19.04.2024 11:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Порнозірка Коршунова написала лист, як вона розуміє Ландика, який її побив

На фото порнозірка Марія Коршунова

Побита Романом Ландіком Марія Коршунова заявила, що вони помирилися ще 6 липня, і в неї немає до нього жодних претензій.

Побита депутатом Луганської міськради Романом Ландиком модель Марія Коршунова підписала мирову угоду, тому що проти неї хотіли порушити кримінальну справу.

Про це телефоном повідомив батько підсудного, депутат від Партії регіонів Володимир Ландик в ефірі ТСН.

«Я сказав, що, так як вона вдарила першою, то ми у відповідь порушимо кримінальну справу проти неї. Мені запропонували: відмовляємося від своєї, ви не ініціюєте свою. Ну, і я погодився», — розповів депутат.

Він також уточнив, що «ні про які гроші мова не йде».

Лист Коршунової про мирову угоду передав «Східному варіантові» її адвокат Ігор Зазимкін.

«Я довго мовчала. Але приходить час, коли доводиться перервати мовчанку. Пройшло багато часу після інциденту в ресторані „Баккара“. За цей період було дуже багато бруду. Те, що писали і розповідали про мене, — це цинічна неправда. Я хочу розставити всі крапки над „і“. У тих обвинуваченнях і образах, які звучали на мою адресу, немає ні слова правди», — заявила вона.

«У мене немає конфлікту з родиною Ландіка. Подія в ресторані „Баккара“ була урегульована ще 6-го липня, коли я, разом з Романом Ландіком,  написали заяви в прокуратуру про те, що в нас немає ніяких, — підкреслюю ніяких, — претензій одне до одного», — відзначила Коршунова.

«Я нічого не можу сказати поганого щодо родини Ландіка Володимира Івановича і його сина Романа. Він гарний батько, намагається захистити свого сина і зробити усе від  нього залежне з даного питання. Це гідно поваги. Мої батьки вчинили б так само. Ми дійсно досягли повного взаєморозуміння», — додала вона.

За її словами, компанія в ЗМІ найбільше нагадує цькування і чиєсь замовлення.

Коршунова підписала мирову угоду з родиною Романа Ландіка практично через 4 місяці після бійки в ресторані «Баккара», повідомляє «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-10-2011 19:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100