28.03.2024 21:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

20 грудня сайту «Майдан» виповнилося дев’ять років

Maidan4Заснований в буремні дні початку протистояння народу зі свавільним режимом Кучми на волонтерських засадах, він і надалі залишається щоденним інформаційно-комунікаційним ресурсом незалежним від політиків та грошових мішків.

На сьогодні в Україні немає практично жодної людини, яка цікавиться політикою чи громадським життям, має Інтернет і не знає сайту «Майдан». Його роль у багатьох подіях відзначали друзі і вороги, політики й журналісти, звичайні громадяни і відомі особи.

Ні DDOS-атаки, ні криза, ні будь-який інші катаклізми не змогли вбити «Майдан».

Майдан був чи не єдиним сайтом за часів кучмізму, який робився не за гроші і на сьогодні зберігає цю унікальність серед політичних сайтів.

Майдан – це не лише інформація, але й реальна діяльність його відвідувачів, які познайомилися й об’єдналися завдяки сайту. Через нього відбувалася самоорганізація тисяч громадян під час акцій «Україна без Кучми», «Повстань, Україно» і особливо в часи Помаранчевої революції.

Майдан – це сайт дії, який активізується у найгостріші моменти, надаючи світу ексклюзивну та найоперативнішу і найповнішу інформацію (як це було, наприклад, з агресією Росії проти Грузії).

Ми вітаємо усіх (адміністраторів, новинарів, модераторів, відвідувачів) з дев’ятою річницею Майдану і бажаємо залишатися на передовій у боротьбі за демократію та права людини ще довгі роки.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-12-2009 12:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100