17.04.2024 00:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко набрехала, що Вона проти податку на Інтернет від бютівця Терьохіна

internet1Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не підтримує ініціативу про запровадження податку на використання Інтернету за кожен використаний байт.

«Я не підтримую ніякого додаткового введення податків на інтернет-трафік», — набрехала Тимошенко у четвер журналістам у Чернігівській області, коментуючи законопроект, зареєстрований у Верховній Раді депутатом БЮТу Сергієм Терьохіним, повідомляє сайт Тимошенко.

Як відомо, бютівський законопроект «Про загальнодержавний податок на розвиток театрального мистецтва в кінематографії в Україні» передбачає, що з 1 січня 2010 року українцям доведеться платити податок у розмірі 1% вартості кожного використаного байту.

Кошти, що їх буде отримано від користувачів Інтернету, впливовий член команди Тимошенко законопроекту пропонує накопичувати у спеціально створеному фонді, а потім спрямовувати на фінансування національних театральних вистав і фільмів, а також на організацію гастролей.

Від редакції Sprotiv.org: чому коли Тимошенко «проти» її нардеп з БЮТу Сергій Терьохін досі не відкликав свій законопроект «Про загальнодержавний податок на розвиток театрального мистецтва в кінематографії в Україні» ? Чи Тимошенко й досі вважає, що українці «біомаса» і їм можна локшину на вуха вішати тонами?

Читайте також про регулярні спроби Юлії Тимошенко та її кримінального оточення обмежити свободу слова в Інтернеті:

Изменения в закон «О телекоммуникации» противоречат конституционному праву на тайну переписки

«Закон 404»: Верховная Рада смотрит за тобой

Интернет-ассоциация Украины против полицейских замашек депутатов

Тимошенко обещает ввести диктатуру

БЮТ планирует ввести новый налог на Интернет

Лозинский скрывается в Приднестровье. БЮТ зачищает Интернет 

Увага! Тимошенківський блазень Костицький (НЕК) йде в наступ на Інтернет!

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-12-2009 15:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100