29.03.2024 13:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Одещині противникам «регіоналів» погрожують вбивством

У селі на Одещині підприємцям Галині та Володимиру Назаренкам, які підтримують опозицію, розбили торгову ятку і погрожували вбивством.

Як повідомив УНІАН сам підприємець, 4 серпня 2012 року вранці група з 5 осіб під'їхала на білому мікроавтобусі «Фольксваген» без номерів до будинку його сім'ї у селі Старі Шомполи Комінтернівського району Одеської області і розбила залізними ломами торгову ятку, що їм належить.

Господареві, який вийшов з будинку, зловмисники безпосередньо пригрозили: «Якщо виступатимеш в селі проти „регіоналів“, приїдемо вночі і знищимо всю твою сім'ю».

Як зазначив Назаренко, для односельців не є секретом, що він — прихильник опозиційних політичних сил.

«Проте це моє конституційне право — підтримувати і голосувати на виборах, наприклад, за кандидатів „об'єднаної опозиції“ і піддавати критиці Партію регіонів, активісти якої агітують людей в селі голосувати за цю політичну силу», — зауважив підприємець.

За його словами, недавно до нього підійшла директор місцевої школи, родичка сільського голови, і зажадала, щоб він вступав до лав Партії регіонів: «А не вступите – не дамо в селі працювати».

"І буквально за кілька днів мене попередили знайомі, що один з керівників Комінтернівської райдержадміністрації також повторив: «цей підприємець жити в Старих Шомполах не буде», — розповів Назаренко.

Коментуючи цю ситуацію, в Комінтернівському РВВС лаконічно заявили: «Заяву потерпілих з села Старі Шомполи нами зареєстровано, вживаються заходи щодо розшуку групи зловмисників».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-08-2012 8:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100