего спрашивается самим не выращивать С/Х продукцию и продавать? Да потому, что у нашей власти другие приоритеты. Как за доляры нас уничтожить.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100