20.04.2024 04:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Юлія Володимирівна, літайте рейсовими літаками

povern obl1В країні економічна криза. Але ось у пані Тимошенко з економічною кризою проблем немає. Гроші і на чартерні рейси у 20 тис євро, і на утримання не однієї сотні штабних ботів є. Останнім часом їх зараз на всіх сайтах, схоже, розвелося не менше ніж за часів її прем'єрства.

Взагалі пані Тимошенко та її боти можуть пояснити нам все і завжди. Інколи це виглядає настільки кумедно, що важко утриматись від коментування. Хоча, як на мене, інколи варто такі їх пояснення без коментарів розміщувати на всіх сайтах просто для загального реготу.

Ось побачив вчорашнє пояснення пані Тимошенко, чому на заздрість всякім там Меркель та Баррозу вона вояжі на чартерних літаках влаштовує. Гроші, ймовірно, на це були зароблені непосильною працею в прем'єрському кріслі, а може знову вся рідня по «заначкам» збирала.

Страждальниця наша, вочевидь, невдалий день для цього свого пояснення обрала. Першого квітня було би це робити значно краще.

Я вже неодноразово пояснював, що з коси партнерки пана Путіна жодна волосинка не впаде, поки він при владі.

Тому хотілось би порадити Юлії Володимирівни, яка не втомлюється про свою любов до українців розповідати, а останнім часом ще про свою європейськість наголошувати, літати рейсовими літаками. Впевнений, що в цьому випадку життя громадян буде в значно більшій безпеці.

 

Борис Кушнірук, Українська правда

 

Читайте також:

Політ до Брюсселя обійшовся казнокрадці Тимошенко в 45 тисяч євро

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-03-2011 19:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100