18.04.2024 18:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дніпропетровський портал Gorod.dp.ua блокували люди в чорних масках

sbu2Дніпропетровський портал Gorod.dp.ua заявив, що його робота блокована людьми в чорних масках, які озброєні автоматами.

Сайт повідомив, що обладнання порталу вимкнено. «Всі спроби дізнатися що відбувається блоковані дивними людьми в чорних масках, озброєних автоматами», — йдеться у повідомленні, розміщеному за адресою головної сторінки сайту.

«Проти нас не порушено жодних кримінальних справ, немає постанов органів влади або рішень судів», — зазначає адміністрація ресурсу.

«Наше обладнання нібито вимкнено тому, що хтось зробив в мережі інтернет якийсь злочин. І те, що ми не маємо до нього відношення, нічого в даному випадку не означає», — йдеться у повідомленні.

«Саме на такій смішній підставі може бути виключена або зупинена робота будь-якого ЗМІ в Україні в будь-який момент коли цього захоче, наприклад, СБУ», — повідомляє портал.

Адміністрація заявляє, що сайт — це «невеликий приватний бізнес».

«Акт, який відбувся, вважаємо репетицією перед виборами і звертаємо увагу всіх зацікавлених ЗМІ, держави і громадських організацій», — заявив портал.

«СБУ у Дніпропетровській області показала нам усім як ми беззахисні перед чинною владою, яка може чинити будь-який „бєспрєдєл“ тоді коли їм це заманеться», — йдеться у повідомленні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-11-2009 22:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100