28.04.2024 05:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємці обіцяють вивести під стіни парламенту вдесятеро більше людей

Якщо парламент вирішить приймати Податковий кодекс, на акцію протесту під Верховну Раду вийде вдесятеро більше підприємців, ніж 4 листопада.

Про це повідомив член координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу Олександр Дудко на прес-конференції у Києві.

«4 листопада відбулася акція, а вже сьогодні зателефонували люди, які готові 16 листопада виїжджати. І це вдесятеро більше людей, ніж ми привезли раніше. Найбільш радикальною нашою дією буде те, що ми нагадаємо народу, що ми взагалі ніколи не укладали ніяких договорів з владою: Конституції 1996 та 2004 року на референдумі не приймалися, тобто всі права, які взяла на себе влада, вона присвоїла собі самостійно», — сказав він.

За словами О. Дудка, підприємці вимагатимуть проведення Всенародного референдуму, конституційних зборів та написання Податкового кодексу «з нуля».

«Очевидно, що акції протесту плануються, більше того, в даному випадку не все можна спланувати, тому що коли йдеться про виживання людей, які не мають для цього інших можливостей, тут планування буде неадекватним. Ми будемо готові і до другого читання, якщо навіть Податковий кодекс приймуть, ми будемо вимагати вето Президента і захищати свої права до останнього», — сказав голова член координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу Ігор Гуняк.

proti podatk kodeksu4-10-2010-8

На фото мітинг підприєців 4 листопада 2010 року

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-11-2010 11:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100