27.04.2024 23:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Фелікс Петросян, який спровокував смертельне ДТП, взяв участь в автоперегонах

Син одеського депутата Фелікс Петросян, який спровокував у 2008 році масштабне ДТП, взяв участь в автоперегонах в Одесі.

Петросян взяв участь у другому етапі чемпіонату України з дрифтингу — автоперегонів по трасі з великою кількістю поворотів — і був за кермом праворульного Nissan Silvia s13, пише Сегодня.

Випускник Юракадемії і екс-кандидат у депутати міськради від Партії пенсіонерів України явно не почувався нещасним і з задоволенням позував перед фотокамерами, зазначає видання.

За словами дріфтера Олексія, який попросив не називати його прізвище, Петросян — справжній фанат перегонів на спортивних авто.

«В одеській команді Monza Drift він вважається досвідченим гонщиком. Швидкість і автоспорт — захоплення всього його життя, навіть дівчата у нього на другому плані. А в перегони він вдарився після того, як потрапив в аварію на Вільямса. Про ту подію він намагається не згадувати. Каже тільки, що його сім'я нікого з потерпілих не образила», — розповів Олексій.

Тим часом, як зазначає газета, судовий процес у справі Петросяна явно спущений на гальма.

Незважаючи на те, що 26 січня 2010-го Верховний суд за касацією одеської облпрокуратури повернув справу до Приморського райсуду Одеси на додатковий розгляд, тут 7 червня 2010-го справу прикрили.

На думку судді (редакція має у своєму розпорядженні рішення суду), в діях Петросяна не вбачається порушення вимог правил дорожнього руху, а смерть водія «Деу Ланос» сталася не з вини Петросяна.

На думку одеського юриста Костянтина Завальнюка, Петросян вже не понесе відповідальності.

«Харківська експертиза стала останнім надгробним каменем на його обвинувальному вироку. По суті, це просто смішно — експерти-криміналісти „не побачили“ зв'язку між смертю водія „Деу Ланос“ і тим, що Петросян керував машиною в п'яному вигляді. Навіть прокуратура втратила інтерес до цієї справи. Тому, швидше за все, через рік ВСУ визнає Петросяна невинуватим і підтвердить рішення Приморського райсуду», — сказав він.

Як відомо, в ніч на 13 січня 2008 року на вулиці Вільямса в Одесі 19-річний студент Одеської юракадемії Фелікс Петросян врізався на джипі «Тойота Прадо» в «Деу Ланос».

В аварії постраждали 11 автомобілів, а водій «Ланоса» загинув.

У результаті експертизи було доведено, що Петросян керував автомобілем, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

За фактом ДТП було проведено більше десятка експертиз, проте в Приморському райсуді Одеси визнали Петросяна невинуватим і закрили справу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-07-2011 10:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100