16.04.2024 20:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Оксана Продан продала підприємців?

Prodan Oksana1Про це повідомляє сайт Майдан.

«Доброї ночі, тільки з координаційної ради, нас продають політикам ніби свої, такі як Продан, яка сьогодні (23.11.2010) о 17;00 ходила із поправками на торги».

Як відомо, базова позиція протестуючих підприємців полягає в тому, що уряд має бути відправлений у відставку, а проект Податкового кодексу має бути ветований Президентом. Така позиція не залишає місця переговорам з урядом — оскільки жодне з цих питань не лежить в його компетенції.

Тому переговори з урядом Азарова, який є ініціаторм Податкового кодексу- зрада!

Водночас, адміністрація сайту «За чесні податки» поділяє стурбованість щодо русла, в яке спрямувалися останні антикодексні події. "За чесні податки" відзначає відсутність прозорості в прийнятті рішень сьогоднішніх координаторів протесту, брак інформації про їхні дії та плани.

«Ультиматуми змінилися на переговори, вимоги про відставку уряду зникли, і так само незрозуміло, чому почало йтися про корекцію податкового кодексу, а не зняття його з розгляду.

Зараз ми намагаємося з’ясувати в деталях, що відбувається на Майдані та в “кулуарах” протестного процесу, що планується, чому і ким.

Запевняємо вас, що вимоги співорганізаторів протесту підприємців – Асамблеї організацій малого та середнього бізнесу та Альянсу «За чесні податки» (до якого входить ГР “Відсіч”, волонтерами якого підтримується цей сайт), залишаються НЕЗМІННИМИ: відставка уряду та повна відміна сучасного проекту податкового кодексу без повернення до нього. Ми не будемо приймати рішення влади, які включають будь-який компроміс, і не будемо визнавати мотиви, які спонукають до таких компромісів.

Просимо вас зберігати енергію та оптимізм – чимало людей зараз працюють над питаннями, які хвилюють всіх нас. Ми будемо чесними у їх висвітленні. Будь ласка, слідкуйте за нашими повідомленнями» — говориться у повідомленні chesni-podatky.org.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-11-2010 11:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100