20.04.2024 07:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Два годинники нардепа-бютівця Сергія Міщенка тягнуть на Mercedes чи квартиру. 7 фото

Вартість всього двох годинників з арсеналу депутата БЮТ Сергія Міщенка становить близько 56 тисяч доларів. Щоправда, сам народний обранець бреше, що йому ці аксесуари обійшлися у набагато скромнішу суму.

На погоджувальній раді 19-го березня 2012 року депутат від БЮТ Сергій Міщенко засвітив свій вишуканий швейцарський аксесуар.

На руці бютівця фотограф зафіксував годинник Ulysse Nardin Quadrato Dual Time на ремінці з крокодилячої шкіри. Примітно, що корпус цього аксесуару виготовлено з рожевого золота. Годинник механічний, з автопідзаведенням.

 

На руці депутата з БЮТ Сергія Міщенка красується Ulysse Nardin Quadrato Dual Time.

А завдяки всесильному інтернет-пошуковику можна дізнатися, що рекомендована ціна для Ulysse Nardin Quadrato Dual Time становить 28 700 доларів, тобто майже 230 тисяч гривень.

В інтернеті можна знайти Ulysse Nardin Quadrato Dual Time за 28 700 доларів

До слова, наступного дня Міщенко журналістам справді підтвердив, що має у своїй колекції такий годинник Ulysse Nardin. Щоправда, депутат наголосив, що цяцьку категорії люкс він не купував — вишуканий годинник за баснословні гроші він отримав у подарунок.

За словами Міщенка, це подарунок його давнього друга Геннадія Тужикова, який є власником мережі бутиків швейцарських годинників. БЮТівець каже, що вони дружать ще з початку 1990-их.

Наступного після Погоджувальної ради дня, у вівторок, Міщенко у кулуарах Верховної Ради продемонстрував журналістам ще одну гордість своєї колекції.

У Раді Міщенко показав ще один "трофей"

Так, Сергій Григорович похвалився на камеру годинником Breitling Bentley Flying B. За словами Міщенка, це дуже старий «Брайтлінг», який йому подарували батьки дружини років 7 тому. Вони, стверджує Міщенко, мають бізнес у Харкові. Прізвище його тестя — Сєрий.

Окрім того, бютівець зауважив, що цей годинник дуже простий і недорогий. Щоправда, рекомендована ціна на аналогічну модель Breitling Bentley Flying B в інтернеті сягає майже 15 тисяч доларів.

Breitling Bentley Flying B БЮТівця

Мало того, в одному із салонів престижних марок годинників у Києві, на вулиці Червоноармійській, ТаблоIDу повідомили, що Breitling Bentley Flying B на шкіряному ремінці у них коштує 173 тисячі гривень, тобто майже 22 тисячі доларів.

Водночас в іншому київському салоні, на вулиці Володимирській, стартову ціну на Breitling Bentley Flying B на шкіряному ремінці озвучили в розмірі 213 220 гривні, що становить практично 27 тисяч доларів.

Ціна на аналогічну модель Breitling Bentley Flying B в інтернеті сягає майже 15 тисяч доларів. А у Києві його можна купити і за 27 тисяч доларів

Відповідно, вкупі два годинники Міщенка можуть «заважити» майже 56 тисяч доларів. А за ці гроші можна придбати одно- , а то й двокімнатну квартиру у передмісті Києва.

А ще півсотні тисяч доларів дозволяють розжитися такими автомобілями, як: Toyota Land Cruiser Prado за 46 300 доларів, Land Rover Freelander-2 за 44 тисячі доларів або «Mercedes» Е класу за 50 тисяч доларів.

Якщо хто любить BMW, то і «бумер» замість двох годинників можна було б придбати. Скажімо, купе 123d (45 тисяч доларів), кабріолет 125i (51 тисяча доларів) чи седан 320d (47 тисяч доларів), а також деякі моделі BMW третьої і п‘ятої серій та позашляховики.

І навіть якщо ви надаєте перевагу люкс-марці Nissana, то за 49 тисяч потягнете і представницькій седан Infinity G25 sport RWD.

 

Фото Влада Соделя

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-03-2012 22:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100