26.04.2024 06:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

По мужу – Тимошенко, уроджена Капітальман-Грігян

Ця людина, яка привселюдно плює на могилу принаймні свого загиблого на війні діда Абрама Кельмановича Капітальмана та його єврейських предків: «У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці», є негідною наскрізь брехливою людиною без жодного сліду якоїсь людської моралі в її душі...

Коли Євген Червоненко, як і кожна гідна людина, не приховуючи свого походження, публічно заявив у 2005 році, що мати Юлії Тимошенко – єврейка, а батько – вірменин, то ця дочка Володимира Абрамовича Грігяна – сина Абрама Кельмановича Капітальмана, який дав свому сину Володимиру Абрамовичу не своє прізвище, як це прийнято, а прізвище своєї дружини Грігян, то Юлія Володимирівна Тимошенко на ці слова Червоненка – не менш публічно – відповіла так: «У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці».

Може шановна Юлія Володимирівна не в курсі про своїх предків? Але слова Юлії Володимирівни (наведені в книжці її рідної тітки – Ульяхина А. Юля, Юлия Владимировна. – Днепропетровск: Журфонд, 2007. – С.6.): «Віктор Пінчук [...] сказав, що не єврейське то діло стояти на площі і прапором махати [...] Я вирішила, що якраз це наше діло» (у звязку з рішенням Юлії Володимирівни розпочати політичну кар'єру), досить таки ясно показують, що слова Юлії Володимирівни: «У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці» – це пряма свідома брехня Юлії Володимирівни на весь світ.

І ця брехня, це на жаль не просто така собі давно від Юлії Володимирівни, принцеси дніпропетровського порновідеобізнесу 1989—1990, яким вона здобула свій перший капітал – звична масована привселюдна брехня, свідчення її ворожого ставлення до людей, яким вона бреше – це така брехня Юлії Тимошенко, яка практично є тим самим, що Юлія Володимирівна публічно привселюдно обплювала могили своїх єврейських предків. А плювання на могили своїх предків, це прийнято серед усіх народів, неможливо витлумачити якось інакше, аніж що ця людина, яка привселюдно робить це стосовно принаймні свого загиблого на війні діда Абрама Кельмановича Капітальмана та його єврейських предків (щодо національності її інших предків такої ясності досі нема), така людина є негідною наскрізь брехливою людиною без жодного сліду якоїсь людської моралі в її душі.

Олександр Франчук http://www.geocities.com/olexandr

Література:

Дмитро Чобіт, Макуха або Штрихи до політичного портрета «Блоку Юлії Тимошенко», Броди – Просвіта 2008,

http://farysei.webs.com/makuha.html

http://kin.43i.net/makuha/index.html

 

Читайте також у рубриці "Тимошенко Юлія":

Умільці змікширували виступ Юлії Тимошенко «Пропало всьо» з коментарями Гепи. Відео

Тимошенко: «Пропало всьо». Відео

 Юля Деви Христос или как брехливая чертовка себя к Христу приравняла

Редакція опозиційного інтернет-видання Sprotiv.org радить Вам ознайомися з цікавою підбіркою статтей про кримінальне оточення Юлії Тимошенко:

Как избавиться от «своих» воров. Рецепт Ю.В.Тимошенко

Криминальный банкир из БЮТа Сергей Буряк

Свинська афера бютівця Сергія Буряка з податкової на фоні свинячого грипу

Свинська афера ДПА–2. Ігри нардепа-бютівця Антона Яценка

Лозинский: бютовское животное с депутатскими полномочиями. Фотодокументы

Олийныка убил не Лозинский, а председатель Верховного Суда Украины Василий Онопенко?

Бриллиантовая отмычка

 

Хочете більше знати про богатства та маєтки Юлії Тимошенко — тоді Вам слід ознайомитися з наступними публікаціями:

Тимошенко в декларации наврала о своих доходах. Журналистское расследование 

Про маєток олігарха Юлії Тимошенко

З життя державної еліти: новий маєток родини Юлії Тимошенко

 

Дізнатися про політичну цензура та спроби обмежити свободу слова БЮТом можна у рубриці "Як Тимошенко пресує журналістів":

У «чорному списку» небажаних для Тимошенко журналістів Сергій Лещенко, Роман Скрипін та Олександр Чаленко

Молодежь призывает Ющенко ветировать закон бютовца Портнова, угрожающий свободе слова

Как Тимошенко прессует журналистов. Факты

Тимошенко обещает ввести диктатуру

Форумні тролі з БЮТу (фотофакт)

Не словом, а делом. БЮТ явил стране собственный подход к свободе слова

 

У рубриці «Вірші про Юлію Тимошенко» Ви можете зкопіювати та надіслати всім своїм друзям наступні непересічні поетичні рядки про Вону:

Юлька, подлюка

Редька с Хреном

Юлька Холуенко

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-11-2008 9:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Владимир

    Я так и не понял,сионисты свою замаскированную креатуру «Капитальман» протаскивают украинцам под брендом «Тимошенко»????? А почему об этом раньше не говорили хотябы до майдана?? Нам этническим украинцам,живущим за пределами Украины,далеко не безразлична ее судьба.Может хватил Лениных (Бланков),Троцких,Гамарников,Сталиных и прочих «радетелей» жирующих за счет славян? Извините,что пишу по русски,так как нам нельзя было учиться на родном языке,зато вопят на весь мир о преследовании русского языка на Украине,а про нас 30 процентов России (этнических украинцев) ни гу гу.

  • Илья

    Да какое ваше дело, до ее семейного древа? Посмотрите на себя. Может в вашем, вы найдете свиней. К сведению многих, США принимают людей всех национальностей. Нет такой нации американец. У цивилизованных людей, есть одна нация — человек.

    Лично для меня, если в ее крови есть часть еврейской, то этим и можно объяснить ее успех. А у многих, просто давит жаба, только от того, что многие евреи успешные бизнесмены и политики. Ну а кто вам мешает? Наверное мозги. Кстати, к вашему сведению, я не еврей.

  • Владимир

    Ответ Ильюше: На себя посмотрел. В своем древе свиней не нашел,видно это Ильюша вашаша больная проблема.Поклонником США в отличии от вас не являюсь.Жаба меня не душит,живу, наверно, не хуже вас. Согласен,что в Германии конца 20-х годов «многие евреи были успешными бизнесменами и политиками»,а если честно грабителями и разбойниками.К чему это привело после 1933 года вам,надеюсь,известно.Вы этого хотите?? Я лично не хочу.Моим мозгам вам хавидовать и завидовать,судя по вашему комментарию. Лично, Ильюша, глубоко безразлично кто вы еврей или сионистский подголосок.Но воду в колодце вы мутить умеете.

  • Олександр Франчук

    Дуже і дуже цікаву Ви цифру оце тут назвали, шановний Владимир, «нас 30 процентов России (этнических украинцев)». І хоч дана цифра дуже схоже на те заслуговує на довіру, але непогано було б якби Ви, чи хтось інший якось її проілюстрували.

    Що ж стосовно «сионисты свою замаскированную креатуру «Капитальман» протаскивают украинцам», то хоч воно на перший погляд безсумнівно, що нормальним євреям огидне привселюдне обпльовування напоказ нею могил своїх єврейських предків, однак на жаль деякі псевдоєврейські організації, з боку яких легко помітити і роздмухування антиєврейських настроїв і іншу прямо загрозливу для нормальних людей за національністю євреїв діяльність, вони спільно з бандою московських убивць українського народу усіляко сприяють просуванню цієї морально переродженої наскрізь брехливої як Ви влучно висловились креатури.

  • Владимир

    Александру Франчуку. Хотел бы с Вами пообщаться в интернете в mail.ru агенте,если не возражаете.Пол моему наши взгляды во многом совпадают.

  • людмила

    От де віє расизмом.А так себе б’ємо в груди і кажемо,що ми такі правильні...

    Про мене, немає різниці хто ти по національності.Сволочі хватає в різних націях.Якби людей цінували по позитивних якостях,а не по їхній нележності тій чи іншій національності,то напевне б війн да і багатьох інших проблем на Землі не було б.

  • lpberiya

    Шановна Людмила! навіщо ж тоді заперечувати про своє походження?

    ви про це не задумувались? буде час помізкуйте

  • Владимир

    Шановна Людмила!Вы чего-то не допонимаете.Я не расист,в отличии от сионистов.Я знаю,что"сволочi хватае в рiзних нацiях". Я русскоязычный украинский националист.Меня таким сделали:Не Вашего,а моего отца выдворили из Украины в 1939 году,а потом еще и засадив на 8 лет ГУЛАГа в Якутии по 58 статье и загнали в ссылку на Сахалин после отбытия срока.Доносители,следователи и «тройка» ,как видно из дела,были иудейского происхождения -тогда они были в силе и на местах. Не вы,шановна Людмила,а я родился в этой ссылке без права учиться на родном языке,в отличии от Вас.Не Вы,а я живу на чужбине и мне никогда на дадут гражданства Украины,как не владеющему в совершенстве украинским языком.Поэтому я и пишу свою точку зрения,что может хватит Украине навязывать креатуры типа Капiтальман и иных ставленников «из-за кордону».По моему у украинцев достаточно разума самим распоряжаться своей судьбой. Помiзкуйте шановна Людмила.

  • Луганчанин

    Для Ильи. «Нет такой нации — американец». Как раз — есть. Это этноса такого нет, а нация нынче определяется по гражданству. А что иные люди у нас припрятывают еврейские корни, так это не удивительно — дедушка Сталин и его приемники постарались. Теперь достаточно заявить. что такой-то (такая-то) их имеет — и человек уже вынужден оправдываться.

  • Читатель

    «уроджена Капітальман-Грігян»

    А по жизни -тварь конченая

  • Виктор

    А мне кажется масоны атакуют со всех сторон — в Украине порядка не будет покуда они правят.

  • http://sprotiv.org А_К

    прикол в том что раскрутка еврейства Яцынюка через скандал с ратушняком дело рук этой гадины!!! Хотя нужно смотреть не на национальность а на то какой человек! А юля человек очень опасный!

  • Ю-87R2

    Ну і що з того,що єврейка! Голда Мейір свіго часу своєму Ізраїлю не нашкодила.

  • Роман Трахтенберг — или КОНЕЦ обсирателя

    Голда меер — еврейка, во главе еврейского государства(Исраэль), это понятно и нормально...

    А нафик нужна еврейка Капітальман-Грігян во главе Украины?!

  • южный

    Напомню, что все евреи-революцинеры никогда не говорили правды о своей национальности. Только недавно мы узнали кто по нацинальности Ульянов-Ленин и многие, многие другие революцинные деятели. И за все что они натворили ( Голодомор, гражданская война, концлагеря)никогда не будут отвечать, а должны. Я не антисимит.

    Теперь понимаете почему Григян-Тимошенко так тщательно скрывает свою национальность.

  • минус

    бело-голубая желчь криминальной оппозиции в разливе)))

  • Явір

    Алеж серед кандидатів немае ні одного українця.Або жиди,або москалі.

  • Славко

    як на мене, хай вона буде на 500% жидівка. хоч 1000%. жидофоби, назвіть країни, де жиди партачать?

  • http://olexandr.uuuq.com Олександр Франчук

    Владимир #5 06 Дек 2009 в 18:29 Александру Франчуку. Хотел бы с Вами пообщаться в интернете в mail.ru агенте,если не возражаете. Пол моему наши взгляды во многом совпадают.

    Я не користуюсь mail.ru агентом. Але чого б нам не поспілкуватися тут, якщо тема спілкування, яка Вас цікавить, не дуже далека від присутньої тут? А коли дуже далека, то заходьте в форум ukr.politics. Бажано попередити мене на мою хотмейлівську адресу [email protected] звичайно, щоб я не пропустив Вашого листа в форум.

    Олександр Франчук olexandr.uuuq.com

  • джон

    Будь ты хоть негрой.Но БРЕХАТЬ зачем????

  • http://olexandr.uuuq.com Олександр Франчук

    Перечитавши пару раз дане наведене нижче неймовірне «розмірковування» шановної людмили, думаю навряд чи хтось заперечить, якщо зробити висновок, що людмила вважає дуже позитивними якостями — а зовсім не ознакою (як вона висловилась) сволочі, якщо людина з величезними претензіями дістати незабаром право вирішувати долю українського народу, Тимошенко, прямо бреше цьому українському народу. Одночасно обпльовуючи могили людей, які дали їй її життя.

    А коли хтось каже, що брехати народу, це погано, а також що плювати в бік могил своїх предків, це теж не дуже добре, то це «віє расизмом».

    Логіка атас, чи не так — але наявність цієї «логіки», що якби люди, які прямо брешуть своїм народам і які обпльовують могили своїх предків, якби такі люди керували народами, «то напевне б війн да і багатьох інших проблем на Землі не було б» — ця з дозволу сказати «логіка» є реальністю нашого буття, на жаль.

    Олександр Франчук olexandr.uuuq.com

    Було: sprotiv.org/2008/11/24/1227519360/ людмила #6 07 Дек 2009 в 17:58 От де віє расизмом.А так себе б’ємо в груди і кажемо,що ми такі правильні... Про мене, немає різниці хто ти по національності.Сволочі хватає в різних націях.Якби людей цінували по позитивних якостях,а не по їхній нележності тій чи іншій національності,то напевне б війн да і багатьох інших проблем на Землі не було б.

  • Киевлянин

    Евреи в основном хорошие люди, но из них выныривают то множество комисаров то НКВДистов, то организаторы голодомора (Каганович). Не известно кто из евреев когда вынырнет и что вытворит. Не все евреи плохие, но те что плохие они делают катастрофы.

    Я не антисимит но не хочу чтобы президент была еврейка и имею на это полное право.

  • Українець

    та байдуже хто людина за національністю аби тільки лиха не наробила, а ця наробить якщо з такою впевненістю бреше ы заяви робить що Вона це Україна

  • val

    Ну і що ? Краще еврейка-полукровка, ніж тупий, косноязичний кримінальник...

    А ви нешановний франчук, навіщо вкидаєте дратівливу тему? Нєхєр робити ? Яйця януку полижи...

  • Ната

    мені здається, що більшість дечого нерозуміє. автор статті не національність Тимошенко намагався довести до нашого відома, а той факт, що ця людина наскріз брехлива, і взагалі не поважає своє коріння. і немає ніякого значення по своїй суті чи були її бітьки латишами,чи вірменами чи євреями — має значення лише те, що до влади рветься людина, яка заради влади та амбіцій готова зректися родини, зректися коріння. зробіть висновки — на що ще заради наживи здатна ця особа...

    справжній представник єврейської національності вважає батьківщиною державу в якій народився, і ніколи не залишать друга наодинці з проблемою.

    я єврейка, і пишаюся цим так само як пишаюся тим, що я народилася і живу в Україні.

  • Hohol

    Гнида брехливая была , есть и будет эта бл*дь жЮлька.

    И в тюрьме сидела пока судьям бабла не дала и спиздила не кисло и всеодно мало.

  • http://olexandr.uuuq.com Олександр Франчук

    Илья #2 02 Дек 2009 в 19:05 Да какое ваше дело, до ее семейного древа? Посмотрите на себя. Может в вашем, вы найдете свиней. К сведению многих, США принимают людей всех национальностей.

    До її сімейного древа дійсно нікому нема діла — доки питання про нього не починає бути питанням про те, бреше вона народу, долю якого вона зібралася вирішувати, чи говорить правду. Гідною вона є людиною, яка з повагою ставиться до людей, які дали їй її життя, чи негідною шкурою, яка заради чогось, не дуже навіть важливо заради чого, плює на могили своїх предків.

    Пряма брехня Тимошенко українському народу, це неспростовний факт. Обпльовування нею могил її предків — не підлягає жодному сумніву. Це що стосовно Тимошенко.

    Що ж до людей, яким доводиться вирішувати, оддавати в руки такій людині долю українського народу, чи ні, а питання на президентських виборах, які ось-ось грядуть, має саме якраз такий вигляд, то це вже питання до того, яку оцінку дають люди даним незаперечним фактам.

    Якщо (з подачі шановного Илья) звернутися до досвіду американської нації стосовно подібних питань щодо американських політиків, то усім, хто хоч трішки цікавився цим питанням, добре відомо, що коли стосовно котрогось з американських політиків появляється — тільки один — доказ його прямої привселюдної брехні, байдуже на яку тему, то такий політик негайно втрачає право займатися політичними питаннями. Він автоматично викидається з американського політичного життя. За таку людину ніхто не проголосує, як і за політичну силу, яка не викине таку людину з себе. Це — не тільки для американської нації, а для всіх без жодного винятку цивілізованих країн — настільки очевидно, що питання про це навіть і обговорювати нема сенсу.

    Саме якраз це, ставлення людей до носіїв брехні серед тих, хто вирішує їхню долю, тобто серед політиків і є фундаментальною ознакою цивілізованості. Тільки наслідком чого, додамо для ясності, є високий рівень життя. Що досить таки очевидно навіть і чисто логічно, якщо хоч трішки подумати: ну невже високий рівень життя може бути в дикій країні, в якій хто сильніше бреше, за того люди і голосують?

    Олександр Франчук olexandr.uuuq.com

  • Потебенько

    В уголовном кодексе Украины нет статьи, наказывающей за национальную принадлежность. Чужие шапки снимать, п№юить сторожа лопатой и присваивать себе участки земли размером с Монако — даже наш ср**ный УПК считает перебором.

  • http://newport.com.ua/ NewPort

    Печально всё это...

  • Киянин

    Барак Обама — кто? еврей)...

    Николя Саркози — кто? да у него даже дедушка был раввином)

    ...а как они живут))) и кним продолжают уезжать люди...и так по каждой европейской стране можна идти)))

    НЕ ЕВРЕИ такие плохие, они всего ЛИШЬ ВЕДУТ СЕБЯ ТАК, КАК ПОЗВОЛЯЕТ ИМ КОРЕННОЕ НАСЕЛЕНИЕ...

    вот к чему я веду

  • украинец

    Дорогие сограждане! Вы спорите совершенно не о том. Ведь дело не в том еврейка вона или нет, а в том, что вона все время врет нам. Вся ее жизнь во лжи: врала своим однопартийцам и клялась в любви и преданности к Ющенко,служила с обворовавшимся Лазаренко, ее налоговая декларация сплошное вранье, посмотрите на ее дома, дачу,4дома в центре Днепрпетровска, оформленных на мать, дочь,тетю и т.д. А может ли нормальная жена не знать в какой фитме работает ее муж и какой у него доход, как она недавно заявила на ток-шоу «Большая политика». В общем ее наглой брехне нет предела. И все потому, что нас она считает за дураков и быдло, поэтому, и не смущаясь, нагло врет. Вот об этом и есть напечатанная информация!

  • hunia

    Свини же вы все ,которые начинайте писать про нее такие вещи!Пусть будет она и папуаска!Я не ее стороне,но она 100 раз лучше ,чем чистокровный украинский Шрек!Конченые генетические отходы могут только такие вещи писать про другого человека!Вам Украинцам нужен Сталин !Тогда молчали бы как рыба

  • для hunia

    Почему украинский народ ограничивают в выборе? Я чего-то не понял, какого х ты падаль меня сталиным пугаешь? Или ты себя уже в юлином НКВД отряде возомнил в кожанной курточке?

  • Литвин

    Коса прежде всего байстрюк.И этим

    всё сказано.Такие люди способны

    только на подлости,коварство,

    месть.Преследуют абсолютно свои

    меркантильные,эгоистические инте-

    ресы ради достижения которых спо-

    собны на любые преступные дейст-

    вия.Верить Косе,значит не уважать

    себя,заниматься самообманом.

  • Украиночка

    Какой явно синий бред, заказанный Януковичем !!!! Какая разница какая национальность, кто по маме, кто по папе? Ну и пускай еврейка, какя разница ? И про порнобизнес полный бред! Все равно ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАИНЫ БУДЕТ ЮЛИЯ ВЛАДИМИРОВНА ТИМОШЕНКО !!! А ВЫ,дорогой автор статьи, скушайте свой галстук !

    С ув. Росиянин

  • http://olexandr.uuuq.com Олександр Франчук

    украинец #31 14 Дек 2009 в 15:01 Дорогие сограждане! Вы спорите совершенно не о том. Ведь дело не в том еврейка вона или нет, а в том, что вона все время врет нам. Вся ее жизнь во лжи: врала своим однопартийцам и клялась в любви и преданности к Ющенко,служила с обворовавшимся Лазаренко, ее налоговая декларация сплошное вранье, посмотрите на ее дома, дачу,4дома в центре Днепрпетровска, оформленных на мать, дочь,тетю и т.д. А может ли нормальная жена не знать в какой фитме работает ее муж и какой у него доход, как она недавно заявила на ток-шоу «Большая политика». В общем ее наглой брехне нет предела. И все потому, что нас она считает за дураков и быдло, поэтому, и не смущаясь, нагло врет. Вот об этом и есть напечатанная информация!

    Чудове правильне і точне розуміння сенсу даної публікації: «дело не в том еврейка вона или нет, а в том, что вона все время врет нам». А наведений приклад її брехні обраний з тої причини, що це безсумнівний, фактичний, очевидний приклад і так зрозуміло кожному хто не зазомбований, безмежної без жодних внутрішніх моральних бар'єрів брехливості цієї московської креатури на українській землі. Адже відчувати, здогадуватись що вона брехуха, і мати фактичний доказ цієї брехливості — це як кажуть дві ну дуже великі різниці.

  • http://olexandr.uuuq.com Олександр Франчук

    Украиночка #35 15 Дек 2009 в 13:44 Какой явно синий бред, заказанный Януковичем !!!! Какая разница какая национальность, кто по маме, кто по папе? Ну и пускай еврейка, какя разница ? И про порнобизнес полный бред! Все равно ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАИНЫ БУДЕТ ЮЛИЯ ВЛАДИМИРОВНА ТИМОШЕНКО !!! А ВЫ,дорогой автор статьи, скушайте свой галстук ! С ув. Росиянин

    Прямі свідчення брехливості для нецивілізованих (диких) людей дійсно не мають жодного значення. Але даний текст призначений для цивілізованих людей. Що ж стосовно порновідеобізнесу, то:

    ---: в 1989 р. разом із чоловіком Олександром та друзями створила комерційну структуру <Молодіжний центр , який діяв при обласному комітеті ЛКСМУ. Такі госпрозрахункові підприємства мали здійснювати відрахування у касу комсомолу. У цей час першим секретарем Дніпропетровського обкому ЛКСМУ працював Сергій Тігіпко, а завідувачем відділу пропаганди — Олександр Турчинов. Саме вони й надали підтримку ініціативам Ю. Тимошенко та її друзів. займався відеопрокатом і розташувався в кінотеатрі парку ім. Т. Шевченка міста Дніпропетровська. Певне сприяння молоді надав свекор пані Юлі — Геннадій Афанасійович Тимошенко, який працював начальником обласного

    управління кінофікації. :--- farysei.webs.com/makuha.html

    А що саме якраз бойовики, еротичні та відверто порнографічні фільми крутили подібні молодіжні центри при комсомолі у багатьох містах України, це знає а чи не кожен, хто був тоді в платоспроможному віці.

    Олександр Франчук olexandr.uuuq.com

  • Эфир

    По- моему было бы справедливо в Конституции Украины п.№1 прописать: Президент Украины — чел-к, рожденный на территории Украины, знающий историю Украины, владеющий нац.языком, не имеющий родственников и активов за рубежом, имеет соответствующее образование и навыки,женат единожды, представляет интересы не менее 40% избирателей, член соответствующей партии, чьи финансы прозрачны. Жена и дети соответственно украинцы, живут, работают(учатся) в Украине. Прошел соответствующую проверку в СБУ.(Не завербован).

  • http://olexandr.uuuq.com Олександр Франчук

    Ната #25 11 Дек 2009 в 22:31 мені здається, що більшість дечого нерозуміє. автор статті не національність Тимошенко намагався довести до нашого відома, а той факт, що ця людина наскріз брехлива, і взагалі не поважає своє коріння. і немає ніякого значення по своїй суті чи були її бітьки латишами,чи вірменами чи євреями — має значення лише те, що до влади рветься людина, яка заради влади та амбіцій готова зректися родини, зректися коріння. зробіть висновки — на що ще заради наживи здатна ця особа... справжній представник єврейської національності вважає батьківщиною державу в якій народився, і ніколи не залишать друга наодинці з проблемою. я єврейка, і пишаюся цим так само як пишаюся тим, що я народилася і живу в Україні.

    Хоч наявність цивілізованого адекватного сприйняття даної статті, це нормально, але бачити вияви цієї нормальності все одно приємно. Ми ж бачимо, скільки тут в коментах виявів відхилень від нормальності, і то не мало їх на жаль. А сумніватися в тому, що таке цивілізоване адекватне сприйняття даної статті буде — серед представників усіх національностей, сущих на українській землі, з самого початку не було жодних підстав. Адже це факт, що в кожного серед друзів та знайомих немало у тому числі не просто адекватних людей — євреїв, чи єврейського походження, а просто таки чудових людей — євреїв чи єврейського походження, гідних найбільшої поваги і всього такого іншого.

    Олександр Франчук olexandr.uuuq.com

  • Warrior

    Для шибко умных и вертких «интернационалистов».

    Беда в том, что славяне не имеют необходимых качеств в части самоорганизации. Они слишком инертны и верят в доброго руководителя, который их защитит и поведет к благоденствию. У славян нет врагов среди других национальностей. Царь и аристократия это понимала и оберегала славян. С уничтожением монархии славяне стали беззащитны. Но в генах они держат веру в доброго царя (царицу). Поэтому любая мразь, прикрываясь сладкими обещаниями способна помыкать ими.

  • Easy Rider

    Абсолютно не має значення походження Багині — ні соціальне, ні етнічне. А відеосалон з ніби порно — справа взагалі десята. Тут важливе інше — брехня просто у вічі, нахабна брехня. Звісно, у нормальних дежавах такі речі не проходять. Згадаймо справу про імпічмент Клінтона — суть була не в мінеті, а дачі неправдивих свідчень.

  • алекс

    Воще в украинском паспорте национальность не прописывается. Это во первых. Во вторых пол Украины перетоптали фашисты и неизвесно сколько немецкой крови в наших современниках , точно также как и еврейской и росийской в каждом. Так что Автор сей статьи дебил и тема дебильная

  • Старий.

    Мені байдуже, що в крові Тимошенко є єврейська кров. Мені шкода, що ВОНА багато бреше, і це нагадує пламені революційні речі більшовиків. А якщо правда, що в неї дід єврей загинув на війні — це вдвічи ганебно. Шана її діду. Трагедія нашої України у тому, що брешуть і Ющенко, і Янукович, і Тимошенко, і Літвин, і Тігіпко, і Тягнибок, ... а також Луценко, Герман, Шуфрич ... — майже всі, хто рветься до влади. І все це йде від їх комплексу меншої вартості. Тільки, коли до влади заохочують себе молоді, сучасні, культурні, освічені і чесні люди, які не будуть шукати ворогів зовні(в росіянах, євреях, американцях, у будь-кому), а зрозуміють, що вони будують молоду, нову,свободну і технологічну країну у сучасному різноманітному світі, — тільки тоді буде зроблено перший крок України у сучасний світ. Скільки багато доброго та корисного зробили для всього сучасного світу росіяни, євреї, американці !!! Дай боже дожити до того часу, коли і ми будемо пишатись цим.

  • ирка

    Посмотрите, кто у вас во власти — все только орут и дерутся! Смотреть по телеку вместо цирка. Никто не работает, только развлекаются. У вас понятие власть — это только деньги в свой карман. Вот если бы никому в вашей власти не платили зарплату, тогда бы туда пошли люди-патриоты. Тогда и Украина возродилась бы.

  • OTT145

    Юля получит то, что заслуживает, рано или поздно (для Украины лучше бы пораньше).

    Беда в том, что нет настоящего достойного кандидата, согласного управлять в стране

    с такой массой таких запущенных проблем. Вот и приходится выбирать между лживой

    и энергичной полууголовницей, малограмотным и влиятельным лодырем или какой-

    нибудь темной лошадкой. Жаль Украину, а помочь — некому.

  • http://olexandr.uuuq.com Олександр Франчук

    Старий. #43 01 Янв 2010 в 20:32 [...] Трагедія нашої України у тому, що брешуть і Ющенко, і Янукович, і Тимошенко, і Літвин, і Тігіпко, і Тягнибок, ... а також Луценко, Герман, Шуфрич ...

    Трагедія нашої України насправді у тому, шановний Старий, що багато хто з нас, не будемо показувати на Вашу шановну персону пальцями, не здатні зауважити кардинальну відмінність доведеного _факту_ прямої, наперед спланованої свідомої брехні від Тимошенко-Григян-Капітальман, про яку йдеться в цій статті — від _здогадів_ щодо брехливості інших людей.

    Дана нездатність зауважити кардинальну відмінність доведеного _факту_ прямої наперед спланованої свідомої брехні від голослівних _здогадів_ щодо брехливості будь-кого, це не що інше, як ознака дикості, яку стільки років культивувала тут на українській землі банда московських убивць.

    Олександр Франчук olexandr.uuuq.com

  • slavutich

    Шановні,бережіть Ваші нервові клітини.Перегляньте на сайті ex.ua документальний фільм «Кольцо власти.Мировое супергосударство»,почитайте «Протоколи сіонских мудреців» і порівняйте з нашою дійсністю...

  • АНЕКДОТ

    Анекдот в тему:

    Приходит к Юлии её биограф и говорит:

    «У меня две новости: хорошая и плохая.»

    «Начните с хорошей.»

    «Латышей и армян в вашем роду нет.»

    «А плохая новость?»

    «Украинцев тоже нет.»

  • Alexander

    Как много нацистов высеялось, но, уверен, конца Адольфа Гитлера себе никто не хочет, хотя другого не заслуживают.

  • Олег

    Найбільші нацисти — це ті назвав себе богообраними! Робіть висновки.

    При владі в Україні майже немає слов'ян — майже одна й та ж сама етнічна мафія. Народ нещадно грабують, бо то не їх народ. А раби як Alexander вторють їм та лягають під них.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100