29.03.2024 07:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Президент Янукович носить хрестик для людей із кримінальним минулим. Фото

Президент Віктор Янукович носить хрестик срібний із золотим обрамленням, який називається «Розп'яття. Вхід розсудливого розбійника в рай». Такого висновку дійшли дописувачі «Живого журналу». Хрестик під сорочкою президента видно на фото, зробленому у липні цього року.

Такі хрестики в Україні не виготовляють. Їх можна придбати у Греції в монастирях на горі Афон. Віктор Янукович регулярно навідується до святого місця. Востаннє був цієї осені та торік літом.

— Коли на Голгофі був розп'ятий Ісус Христос, із двох боків розп'яли двох злочинців, — пояснює доктор богословських наук і філософії Дмитро Степовик. — На них були вбивства, крадіжки. Один із розбійників проклинав Христа: «Так тобі й треба. Ти видавав себе за царя, а несеш покарання з нами». Інший злочинець сказав: «Дурню, що ти мелеш? Ми з тобою — злочинці і заслужено несемо кару повільної смерті, а він — невинний. Його заздрість і гріх людський розп'яли». Ісус Христос, зібравши останні сили перед своєю тілесною кончиною, сказав до цього розсудливого розбійника: «Ти в останні хвилини свого життя покаявся у злочинах, тепер будеш зі мною в раю». Ось цій події присвячений цей хрестик.

Люди із кримінальним минулим сподіваються, що після покаяння на певному етапі життя отримають прощення. Мабуть, Віктор Федорович відчуває гріхи молодості. Якоюсь мірою відчув, що належить до категорії розсудливих розбійників. Це є форма його покаяння. Вона цінна в очах Божих, бо він прийшов спасати не праведних, а грішників.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-12-2011 12:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100