29.03.2024 07:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємницький майдан закінчився великим успіхом – Оксана Продан

Prodan Oksana26-11-2010

На фото: на НКРПУ 26 листопада 2010 року Продан доводить, що вона не "зрадниця"

За словами члена Національної координаційної ради підприємців України Оксани Продан, на акції протесту бізнес виходив з трьома вимогами – відміна Податкового кодексу (тоді це було ще перед Верховною Радою), це було питання відміни додаткових пенсійних внесків і зміни закону про єдиний соціальний внесок.

Оксана Продан, член Національної координаційної ради підприємців України, в ефірі Радіо Свобода зазначила, що основна проблема, основне питання, звичайно, було в Податковому кодексі. І ця проблема не повністю, але з більшою ймовірністю вона вирішена.

«Підприємницький майдан закінчився великим успіхом малого і середнього бізнесу, тому що ми, по-перше, зберегли спрощенку і, по-друге, ми значно обмежили повноваження контролюючих органів. Це те, що є, крім там інших якихось питань. Це те, чого ми вимагали, на що ми звертали увагу. Ми дуже багато чого досягли і ми далі будемо працювати і будемо досягати цього», – заявила в ефірі Радіо Свобода член Національної координаційної ради підприємців України Оксана Продан.

За словами Оксани Продан, залишились інші питання, які дуже важливі для бізнесу: «Це єдиний соціальний внесок, який з першого січня, якщо він почне працювати такий як він є – цей закон буде драконівським і знову ж таки той малий бізнес буде не в найкращій ситуації».

Запроданша з Банкової заявила журналістам, що не буде акції підприємців у понеділок 6 грудня, тому що є заяви інших осіб, які не входять до складу координаційної ради підприємців: «Я дуже рада буду, якщо в них це вийде, але не треба це видавати за акцію підприємців».

 

Читайте також:

Оксана Продан продала підприємців?

Оксана Продан підігрує адміністрації президента

Центральный штаб спасения украинского предпринимательства: Данылюк, Продан и Доротич провели в городок боевиков-регионалов

Дорош, Панаєтов, Рой та Свистович пообіцяли Януковичу не скоро повернутися на вулиці?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-12-2010 23:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100