25.04.2024 23:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як Тимошенко набрехала, що її підтримав Тігіпко

Tigipko&Timoshenko1Сергій Тігіпко здивований заявою Юлії Тимошенко про те, що він «дав позитивну відповідь» на пропозицію бути прем'єром.

Про це він сказав у коментарі телеканалу «Інтер», повідомляє «Фокус».

«Новина, для мене це була новина. Країні потрібні реформи, от це найголовніше, і якщо мене запрошують для проведення таких реформ, то я піду, але підтримувати Тимошенко або Януковича в другому турі не стану», — у черговий раз повторив Тігіпко.

«Тому нехай вони спочатку оберуться в президенти, а потім приходять до Тігіпка і будуть розмовляти. Якщо я їм на той час буду цікавий», — додав політик.

Нагадаємо, що кандидат у президенти, прем`єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що рада, що Сергій Тігіпко, який зайняв третє місце в першому турі виборів Президента, прийняв її пропозицію стати прем`єр-міністром, і впевнена, що у Верховній Раді набереться достатня кількість голосів для його призначення.

Про це вона заявила 28 січня 2010 року журналістам у Херсоні.

Тимошенко заявила про готовність обговорити з Тігіпком програму модернізації економіки.

«Ми готові саме до такого об`єднання зусиль заради публічного обговорення й створення програми розвитку, модернізації та реформ у країні. Я дуже рада тому, що Сергій Тігіпко дав позитивну відповідь, і я думаю, що ми відразу після завершення президентських виборів почнемо готувати програму для країни, почнемо радитися й створювати професійну команду на всіх рівнях влади. Думаю, що таку сильну й молоду команду з високим інтелектом і потрібно збирати новому Президенту», — набрехала Тимошенко.

Вона висловила впевненість, що після президентських виборів Верховній Раді вдасться створити нову більшість, яка підтримає призначення Тігіпка на посаду прем`єр-міністра.

«Більшість Верховної Ради після виборів Президента й після перемоги буде створено досить швидко, тому що потрібна виключно воля Президента, щоб створити більшість у парламенті. Й саме тому я вважаю, що більшість у парламенті після виборів Президента буде створена за декілька тижнів», — заявила Тимошенко, пише УНІАН.

Нагадуємо, що за чинною Конституцією України, кандидатуру на посаду голови уряду пропонує коаліція фракцій у Верховній Раді. Вона ж затверджує кандидата на цій посаді після внесення кандидатури Президентом України.

Президент не може самостійно (без рішення коаліції) ні внести кандидатуру, ні, тим більше, призначити нового Прем'єр-міністра.

На сьогодні коаліція депутатських фракцій у Верховній Раді існує лише формально.

16 червня 2009 року Сергій Тігіпко оголосив про відхід з посад радника прем’єр-міністра Юлії Тимошенко і співголови ради інвесторів при Кабінеті Міністрів заради участі в президентській кампанії.

Про намір балотуватися на пост Президента Тігіпко заявив 27 квітня.

 

Вадим Гладчук, Sprotiv.org

 
Читайте також у рубриці «Брехня Тимошенко»:

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-01-2010 15:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

  • ариадна

    Это и есть истинное лицо политики Тимошенко.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100