23.04.2024 14:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ім'я Кучми є в передсмертній записці Кравченка. Фотофакт

mogila_kravchenko08-05-2005В передсмертній записці екс-голови МВС Юрія Кравченка згадується Леонід Кучма.

Про це заявив керівник групи з розслідування загибелі Любомир Війтович газеті «Сегодня», коментуючи заяву екс-президента Кучми про те, що його імені в записці Кравченка немає.

А журналіст Костянтин Стогній, в інтерв'ю з яким Кучма і зробив таку заяву, вважає, що Кравченко міг залишити не одну записку.

Однак Війтович стверджує, що передсмертна записка була лише одна.

Як повідомила виданню високопоставлена особа, після заяви Кучми в ГПУ розглядається можливість повернути справу на новий розгляд.

За словами Стогнія, коментуючи слова колишнього першого заступника голови МВС Миколи Джиги, що почерк і стилістика передсмертної записки не належать Кравченку, Кучма задав мені зустрічне запитання: «А ви знаєте, що там (у записці) немає жодного прізвища? Мені доповіли, що ніякого прізвища там немає. Я не знаю, як там щодо експертизи, але прізвища Кучми там немає».  

Передсмертна записка, підшита до справи, мовить: «Мої дорогі, я не винен ні у чому Пробачте мені. Я став жертвою політичних інтриг президента Кучми і його оточення. Йду від вас із чистою совістю. Прощавайте».

Графологічна експертиза за завданням ГПУ підтвердила: вона написана рукою Кравченка. Однак люди, через яких пройшло безліч документів із резолюціями Кравченка, з цим не згодні.

«Записка – підробка», — переконаний Джига.

Kravchenko zapiska1

5 березня цього року Юрію Кравченку виповнилося б 59 років, а 4 березня була п'ята річниця з дня його смерті. Офіційна версія – Кравченко покінчив із собою.

Його дружина Тетяна Кравченко не вірить у версію про самогубство і сподівається, що за президента Віктора Януковича ГПУ «об'єктивно розслідує» справу про смерть її чоловіка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-03-2010 15:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

  • Магол

    шо кучман замочил бедного укрогрузина итак ВСЕ знают. Но если об этом будет заявлено официально, то я лично во здравие витька службу в храме закажу.

  • Магол

    пс. как понятно и то, что он же, кучман, пребывая в карловых варах, зачистил друга своего подельника краву перед походом того в прокуратуру

    от еще вопрос вопросов, — а почему БОЛЬШЕ не фигурирует в деле Гонгадзе Мельниченко со своим диктофоном? Странно, —безотносительно того считать ли эти пленки настоящими, или фальшивкой, они должны быть в деле.

  • Serg.B-61

    Застрелился двумя выстрелами ,каждый из которых был моментально смертельным ! Интересно, если Кучме сделать хоть один из таких выстрелов в голову, он сможет сделать себе второй ?

  • http://www.facebook.com/people/Ben-Gurion/100002150321111 Ben Gurion

    Кучма причастен к этому убийству нет ни какого сомнения,он бы давно отбывал срок если бы не его подельники которые сейчас у власти.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100