23.04.2024 10:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Міліція розслідує інформацію про чергове ДТП з кортежем Януковича

Комісія Міністерства внутрішніх справ проводить розслідування інформації ЗМІ про дорожньо-транспортній пригоді за участю кортежу в Івано-Франківській області.

Про це повідомив 5 січня 2011 року на сесії облради глава Івано-Франківської обладміністрації Михайло Вишиванюк.

«Проводиться слідство. Ця інформація стала надбанням центральних органів влади і міністр внутрішніх справ надіслав комісію для того, щоб ретельно розглянути цей випадок», — сказав він.

«Хочу сказати, що до цієї інформації приплели і мою машину — номер 0010. Тільки той, хто приплітав, не знав простої речі, що я номер машини поміняв ще місяць тому. Так що нестиковок там дуже багато», — підкреслив глава обладміністрації.

Вишиванюк також зазначив, що в ці дні в Івано-Франківській області було два кортежу — в день приїзду президента, «і те, він в ньому не їхав», і глави Верховної Ради Володимира Литвина — з боку Львова в сторону комплексу «Буковель».

Він уточнив, що автомобілі, які нібито спричинили ДТП, «йшли в сторону Калуша і ніякого відношення, як пояснили в управлінні внутрішніх справ, до президента або адміністрації чи влади абсолютно не мають».

Вишиванюк підкреслив, що про результати розслідування комісії МВС проінформує громадськість.

Як відомо, раніше повідомлялося, що 2 січня 2011 року в селі Майдані Тисменицького району Івано-Франківської області автокортеж посадової особи, рухаючись, за свідченнями очевидців, на швидкості близько 160 км/год, став причиною аварії, але проїхав далі без зупинки.

Приїхавши на місце співробітники ДАІ відмовилися фіксувати факт ДТП.

У середу Державтоінспекція цінічно збрехала журналістам та спростувала інформацію про участь кортежу в аварії, яка сталася 2 січня в селі Майдан.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-01-2012 16:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100