3.05.2024 03:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Рівненська облрада закликала Януковича повернути Податковий кодекс на доопрацювання

veto3Рівненська обласна рада закликає Президента Віктора Януковича повернути Податковий кодекс до парламенту на доопрацювання. За основу звернення було взято текст, підготовлений депутатами від Партії регіонів та їх політичними союзниками. За нього з незначними доповненнями проголосував 61 депутат облради з 74-х, присутніх у залі.

Водночас, пропозиції представників ВО Батьківщина та ВО Свобода про необхідність застосування Президентом вето і відправки у відставку авторів Податкового кодексу не пройшли.

Було схвалено лише пропозицію представника Батьківщини Олега Хомича щодо необхідності адміністрування податків з однаковою відповідальністю контролюючих органів та підприємців.

Прийняття цього та інших рішень супроводжувалося вчора акцією протесту підприємців під стінами облради. Окремі представники місцевого малого та середнього бізнесу також взяли участь в обговоренні питання про Податковий кодекс.

Представники провладних партій, зокрема, Партії регіонів (27 депутатів), Народної партії (7 обранців) та їх союзники зараз в облраді мають більшість і здатні контролювати прийняття рішень. Всього в облраді 80 депутатів.

 

Читайте також:

Житомирский городской совет требует от Януковича ветировать Налоговый кодекс

Сумська міськрада проти Податкового кодексу

Рівненська міськрада вимагає ветувати Податковий кодекс

Володимир-Волинська міськрада вимагає скасувати Податковий кодекс

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-11-2010 23:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100